Vánoční inspirace Impressionen

úterý 29. listopadu 2011

Trocha vánoční inspirace od zn. Impressionen vás jistě naladí na blížící se druhou adventní neděli! Mimoto se můžete také těšit na další slibovanou GIVEAWAY, která vypukne už 1.12.! Dárků pro vás totiž není nikdy dost! ;-) Mimochodem- už pečete cukroví? A jaké druhy máte nejraději? Zkoušíte nové, nebo radši klasiku?



















10 komentářů:

  1. Ahoj Sandro, vánočních inspirací není nikdy dost. Nádherné fotky.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Je to nabídky, pro každý styl! Já bych brala, "už trouběji na horách jeleni"...

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký den Sandro, já jsem unešená, nevím co chválit dřív, jestli žebřík s pytlíčkama, věnečky ze šály nebo nádobu s kohoutkem na dobrý pití. Díky za inspiraci a krásné adventní dny. Majka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný den Sandro, nádherné inspirace jsi vložila. Všechny jsou parádní. Pohodový advent ti přeji ... Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná inspirace!
    Já už mám upečené perníčky a příští týden budu péct klasiku - linecké, rohlíčky atd... a chci zkusit i nějaké sušenky a makronky, tak drž palce, ať se povedou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Sandro,
    ráda chodím na Tvůj blog. Jsem mooooc zvědavá, jakou soutěž jsi připravila pro své kamarádky blogerky. Řekni mi, moje milá, řekni, kde bereš všechnu to inspiraci k soutěžím . . .

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sandro, opakuju se, ale opět - nádherné inspirativní fotky. Já peču každoročně, mám to moc ráda...většinou je to hodně přes deset druhů. Letos teda se musím omezit, nezbývá na to tolik času ani síly, zatím máme hotový tři druhy - perníčky, slepovaný perníčky a linecký (ale toho se bude muset upéct ještě jedna dávka, už je to skoro snědený:-D), ještě mám v plánu dalších ca 5druhů, víc toho nestíháme...dělám to hlavně kvůli Lucišovi, aby měl taky nějakou společnou zábavu a nebyl o vše "šizený" kvůli mimísovi:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné obrázky. Na Vánoce se moc těším ! Každý rok máme vždycky jeden nový druh cukroví zbytek klasika :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sandruško to jsou neskutečně krásné fotky!!!Kam na ně pořád chodíš?:-)Běžím hnedle dekorovat podle nich-krása!!!Michaela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥