Jo-Anne Coletti- Passion for Roses

sobota 9. dubna 2011

"Let the beauty of your presence be known from the moment you walk through your door."

Jo-Anne se specializuje na olejovou malbu, přičemž jejím nejoblíbenějším motivem jsou růže.V jejím stylu se odráží ženskost, romantika, něha a smysl pro detail. Ráda kombinuje vintage styl, jemné osvětlení a luxusní bytové doplňky spolu s úlovky z bleších trhů a bazarů. Její internetový obchod zde a blog zde.

Vybrala jsem pro Vás některé její zajímavé typy a rady:

  • Měkké osvětlení vytváří  útulnou a intímní náladu. Křišťálové lustry nemusíte spojovat pouze s formálními jídelnami. Takové svítidlo dodá šmrnc a jiskru ji jednoduchému venkovskému jídelnímu stolu.
  • Každá kuchyně může působit útulně, když aplikujeme několik tradičních detailů. Krása je stejně důležitá jako funkce. Najděte originální způsob, jak vystavit skupinu originálních kousků kuchyňského náčiní a nádobí. Uspořádejte je do hezké starožitné prosklené skříně, aby se z nich mohli těšit všichni. Dívejte se po starých skříňkách a otevřených policích.
  • Každý jídelní stůl bude vypadat útulně ve stylu vintage, když k němu dodáte bílé ubrousky s krajkou, starožitný porcelán, stříbrné příbory, pohodlné sedáky na židle a vázu s kyticí. Pokud tento styl milujete, na nic nečekejte. Starožitného porcelánu je spousta a bude Vás stát pár korun, když se podíváte po bazarech a bleších trzích. Není nutné, aby byl jednotný- mixujte a kombinuje. Nádobí s podobnými barvami nebo vzory vytvoří okouzlující vzhled.
  • Pokud máte obrázky a fotografie, které byste rádi seskupili na stěně, položte si je nejprve na zem, přesouvejte, barevně a tvarově laďte předtím, než je pověsíte.
  • Nechte znát krásu Vaší přítomnosti již ve chvíli, kdy vstoupíte do vchodových dvěří. 
  • Všechno vypadá sladší za přítomnosti růží. Umístěte vázu s růžemi ke vchodu, aby vítala všechny, kdož vstoupí. Až budete posílat dopis příteli, provoňte jej pár kapkami růžové toaletní vody.
  •  Snažím se o domov, který odráží světlo a vzdušnost, osobní styl, lásku k minulosti, vášeň pro sběratelství a rodinné vzpomínky.Místo, kde se můžeme uvelebit a najít kout, nebo skulinku a cítit jako doma.
  • Růžová má uklidňující efekt na naše tělo i mysl. Mezi designery je to uznávaná a vhodná barva do jídelny- pomáhá vytvořit harmonický kulinářský zážitek. Barva hraje velmi důležitou roli v našem životě. Obklopuje nás krásou a klidem a určuje náladu stejně jako krásný jarní den.  
  • Obklopte se doma čerstvými řezanými květinami, protože ty nikdy nezklamou a povznáší ducha.
  • Svíčky nejsou určeny jen k pro hvězdné romantické večery. Vytvořte atmosféru i během slunných hodin s růžovými vonnými svíčkami. Miluji vůni čerstvých řezaných růží od Yankee Candle.

Nechte se také vtáhnout do růžového domova Jo-Anne Coletti...
















4 komentáře:

  1. VELKÁ KRÁSA.
    POSÍLÁM JARNÍ POZRAVENÍ.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuú, to je nádhra, kam ty na to chodíš??;D To je takové pohlazení po duši...Hezkou sobotu. Peťa

    OdpovědětVymazat
  3. DOBRÝ DEN, NEVÍTE KDE SEHNAT UVÁDĚNOU PUBLIKACI?

    OdpovědětVymazat
  4. DOBRÝ DEN, NEVÍTE KDE SEHNAT UVÁDĚNOU PUBLIKACI?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥