Zatiší a dotaz pro Vás...

úterý 10. července 2012

Dnes posílám jen několik fotek z ložnice a kuchyně...něžná zátiší s květinami a krásnými detaily. Na přístě mám pro Vás nachystané fotky dalších úlovků z Aukra, tip na úžasný výlet s rodinou a také pro Vás chystám seznam těch pravých filmů pro horké letní večery :-) V hlavě se mi zrodil i nápad na novou rubriku, kterou bych na blogu chtěla zavést, tak uvidíme, zda se zadaří!

Budu moc ráda, když mi napíšete, co byste na blogu rády viděly a četly, co se Vám zde líbí a co naopak ne, co říkáte na celkový dojem, design i atmosféru. Líbila by se Vám častější změna vzhledu blogu, nebo jste raději, když je vše při starém? Blog píšu především pro Vás, a tak vždycky čas od času ráda zkoumám, jak se u mě cítíte :-) Krásný týden všem!












11 komentářů:

  1. Milá Sandruško jahůdková,
    momentálně se u tebe cítím skvěle! Moje oko se vyřádilo a srdce poskočilo z nových fotek!!
    Ty víš, že jsem taková kutilka takže miluju když pro nás něco vyrobíš. Strašně ráda čtu i tvé články, recenze, nápady či o vintage stylu. Podle mě není nikdo kdo by o tom uměl tak krásně a znale psát jako ty!Jóó a nesmím zapomenout tvé tipy na nákupy jsou NEJ!!
    pa tvá Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladíčku, no vidíš to, už jsem dlouho nic nevyráběla :-) Tak já zkusím zase něco vykutit :-) a moc ti děkuji za feedback, jsem moc ráda, že se ti líbí tipy na nákupy i psaní :-*

      Vymazat
  2. Ahoj Sandri,
    aniz by jsem si cetla komentar prede mnou,hned me napadlo,ze by jsi mohla vkladat vice tvorenicka,hlavne ta,co jsou hned a vypadaji krasne,mas na to fantazii,tak by bylo skoda to nerozsirit,dale by jsem uvitala dalsi bazarek,jak jsem davala tip na modni doplnky a ty jsi to mela v hlave take a promin,budu jeste otravovat,mozna nejak casteji nebo pravidelneji vkladat prispevky,ale je me jasne,ze toho mas moc.
    No a co se me libi?Asi nejvic tve romanticke fotky a takove smirovani tvych zakouti,dale oblibene tipy na nakupy hlavne doplnku na sebe a kosmetiky a pak zarucene vareni nebo proste tipy na jidlo,trebase zamerit na sezoni basty.
    Jo a design by jsem klidne zmenila,ale drzela by jsem se stylu a barev,to k tobe proste patri.Dekuji a pa.
    Jo a co takhle nejak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači :-), další prosba na tvořeníčko mi vhání do krve chuť hned běžet a vynahradit Vám to! :-D Určitě se pokusím zase něco vymyslet, je fakt, že jsem na to teď příliš času neměla.

      Jak často bys ráda příspěvky? Vždy si říkám, abych čtenáře nezačala nudit, kdyby to bylo moc často...a zase nechci posílat málo, protože pak není motivace se sem vrátit...zatím to popravdě funguje tak, že fotím a fotím, pak si do složek rozdělím nějaká témata a jak mám čas a chuť, tak vkládám na blog...většinou mám do zásoby předem cca dva až tři články. Neorientovala jsem se na určité dny, ale pokud by to vyhovovalo více, můžu to zkusit...třeba posílat vždy v pondělí, ve středu a v pátek...nápadů mám hodně, ale zase je problém to tempo někdy udržet, protože se někdy může stát, že se třeba týden k focení vůbec nedostanu :-)

      Tipy na jídlo- to bych mohla zavést...a takové věci kolem jídla, tipy na dobré produkty apod...stejně tak můžu zkusit víc kosmetiky a doplňků- to je vždy podle toho, jak utrácím :-))) Mám ale radost, že tahle sekce je pro Vás zajímavá.

      No a bazárek určitě zase bude...je to je docela hodně práce všechno nakupit, nafotit, změřit, popsat a hodit na web, takže si na to musím vynahradit určitý čas. Možná třeba koncem léta bych něco mohla uspořádat zase, aby to nebylo tak rychle za sebou :-)

      Moc díky za tipy a názory, opravdu si jich cením a mám velkou radost, když se k tomu čtenáři vyjádří a neprojdou kolem po špičkách :-) To se totiž pak nic změnit nemůže ;-)

      Vymazat
    2. Ano,stale toziz myslim na tve krasne obrazky,nezapomen na me,pokud budou k mani a rikala jsi neco i o novych vyrobcich na shop.
      Ohledne vkladani,je docela zajimave,myslim,ze to tak ma Viv,ze vklada napr.po a ct.,ale zas to neni pak prekvapeni,co se tyce me,me by jsi urcite nenudila i kdyby to bylo kazdy den,ale vazne,chapu,ze na to nemas cas,ale je fakt,ze to nemusi byt vzdy dlouhy clanek,ale tak dvakrat trikrat do tydne by bylo fajn.Ale je fuk,kdyz das treba den po sobe a pak ctyri dny vynechas.
      Ohledne jidla jsem myslela to,ze nam treba nafotis,co se ti dobreho povedlo,ale i tipy na potraviny co kde dobreho koupit je take dobry napad,treba nejake bio lahudky.

      Vymazat
  3. Sandri, mne sa to páči tak ako to je. Vždy oko nabažím krásnymi fotkami, a všeličo nové sa z Tvojich príspevkov dozviem. Takže mne sa to páči. A keď to zmeníš, určite to bude opäť krásne. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandri,
    ptáš se jako na zavolanou, protože jsem ti chtěla napsat, že doporučuji návštěvu Českého Krumlova. Moje nejoblíbenější město. Úplně tě tam vidím, kafíčko, procházky, roztomilé obchůdky.... takové posty od tebe by byly určitě krásný :) Těším se na tvůj tip na výlet a filmy. Už jsem díky tvému tipu nějaký film viděla. Taky knihy by byly fajn. Možná i nějaký nápad pro děti, nevím, něco vyrobit nebo nápad jako např. nějaká krabička na památku s drobnostmi jak v Amélii :D To už si moc vymýšlím, já vím haha :D
    Blog se mi líbí, není nic co by se mi nelíbilo. Atmosféra, design, všechno krásný :) papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, haha :-D Jen si vymýšlej, každá inspirace je dobrá a hlavní pro mě je, když Vás to baví :-) Český Krumlov naprosto zbožňuji, je fakt, že bych se tam tento rok zase mohla vypravit a udělat nějakou reportáž na blog :-) Snad vyjde čas! Knížky chystám, ale to je běh na dlouhou trať, protože zas tak moc ve volném čase nestíhám číst, mám asi až moc koníčků! :-) A další požadavek na vyrábění beru za slovo a co nejdříve něco zkusím vymyslet...skvělé tipy, díky za ně a už si jdu psát poznámky, co mě k tomu napadlo :-)

      Vymazat
  5. Sandruško,
    dobře tu všechny víme, že tvůj blog má dokonale osobitý ráz a já jsem zvyklá na tvůj styl psaní, fotek, na romantické pozadí, na hlavičku s ptáčky a všechno to tu miluju! Takže já bych nic neměla, nedokážu si představit, že by to tu mohlo být lepší. Je to prostě nádhera, která mě moc baví a bavit nepřestane.
    Moc se těším na filmové tipy, vždyť víš, jaká jsem filmařka; bez filmů nedám ani ránu. Ale hoooodně moc si vybírám...jsem si jistá, že u fajnšmekra jako jsi ty se najdou jen samé filmové lahůdky a jsem nedočkavá!!! Honem sem s nimi. ;-)
    Sandruško, děláš svou práci skvěle, svůj slaměný klobouček s hedvábným puntíčkatým šátkem smekám...:-**
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych také uvítala změnu designu,sice to tak nějak patří k tobě,ale občas malá změna neuškodí-třeba zachovat ty hezké barvičky-jen pozměnit šablonu.Jinak co se týče článku jsi jednička,ale to už ode mne dávno víš,takže já bych nic neměnila!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥