Finland- Tampere, část třetí: Casamonica

úterý 24. dubna 2012

Moje milé ženy!

Děkuji vám za úžasnou odezvu k předešlým článkům! Slíbila jsem, že pošlu fotky svých dvou nejoblíbenějších obchodů z Tampere. Dnes tedy představuji obchod  Casamonica, ale upozorňuji, že fotografie mohou způsobit srdeční zástavu :-) Když jsem vešla do tohoto skvostného obchodu, pronesla jsem jen: "Já umřu!" Fotorámečky, závěsy, lustry, sklo...Všechno přesně podle mého vkusu. Bylo to až moc krásy najednou!!! ;-)

Mamka se mnou přetrpěla zběsilé poletování, samomluvu, nekonečné focení i zoufalství nad tím, že si nemohu okamžitě odnést všechno domů :-D Tento obchod přesně naplňuje mou představu o krásném bydlením...na bílém podkladě si můžete vyhrát s barvami nádobí, květin, fotorámečků a dalších dekorací. Z tohoto obchůdku jsem si odnesla dva vonné sáčky, které uvidíte na fotkách v mém popříštím příspěvku :-) Myslím, že není třeba dlouze komentovat...Posuďte samy.































20 komentářů:

  1. DOKONALÁ NÁDHERA!!!A srdeční záležitost-úplně jsi mi vzala slova:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne dopoledne,
    no doufam Sandri,ze nepredpokladas nic jineho nez samou chvalu nad naaaaadhernym zbozim a romantickym obchudkem.Opet jsi me utvrdila v presvedceni,ze mene je nekdy vice a i kdyz je na fotkach par ramecku v pastelovkach a tyrkisovy porcelan,tak bila na bile je pro me nej,ale musi byt kazdopadne s patinou.Moc bych ti prala,aby jsi si toho tam mohla takoupit vic a sobe aby jsem tam mohla byt take.Ale i kdyz jsou fotky prenadherne,moc me tim trapis,chtela by jsem u nas ve meste take takovy obchudek.No ale jedno pozitivum,dnes se me odesilaji shabby lehatka neboli kresla s podnozkou na terasu,tak jsem happy...

    Tesim se mooooc na dalsi reportaz a dekuji
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to bude nááádhera!!! Terasa jako z pohádky ;-) A ano, méně je více, což je přesně příklad tohoto obchůdku...pohlazení po duši!

      Vymazat
    2. To teda bude,jsou to presne takova,jako uverejnila Zuzka na fotecce ze zahradky,akorat maji jeste navic ty super podnozky a co je bomba,ze na ne byla 3000,- sleva.Navic se nam dodelava koupaci jeirko,no spise jezero a z terasy je rovnou sup do nej,takze uz se moc tesim na leto.
      Katka

      Vymazat
  3. No teda, to je zase nááádhera, ty barevné rámečky úúúúúžasný, ale co mě nejvíc dostalo ta modrá kovová židle ve výloze, to je můj sem takové oprýskané splašit, nebudu troškařit, alespoň 2. Holky proč se u nás nic takového nedá sehnat, přitom to u nás též bývalo, u kdejaké vily bylo krásné zahradní sezení.... kde to všechno skončilo....
    Když prohlížím zahr. blogy a tam mají kočenky nafocené ty obr blešáky, s haldami starých pokladů, vždyť to muselo být i u nás, ne?
    Sandři jak Káťa píše, že jí dojdou lehátka, tak my máme tu shabby lavičku, řeknu Ti, že jsem nikdy neseděla v ničem pohodlnějším, a každý kdo do ní vklouzne, říká to samé.
    Kočenko pa páááááá a krásný den Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, tvou lavičku jsem právě před pár dny obdivovala, vypadá to náramně a všechno máš moc hezky nachystané, tak útulné...je moc fajn mít zahrádku, to je něco, co mi moc chybí a co postrádám...ale jednoho dne, až bude ten správný čas, tak bych měla ráda domeček se zahrádkou, kam bych si taky moc ráda pořidila kovové židličky a takovou krásnou dřevěnou lavičku, nebo lehátka- nejlépe s výhledem do zahrady plné růží :-)

      Vymazat
    2. Kde to vsechno skoncilo? Na smetaku, jak jinak...lidi nevedi, co je krasne a i kdyz ja uprednostnuji trochu jiny styl, tak bych takove veci nikdy nevyhodila...zrovna pred tydnem jsem narazila u brany pred smetakem naaadherne hnede kozene kreslo, ktere ani nebylo moc znicene a az ho zrenovuju, bude to nadhera... vubec mam smetiste moc rada, lidi fakt vyhazuji uplne vsechno a clovek by si tam zaridil cely dum :-D

      Vymazat
    3. Zuzi,ty jsi me totiz take trochu tou fotkou lavicky popostrcila,aby jsem si je uz konecne objednala,dekuji.
      Katka

      Vymazat
  4. paani to su krasne kusky...hned by som si vedela vybrat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je vážne sen! Ešte dobre, že som tam nebola ja, lebo by som sa asi neodniesla, alebo by si ma pripísali na kartu inventáru :)
    Sandra, poznáš tieto stránky http://petitevanou.tumblr.com/tagged/interior+design Myslím, že sú fam fotky presne podľa Tvojho vkusu. Ja tam visím denne a čakám, aké nové fotky pribudnú ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaach, nádhera, moc moc moc děkuji, já jsem přímo sběratelka takových fotek, mám v počítači složky, kam si ukládám všechny krásné isnpirace, jdu se kochat ;-)

      Vymazat
    2. Nie je za čo ;) Tak to som rada, že to ešte nepoznáš! Ale je to na dlho, vyše 3000 fotiek, to je šialenstvo :)

      Vymazat
  6. Sandři, je to nádhera, je to takové to "přesně ono" co? Uplně v tom vidím tebe, jako bys ten obchod zařizovala ty... Mě nejvíce zaujal ten tyrkysový servis, čím dál víc se mi líbí orientalní styla toto by se mi přesně hodilo ;-)...doufám, že sis nakoupila!?

    OdpovědětVymazat
  7. Sandri, wááw, tuším pustím toho mojho chlapa na MS V HOKEJI....ALE musí vziať aj mna a ja mu odprisahám, že ma len tak ľahko neuvidíííí :-), budem strčená TU

    OdpovědětVymazat
  8. Milá moja, ďakujem ti, že pre nás fotíš a snímky zverejňuješ, aby sme sa aj my, čo nemáme možnosť cestovať, potešili. Obchodík je úžasný. Neviem, kde skôr nechať oči. Sandra- ďakujem.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  9. No,tam by som ani nedychala,Sandruska:) a ten farebny fotoramik chcem hned a teraz a expresne !!!joooooj....:)

    OdpovědětVymazat
  10. Sandri, máš u mňa ocenenie za Tvoje inšpiratívne a krásne tvorenie. Andrea

    OdpovědětVymazat
  11. Sandro,
    jsem moc ráda, že jsi takovou krásu přežila a můžeš se s námi nadále dělit o své zážitky z Finska :-)
    Mimochodem musí to být ohromná zážitek navštívit takovou zemi a v ní takové romantické obchůdky !
    Těším se na další příspěvky z cest :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥