Moje velké maličkosti :-)

pondělí 21. března 2011

Moje nejposlednější nákupy! Zase jsem utrácela, ale jistě chápete, že bez těchto věcí bych prostě nemohla žít :-D Už se nesmírně těším, až všechno najde své místo a zase to bude doma o kousek útulnější. Inspirace na nákupy více než dost- pojďte se kochat se mnou :-)

Vázička ve slevě- Nanu-Nana 30 kč, puntíkaté látkové srdíčko- Madal Bal 65 kč, dóza ve tvaru vajíčka- KIK 29 kč.

Nesmírně dobrá čokoládová vajíčka z luxusní britské čokolády- Marks & Spencer cca 50 kč.

Úložné růžovomodré boxy ve stylu GG (asi 4 různé velikosti)- This&That 45 kč a 69 kč.

Uvnitř taky krásně barevnééé :-)

Miska na čajový sáček ve tvaru konvičky- This&That 39 kč, , bílá miska se lvími hlavami (asi 4 různé velikosti)- This&That 69 kč.

Srdíčka do koupele růžová a bílá- This&That 29 kč (3 ks v sáčku), vajíčka světle růžová- Madal Bal 9 kč/ks, vajíčka tmavě růžová s puntíky- Madal Bal 7 kč/ks.

Světle modrý plechový květináč- KIK 48 kč.

Modré svícínky- This&That 19 kč/ks.

Kuchyňská rukavice s růžičkami- This&That 69 kč (měli i zástěru se stejným vzorem- přemýšlím, že ještě přikoupím :-)

Porcelánové lžičky- This&That 39 kč/6 ks v balení (mega nej kup!!!!! :-)

Porcelánová mistička s krásným ornamentem- Madal Bal 89 kč.

Porcelánový džbáneček, mléčenka- Madal Bal 99 kč.

Dnešní zásilka z Bella Rose- Antik modrý rámeček 455 kč- ráda bych jen upozornila, že barva se vůbec nepodobá té, kterou mají na fotce v e-shopu. Čekala jsem modrou jako na lžičkách a na krajce- ve skutečnosti je to taková šedavá zelenomodrá, hodně antik. Zprvu mě to zklamalo, ale rámeček je nádherný a barva se mi nakonec moc líbí, protože je velmi neobvyklá a neotřelá :-)

Růžová a modrá krajka 23 kč/1 metr, bílé porcelánové prkénko 249 kč, maličké porcelánové lžičky modré a růžové 29 kč/ks- vše Bella Rose.

3 komentáře:

  1. Páni Sandro, teda, ti jsi rozjela..:-D Člověk si má dělat radost, protože to zvedá náladu!! Hezké věci, tak ať dělají radost!! Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, já vím...je to nezastavitelné! :-D Někdy si říkám, jestli nejsem shopaholic! Takhle pohromadě toho vypadá kopa, ale jak se to uklidí do skříněk a poliček, tak se to ztratí jakoby nic :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandro, týjo ty sis udělala krásné radosti:)
    Ty lžičky jsou naprosto perfektní a ještě jak je jich hodně! Mě se vlastně líbí téměř vše jen už nemám ty prostory kam to poklidit jako ty:)))Jednou si ale určitě taky to prkýnko pořídím je báječné...
    Strašně se mi líbí ta fotečka těch narcisků v tom okně...to je nádhera.
    Hezký den Vlaďka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥