Nezbytné maličkosti- od všeho něco...

pondělí 28. února 2011

Konečně mi přišly balíčky s vysněnými dekoracemi do našeho domova...už delší dobu jsem po nich koukala a nakonec jsem neodala a objednala...:-) Mezitím jsem prošmejdila taky pár kamenných obchůdků. 

Musím využít toho, že máme doma pořád docela dost místa díky tomu, že jsme se stěhovali před půl rokem z garsonky do velkého 2+1 ;-) Nejlepší je právě to období zařizování, kdy byt ještě není kompletně hotový- ráda bych však i po letech zachovala v bytě vzdušnost, protože se mi nelíbí, když se z bytu stane vetešnictví a v množství věcí se pak ztrácí krása jednotlivých kousků.

Bílá mísa ve tvaru ryby za 107 kč po slěvě (JH Decor), svíčka ve tvaru mušle 36 kč (Romantik dekor), plechový ptáček s bílým ornamentem 75 kč (JH Decor), plechové růžové srdíčko 49 kč (KIK), tabulka s kolíčkem a křídou 15 kč (KIK), modrá plachetnice 108 kč po slevě (Romantik dekor)

Doplňky do kuchyně ladím v růžové, bledě modré a fialkové- tyto tři barvy se náramně dobře kombinují s krémovou a bílou, které tvoří můj oblíbený základ.

Bílý košíček s růžovou puntíkatou látkou 149 kč (Aukro- Kup teď!), provázek je za 29 kč (KIK), věneček z révy 15 kč (JH Decor), srdíčko s krajkou 30 kč (JH Decor)

Romantická váza za 120 kč (Nanu Nana), růžová svíčka 29 kč (KIK), plechový svícínek s patinou 36 kč ve výprodeji (Romantik dekor)

Vysněná krémová klícka s patinou za 317 kč (JH Decor), plechová cedule s muffinky 165 kč (Sweet Home), úžasný věšák s háčky ve tvaru příborů 180 kč (Romantik dekor)

Lucerničku asi natřu na modro, ale možná ji nechám jak je- v černé se mi lépe hodí do obýváku a navíc hezký ladí k litinové mističce s ptáčky. Ještě se uvidí ;-)

Flakonek na parfém za 49 kč (Madal Bal)


Dřevěná lucerna za neskutečných 149 kč (KIK)

Litinová mistička s ptáčky 145 kč (Sweet Home), bílé dekorační kamínky za 25 kč (Madal Bal)

3 komentáře:

  1. Sandro, tak tomu se říká úlovek!! Krásné věci, určitě budou na krásném místě...Jsem se pokochala...:-) Hezký večer. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo díky za povzbudivý koment, musíme koupit poličky a pak už budu umisťovat jedna radost ;-))) Jsem ráda, že se Vám úlovky líbí a třeba jste našla inspiraci na další nákup ;-) Přeji hezký večer!

    OdpovědětVymazat
  3. waw...tolko krasnych veci....viem si zivo predstavit ako sa tesis...ja v takychto pripadoch ak mam doma nejake nove veci, neviem poriane ani spat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥