Moje milé blogerky

čtvrtek 7. dubna 2011

Obdržela jsem od Vlaďky a od Večerky své úplně první blogerské ocenění. Tímto bych oběma chtěla poděkovat. Se svým blogem jsem začala nedávno a o to více mě těší, že se líbí a že mám stálé čtenářky, které se ke mě vrací a chápou mou vášeň :-)

Nebudete-li se holky zlobit, ráda bych Vám dvěma poslala speciální ocenění za veškeré komentáře, článečky a virtuální přátelství, které sdílíme. Nevím, jestli tímto nepřetrhnu nějaký řetězec jednoho obrázku, ale věřím, že mi odpustíte- vždycky jsem ráda porušovala pravidla :-). Miluji jedinečnost a osobitost, která je v každém a chtěla jsem vytvořit něco speciálně pro Vás- tohle není tedy jen bezmyšlenkovité "kopírování", ale opravdové díky!

Sladká odměna bývá nejlepší :-*

Mašlička jako symbol vazby mezi spřízněnými dušemi :-*


Děkuji i všem dalším milým ženám za motivaci a komentáře. Však Vy dobře víte, které z vás myslím :-*

2 komentáře:

  1. Sandři, moc děkuji, jsem ráda, že jsem tě potěšila, a to ocenění jsi si opravdu zasloužila.
    Moc si vážím, že jsi pro mě udělala speciální ocenění, mám z něj fakt velkou radost, a jsem z toho nějak na měkko, a nějak se mi mlží zrak nebo co...?? ♥♥♥ Hezký večer. Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sandři,
    tady se hlásí druhá roztátá duše. Ani jsem nevěděla co svým oceněním Srdce na dlani rozvířím, ale jsem moc šťastná! A ještě navíc k tomu dostanu nejkrásnější OSOBNÍ oceněNí, které mI nemůže NIKDO vzít A JE JEN MOJE juchůůůůů!Miluju origunalitu! Děkuji moc, jsem nadšená a co nejdříve si ho dám na blog. Je to i takový dárek k budoucím narozeninám pro mě:)))
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥