Nikdy není pozdě...:-)

sobota 4. května 2013

Moje nejmilejší!

Nejdelší pauza v historii mého blogování je již, naštěstí, u svého konce a já jsem tu zpět s fotkami, které jsem nestihla uveřejnit v předešlých týdnech! ;-) Věřte, že malá pauza měla svůj dobrý důvod- již v pondělí uvidíte na blogu Flowers & Living nejnovější fotografie z našeho krásného nového obchůdku, který byl otevřen 1.5.2013 v Dejvické ulici 42.

Tvrdá práce se vyplatila a i když je stále ještě mnohé co dokončovat, tak věřím, že pokud se za námi přijedete podívat, nebudete litovat a rozhodně neodejdete s prázdnou- i na eshopu očekávejte brzy příliv spousty nového zboží, na jehož aktualizaci právě pracujeme.

A nyní konečně k dnešnímu příspěvku, kterým bych ráda poděkovala mojí milované kamarádce Natálce. Přijela za mnou na návštěvu z Vídně a krom klasického a nadčasově výborného sachru mi přivezla i vlastnoručně namalovaný obrázek k narozeninám, které jsem oslavila v posledním březnovém týdnu. Užili jsme si krásný večer s přáteli, dobrou večeří a spoustou smíchu. Natálka miluje umění a design, a to se odráží v jejím každodenním životě, v tom, jak krásně se obléká i v tom, čím kouzelným se obklopuje...Jsi mi velkou inspirací a děkuji za vše :-*

Doufám, že touto sladkou porcí Váš potěším při víkendovém relaxu a že se za mnou brzy zase stavíte na návštěvu- další příspěvek je již v závěsu! ;-) Krásný den všem!

Obrázek od Natálky je nejosobitějším narozeninovým dárkem tohoto roku! :-)

Před naším rozloučením jsme se ještě druhý den zastavily pro pár dobrot v Marks & Spencer...a protože miluji smoothies, nemohla jsem vynechat vanilkovo-javorovou kombinaci!!! :-) MŃAM!

Originální vídeňský sachr v dřevěné krabičce...prostě klasika, která nikdy nestárne. Kalorií navíc rozhodně nikdo nelitoval! :-)












25 komentářů:

  1. Sandri,sice cas leti a ta prodleva u tebe me tudiz neprisla tak strasna,ale vim,ze jsem si mnohokrate uvedomila,jak me chybi tve prispevky,tak ted jsem totalne nadsena,ze jsi zpet a ja hned videla tvuj novy prispevek opet jako z pohadky.A predstav si,ze jednou nam presne takhle zabaleny dort z Vidne prisel postou v takovehle kouzelne krabicce bez odesilatele a my dodnes nevime,kdo nas tak sladce odmenil,ve Vidni ani nikoho znameho nemame,takze ted jsi me to pripomela a ja neznamemu dekuji a tobe take.Kamaradka ma uzasny styl a darek je super,jsem rada,ze jsi si narozky uzila a dodatecne vse nejkrasnejsi a skoda,ze se do noveho obchudku nemohu jen tak dostat,ovsem tesim se na e shop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katuško, děkujuu, kamarádka je prostě nejúžasnější! :-) To je úplně skvělý příběh s tím sachrem...to se fakt jen tak nestává :-) Asi od nějakého anděla :-)))

      Vymazat
  2. Opravdu krásný příspěvěk a blog a dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, ať máte pořád tak krásné příspěvky. S pozdravem Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucie, velmi děkuji za přání u pochvalu blogu, jsem nesmírně ráda, že se Vám tu líbí a snad zase brzy! ;-)

      Vymazat
  3. Krásná oslava, úplně cítím tu chuť! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri,nádhera...opravdu já ty tvoje fotečky tááááák zbožňuji,že mi už chyběly ...jsem ráda,že už jsi zpět...k tvým narozeninám ti opožděně přeji všechno nejlepší...měj se nádherně a těším se na další fotečky...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, tvoje slova mě moc moc těší a děkuji ti za přání!!! :-)

      Vymazat
  5. Už jsem se bála, že si s blogem nadobro klepla ☺ .
    Fotky zase pěkné, sbíhají se mi sliny.
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světluško, kdepak! Jen jsem teď blog musela na chvíli odsunout na vedlejší kolej, ale snad Vám to zase vynahradím ;-) Paa!

      Vymazat
  6. Yum! The torte looks amazing, and what a lovely little box too!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotečky, Sandruško. Už jsi mi se svými příspěvky chyběla:-) Strašně moc, ale opravdu moooc, se mi líbí ten talířek, to je takový skvost! Připisuji si jej na svůj dlouhatánský seznam přání:-) Budu se moc těšit na další příspěvky. Ať se ti daří!! Simča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, ten talířek je k tomu hrnečku s korunkou, co jsem fotila taky zrovna nedávno- je to set...můj veleoblíbený :-) Moc mě těší, že se ti taky líbí, mrkni se po něm na http://www.apropos-shop.cz/lifestyle/lifestyle-stolovani/page/15/

      Vymazat
    2. A joo, vidíš Sandři, to mě vůbec nenapadlo, že je to on! No, Sandruš, Apropos mi raději ani neukazuj... momentálně totiž začínám tak nějak žít v Brně a zakázala jsem si do toho obchodu chodit:-D Musím šetřit penízky na vlastní bydlení :-) ...no ale asi musím mít tento oválný talíř http://www.apropos-shop.cz/lifestyle/stolovani-2/bc/ovalny-talir-bc-maly/ ... hm a také tu tvou sadu šálku s podšálkem Royal... je to ale moooc peněz :-((( ...snad časem :-)

      Vymazat
  8. Zlatíčko krásné fotky i upoutávka na obchůdek ,ale musím tě upozornit ..rozklikni si u vás: odkaz zde ..a asi to budeš muset vymazat někdo se Ti tam naboural chjo jsou to ubožáci ..
    Přeji vám hodně úspěchů v podnikání.. T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Táňo, děkuji za upozornění- s hackerem bojujeme již pár dní a věřím, že se nám ho podaří nadobro odbourat. Je to samozřejmě nepříjemné, ale rozhodně nás nezdolá ;-) Přeji krásný víkend a doufám, že se na naše stránky podíváš třeba někdy jindy, bude tam spoousta nového krásného zboží! ;-)

      Vymazat
  9. TAK jesm koukla znova a je to pryč ..asi někdo něco zkouší!!

    OdpovědětVymazat
  10. Milá moja, je bezvadné mať takú kamarátku...
    Prajem ti krásne narodeniny a všetko dobré k tomu,
    nech sa šťastie,zdravie a láska vždy tuho držia tvojho domu...
    Maj vždy slnko v duši!
    Sandri, objímam ťa i pusu posielam.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, mockrát děkuji za krásné přání a taky posílám pusu ;-* ♥♥♥

      Vymazat
  11. sandruško kamarádky josu úžasná věc!!!A samozřejmě přeji vše nejlepší dodatečně k narozeninám!Hlavně lásku a zdravá-však co je víc!!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné narozeniny! Nádherné obrázky hladící duši.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Sandro, konečně zpět :) Malá blogová pauza nikdy neuškodí podle mě máš teď tolik nápadů že nebudeš vědět který uskutečnit dřív viď? :)
    Přeji vše nejlepčí k narozeninám a ať se ti splní včechny přáníčka.
    Dort vypadá neskutečně lahodně a ta krabička jako bonus je skvostná, kamarádka tě moc dobře zná. Já jsem originál nikdy neměla. Naposledy když jsem byla ve Vídni tak jsem upřednosnila návštěvu motýlího domu před kavárnou :)Nelituji toho!
    Přeji krásné léto Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  14. Přidávám se s gratulací. Podobná přáníčka mi od dětství vytváří má starší sestra a dodnes jsem z každého vždycky okouzlená. Fotky jsou překrásné - něžné, jemné, elelgantní a dráždí chuťové buňky.)

    OdpovědětVymazat
  15. Oh I cannot wait to see pics of your new store Sandy !
    I have been doing just the same thing setting up my new store, you will have to pop over to my blog to see the pics.
    Wishing you a Happy Happy Birthday for March too. I wondered why you hadn't been blogging as normal.
    Love and hugs xxx

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥