tag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post274914636689505096..comments2023-10-17T13:55:58.489+02:00Comments on Sandy´s Sundays: Letní dobrotySandra El-Hmoudováhttp://www.blogger.com/profile/05500345616792479195noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-47490940808492792842012-06-27T20:22:04.103+02:002012-06-27T20:22:04.103+02:00Vladíku, tolik chvály ani neunesu :-) Děkuju ti ve...Vladíku, tolik chvály ani neunesu :-) Děkuju ti velemoc! Tvoje směs salátů zní taky moc dobře...rychlovka co chutná a je zdravá, prostě ideál! :-*Sandra El-Hmoudováhttps://www.blogger.com/profile/05500345616792479195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-41896591774138405782012-06-27T20:21:06.883+02:002012-06-27T20:21:06.883+02:00Taky Helenko a díky za komentář, udělal radost! :-...Taky Helenko a díky za komentář, udělal radost! :-)Sandra El-Hmoudováhttps://www.blogger.com/profile/05500345616792479195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-45609567336503712832012-06-27T20:20:46.657+02:002012-06-27T20:20:46.657+02:00Přesně tak, mluvíš mi z duše! A brambory z popela,...Přesně tak, mluvíš mi z duše! A brambory z popela, to je dětstvííí :-)Sandra El-Hmoudováhttps://www.blogger.com/profile/05500345616792479195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-60104373630671609232012-06-27T17:53:46.167+02:002012-06-27T17:53:46.167+02:00Ahoj kuchařinko naše:)
No co já miluju? cokoli z t...Ahoj kuchařinko naše:)<br />No co já miluju? cokoli z toho co jsi jmenovala...těstoviny jak teplé tak třeba studené na salátu s rybkou nebo samotné. Jak jsi napsala existuje nespočet výborných receptů, které osvěžíš když změníš několik ingrediencí!!<br />V poslední době jsem si oblíbila směs salátů na nich maličko celozrných těstovin, směs oříšků s pestem, opečený toust, olivový olej a třeba tuňáka:)<br />Fotky jsou nádherné jako z časopisu o jídle!<br />pa VlaďíkAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04392581352091335314noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-89040122154431632982012-06-27T17:31:41.452+02:002012-06-27T17:31:41.452+02:00Tzaziky vlastne delame k jakemukoliv masu a vyborn...Tzaziky vlastne delame k jakemukoliv masu a vyborne jsou i ke griovani,od te doby co mame venkovni kuchyn na terase v novem baraku,tak vlastne grilujeme stale,i peceme v popelu v zakryte panvy,nejlepsi jsou brambory se zeleninou zalite hodne olivacem a tymianem.To je tip,kdyz neni chut na maso,presne tak,taky mam nekdy pocit,ze by jsem mohla byt vege,ale pak takove to pecene jehneci s rozmarynem venku u more,mnam,nebo ryby potirane rozmarynovou maslovackou olivovym olejem a k tomu vinecko u jihu,no leto jak ma byt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-53851985757776527272012-06-27T17:14:52.406+02:002012-06-27T17:14:52.406+02:00Milá Sandro, dočetla jsem, prohlédla fotky a mám h...Milá Sandro, dočetla jsem, prohlédla fotky a mám hláááád! Nebo spíš chuť, miluji to samé, co ty :o)<br />Tak si nechme chutnat! krásné léto!<br />Zdravím, HelenaHelena Davidováhttps://www.blogger.com/profile/01724621971134323399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-23952151033909064512012-06-27T16:13:03.795+02:002012-06-27T16:13:03.795+02:00Ježiš mňam tzatziky se špízama! :-))) A ten olivov...Ježiš mňam tzatziky se špízama! :-))) A ten olivový olej, to je moje slabost...díky za tip s pršutem, to jsem jeste nezkoušela! K těstovinám musí být určitě super! Jinak mě maso stačí tak jednou dvakrát týdně, někdy si ani nevzpomenu, když ho nemám,ale když už, tak labúžo ;-)<br /><br />Krásný den Katko a díky za milý komentář! <3Sandra El-Hmoudováhttps://www.blogger.com/profile/05500345616792479195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-53065651552864198032012-06-27T12:27:31.410+02:002012-06-27T12:27:31.410+02:00Krasny slunecny den Sandri,
mnam,mnam,udelala jsi ...Krasny slunecny den Sandri,<br />mnam,mnam,udelala jsi me naladu na letni mnamky,takova jidla jsme jedli hodne u more letos na dovolene,protel se mohl ujist velkych krevet se zelenymi nudlemi a chobotnice na grilu,ja si hodne davala prave jiz zminene noky se syrovou omackou a bylinkami.Jinak jsem si od majitele privezla nekolik litrovych lahvi olivace,vyhrava s nimi prvni mista z tisicu vzorku,takze bomba.Vcera jsem si koupila zrovna fetu,tak udelam recky salat a moje mamka umi luxusni tzaziky ke spizum.<br />Pritel je zrovna pracovne v Italii,tak vudy doveze testoviny a susenou sunku,takze take me oblibene,zkus prsut opect jen tak a dat ho i do testovin nebo do krutich zavitku.<br />KatkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-50504719152943303782012-06-27T06:17:07.543+02:002012-06-27T06:17:07.543+02:00Andrejko mňam, gnochi jsem teď nějak opomíjela!!! ...Andrejko mňam, gnochi jsem teď nějak opomíjela!!! Tak už vím, co budu vařit zítra a sýrovou omáčku k tomu :-)Sandra El-Hmoudováhttps://www.blogger.com/profile/05500345616792479195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8185565968678360316.post-60909425119300214362012-06-26T22:33:40.545+02:002012-06-26T22:33:40.545+02:00ja a dcéra cestoviny zbožňujeme. Máme radi gnochi ...ja a dcéra cestoviny zbožňujeme. Máme radi gnochi so syrovou omáčkou. Omáčka pozostáva z mlieka, troch druhov syra (tavený syr, niva a parmezán), pesta a na cibuľke opečeného prosciutta. Výborná mňamka. Špagety s tuniakom, kečupom a parmezánom to môžme obden. Žiadna veda a výborný obed alebo večera. Krásne fotky. Andrearêve de vivrehttps://www.blogger.com/profile/02359120327806492125noreply@blogger.com