Rozmazlování z lásky ♥♥♥

úterý 12. února 2013

Moje nejmilejší,

zdravím Vás z Finska, z města Kuopio. Je tu nádherně, všude čistý bílý sníh, svěží vzduch a stromy...Už tu mám svou oblíbenou kavárničku i obchody a samozřejmě pro Vás pečlivě fotím vše, co jde, abych se s Vámi mohla o ta úžasná místa podělit. Možná si vzpomínáte na můj malý loňský seriál z finského města Tampere...dodnes nemohu zapomenout ty nenádhernější obchody s interiérovými dekoracemi...A Kuopio rozhodně není pozadu! Jsem tu v nebi! :-) Brzy uvidíte proč...;-)

Připravila jsem si pro Vás dopředu dva valentýnské příspěvky pro radost a potěšení :-) Ať už Valentýna slavíte, či nikoliv a ať jste samy, čerstvě zamilované, nebo šťastně vdané, určitě nikdy není špatný den pro to, abychom si udělaly radost :-) Jaký by byl Váš den, kdybyste se mohly rozmazlovat od rána do večera? Nebo ještě lépe- kdyby Vás NĚKDO rozmazloval od rána do večera? :-) Co třeba začít milou a zdravou snídaní...Čaj podávaný v oblíbeném šálku, celozrnné sušenky a krásný pohled se zamilovaným vzkazem...Za pár dnů jsem tu zase, zastavte se pro pohlazení a pro svou dávku romantiky! :-)















13 komentářů:

  1. Vždycky když jdu kolem obchůdku Cath Kidston tady v Anglii tak si na Tebe vzpomenu Sandruš:-)HanKa

    OdpovědětVymazat
  2. Sandři, nádhera ..... už se moc těším na fotky z Finska, krásně si to tam užij .... Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, ako inak, že? Očarila máš šálka, som blázon do korunkových motívov, u nás som ju zahliadla pred časom tiež a už je na zozname :))) Tácka je takisto úžasná, tak ako všetko na nej a okolo nej :) Maj sa krásne a nestrať sa nám tam! Teším sa na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásné! Moc si užij výlet, těším se na další obrázky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je,ty se ale mas,ale my taky,ze te mame a tak trochu tam budeme s tebou,moc se tesim na dalsi reportaze.Dnes me zaujal krasny valentynsky zamilovany pohled a stale obdivuji tvuj rozovy caj s opravdovymi celymi poupatky,az skoro skoda pit.

    OdpovědětVymazat
  6. Jej Sandra tak ja Ti úprimne závidím. Hneď by som šla aj ja. Teším sa na skvelé fotografie rovnako ako tie minuloročné.
    Príjemne pohladili aj valentínske aranžmá. Pekný výlet prajem Lenka.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sandři!!
    Krásné fotečky!Růřový čaj jsem ještě neskoušela, ale krásně si mne navnadila! Ale, že jsi ve Finsku... To ti moc přeji! Ach ta Skandinávie! Je mi 13 a mám sestřičku, které teď bude 21 a obě bychom tam moc chtěly jet! Nejraději bych Norsko nebo Švédsko... přiznám se, že Švédsko preferuji kůli tomu, že je od tamtut Ikea, ale co!? Země je to pěkná! ☺
    Co se Valentýna týče, vzhledem mému věku je to jasné. Mám ale jarní prázdniny
    ( ☺ ♥ ) a tento den jsem od rána do pěti večer sama doma, jen s rybyčkama, kočkama a králíčkem ☺. Nu což, my si to stejně užijem...
    Totéž přeji i tobě! Těším se na nový příspěvek!
    Světla

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Sandri, potešila si ma v predvečer Valentýna nádhernými detailnými zábermi na čistú romantiku. Dopraj si Fínsko - už sa teším na ďalší tvoj príspevok.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  9. Sandruško krássné zátiší a rozhodně si Finsko užij. Můj sen vyjet se podívat na sever :-) Měj se tam moc krásně a těším se na nádheru, kterou nafotíš :-) DO té dálky ti přeji krásného Valentýna a romantiku v uličkách krásného městečka :-) papa Eva

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, Finsko, no tak to se tedy máš! Sníh bychom tu měli taky, ale o tom ostatním už bychom si asi mohli nechat zdát :o) už se těším, až přivezeš fotky! Krásného Valentýna!!! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, prosím, prosím - jak na ten Váš dokonalý růžový čaj? Děkuji, Sabina

    OdpovědětVymazat
  12. The rose tea looks delicious, and as for the biscuits. . . . .!! The little cherub paying the violin is so sweet ( I play the violin, too!) a lovely romantic post!

    OdpovědětVymazat
  13. Oh I have missed your blog ! I have been working a lot this week and haven't had time for anything. I am loving your beautiful antique greeting card, it is very Marie Antoinette and romantic. Wish I was closer to enjoy a cup of that rose tea with you !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥