Už se nám to rýsuje :-)

pondělí 21. března 2011

Tak postupně upravuji a zařazuji své nové úlovky do poliček a skříněk, aby to hezky ladilo. Hlava pracuje rychleji, než stačím vydělávat, ale postupně to bude dle mých představ :-))) Poslední dobou přemýšlím, že bych si koupila nějakou kvalitní knížku o interier designu- kurzy jsou dost drahé a z knížek člověk pochytí inspirace celkem dost. Nejvíce mne motivuje internet, kde prolézám blogy Vás všech, které máte stejné vášně. Tímto Vám chci moc poděkovat za mou veškerou dosavadní inspiraci, hodně jsem od Vás naučila!

Antik rámeček Bella Rose 455 kč, bílý etažér s patinou z Aukra za 125 kč (původně z obchodu SIA, jeho cena je tedy mnohnásobně vyšší, jen si ho musím dát ještě trochu do kupy ;-)

Tahle skříňka nám v kuchyni slouží na všechno možné- léky, voňavky které se nám nevejdou do malé koupelničky, šítí, lahvičky, masážní pomůcky...však to znáte :-)

4 komentáře:

  1. Sandus, tak skrinka je na paradu...mooc pekne :)

    OdpovědětVymazat
  2. :-))) Přítel by občas raději volil praktičnost, ale ta nevypadá tak hezky :-D Vyplnit otevřené poličky pytlíkama s kořením a plastovýma dózama na potraviny- to by byl hřích!

    OdpovědětVymazat
  3. Sandro,ten etažér byl super kup,taky po takovém moc toužím.Nádherná je i celá skříňka.Přeji hezký večer Jarka

    OdpovědětVymazat
  4. Sandři, krásně se ti to rýsuje...super!! Hezký den. Peťa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥