LeMarket Praha 2016

pondělí 23. května 2016

Předposlední květnový víkend byl přímo nabitý akcemi! Ač u některých jsem musela slevit a vynechat je, tak u jedné jsem věděla, že bude hlavním programem na celé mé sobotní dopoledne. V Mánesově galerii se totiž pořádal famózní LeMarket, neboli moderní tržiště, které sdružuje lokální designery, návrháře a umělce.

U vchodu návštěvníky vítaly hostestky s květinovými věnečky na hlavě, prostorem se nesla příjemná živá hudba a všichni vystavovatelé byli nesmírně ochotní, sdílní a otevření. Poznala jsem tu spoustu úžasných českých a slovenských šikovných kreativců, kteří mě nesmírně inspirovali a dodali pozitivní energii na celý den!

Z veletrhu jsem samozřejmě nemohla odejít s prázdnou, a tak jsem se některé ze svých oblíbenců snažila podpořit koupí jedinečných produktů, které nabízeli. Celkově bych řekla, že akce byla špičkově zorganizována a bylo na ní znát, že je prezentována se skutečným zájmem o věc. Asi netřeba více slov, fotky napoví víc...tak pojďtě nahlédnout na jarní LeMarket a nechte na sebe zapůsobit tu báječnou atmosféru. :-)

Překrásný pastelový letáček LeMarket je v ruce a jde se na věc! ;-)

PEPE Hračky, David Suska a pohled do prostoru Mánesovy výstavní síně.

U stánku Bonami bylo obzvláště dobře. Tři milé dámy, oblíbený magazín Nové proměny bydlení, slevový kupón na nákup, pastelky, polštářky, designové hrnečky a plakáty...tady mě to vážně bavilo!

Krása stíhá nádheru...móda, papírenské potřeby, kosmetika, jídlo, dekorace, nádobí a hračky! Nevěděla jsem, kam s očima dřív!

Ajala chocolate (vlevo) a LK/minilab (vpravo)

Na stánek JAGAIA jsem se těšila snad úplně nejvíc! Stolek nám zrovna silně ozářily sluneční paprsky, ale tyhle jedinečné produkty si můžete prohlédnout na Fleru. Zakoupila jsem si pleťový olejíček MILUJI...a hádejte...já ho vážně miluji! Voní nejvíc božsky ze všech kosmetických přípravků, které jsem kdy měla v ruce. Je to skutečný přírodní zázrak a můj absolutní oblíbenec.
Ravenscourt Apothecary - opět úžasný design i jedinečné kosmetické produkty. Nejvíce mě zaujal olejový parfém Mr. Darcy (jak jinak!) a levandulovo - čokoládové léčivé tělové máslo, bez kterého jsem nemohla odejít. ;-)

Havlíkova přirodní apotéka má své čestné místo na českém trhu již hezkou chvíli. Zcela zaslouženě. Už jste také vyzkoušeli některý z olejíčků, mýdel či krémů?

Květinový stánek Metamorphosis efektivně i romanticky oživil celou místnost. Překrásný, co říkáte?

Tak tenhle prstýnek jsem nemohla nevyzkoušet...jistě chápete! ;-)

Herbert sirupy lákaly v sekci "Hostina" krásným designem, barvami i milou obsluhou.
Skutečně výživný stánek Tuscany Taste byl tou pravou odpočinkovou stanicí pro uchozené nožky a hladové žaludky.

Jedna z posledních zastávek - Onesip Coffee a jejich báječný flat white.

A tady jsou moje úlovky z veletrhu. Detailně se na ně podíváme třeba zase v některém z příštích příspěvků. ;-)

2 komentáře:

  1. I speak Russian so I can pretty much read Czech, but then I saw the word 'úžasný' where you are talking about my design and products and was shocked! It means 'awful' in Russian as opposed to 'awesome' in Czech! Hahaha that was one of those lost in translation moments 😅

    OdpovědětVymazat
  2. @Ravenscourt Apothecary: Hahaha, that´s pretty funny! 😅 I am truly in love with your products and I was very glad I could purchase your body butter. Keep up the good work. ❤

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥