Špetka Vánoc a kousek štěstí k tomu...

čtvrtek 27. prosince 2012

Ačkoliv jsem nyní mimo domov, našla jsem ještě několik vánočně laděných fotografií, které jsem Vám neukázala. Také se s Vámi chci podělit o velkou radost, kterou mi tento měsíc přinesl...teda ony ty radosti jsou hned tři! To, že mě moc baví pořádat bloggové soutěže, to již víte...ale doposud jsem nevěděla, jak báječné je taky být na té druhé straně- být soutěžícím...a co víc...takovou milou soutěž dokonce vyhrát!

"Štěstí ve hře, neštěstí v lásce" asi platí, protože já jsem vyhrála hned tři soutěže v jednom měsíci! :-D První z nich byla soutěž Ib Laursen, kterou pořádala Pia Laursen v den, kdy slavila své narozeniny. Zabalila několik dárečků s tím, aby jí soutěžící napsali, proč by balíček měla poslat právě jim...a tak jsem to zkusila....a jeden z balíčku jsem vyhrála! :-) Nejlepší na tom bylo, že jsem nevěděla, co je má výhra až do chvíle, kdy mi domů dorazil balíček! Dnes tedy odhalím jeho obsah a další dvě výhry si nechám zase na někdy příště.

Užívejte si poslední dny v roce 2012 a brzy jsem tu zase s novým příspěvkem! ♥ 

Na komodě v ložnici jsem vytvořila jen jemné vánoční zátiší...stříbrné ozdobičky vyniknou ve skleněném svícnu, či váze a stejně tak krásně ozdobí i misky patrového podnosu.

Krása jednoduchého a přitom efektivního dekorování  je mým favoritem po celém bytě.

Nový květináč Ib Laursen je jako stvořený pro můj malý svícník, který také často můžete vídat na skandinávských blozích o bydlení.

Detail svícníku...miluji tuhle stříbřitě zelenou rostlinku!

Prostor nad knihovničkou jsem vánočně vylepšila, ale bohužel nejaktuálnější fotky nyní nemám , protože trávím vánoční svátky mimo Prahu s rodinou...tak Vám nejnovější obrázky ukáži až po Novém roce :-)

Můj milý obývák...už se mi po něm začíná stýskat...jak se asi daří všem větvičkám a kytičkám, když jim nikdo nevymění vodu...

Konfereční stůl mám už vybraný...bude dřevěný, šedo-bílý a samozřejmě s patinou...tento kovový z Ikea pak prodám na Aukru i s postranními stolečky ve stejném designu. Kdyby měl někdo zájem, určitě dejte vědět ;-)


Nádherná vánoční punčoška od Míši mi visí v ložnici na krémovém kovovém věšáčku. Krásně jí to sluší se třpytivým vánočním pávem a patinovanou antik lucerničkou.

Má milovaná vánoční ozdoba...stříbrný třpytivý páv byl můj loňský objev v jednom milém pražském květinářství za Kotvou.
Miluji antik lucerničky...tato má speciální starorůžovou úpravu...její odstín je opravdu originální.

A konečně očekáváný balíček z Dánska...byla jsem nadšením bez sebe, že mohu držet v rukou něco, co ke mně putovalo z jiné země :-) 

Hned při otevření na mě vykouknulo přáníčko a balíček v klasickém skandinávském provedení!

Hurá, hurááá! :-) Věřte, nebo ne, ale opravdu jsem měla tu trpělivost balíček ihned radostí neroztrhat, abych pro Vás mohla vše postupně nafotit :-)

Rozkošné mini přáníčko s promo fotografií Ib Laursen.

A uvnitř byl vzkaz od milé paní Laursen...

A konečně překvapení z balíčku- tři dřevěné svícny Ib Laursen. Dva černé a jeden bílý...Nádhera a typická skandinávská jednoduchost...

Můj favorit je samozřejmě ten bílý, protože na něm krásně vyniká dokonalá patina!

A ještě jednou vše pohromadě- překrásný papírový sáček s provázkem, mini přáníčko a tři dřevěné svícny. Děkuji Pia Laursen za rozkošný vánoční dárek!!!

20 komentářů:

  1. Sandruško náááádhera-úplně se tu rozplývám-moc se mi líbí tvé třpytivé fotečky-ta úprava je pohádková a také se mi líbí,jak je tvůj domov tak hezky uspořádaný a čistý-to mě se s dětmi moc nedaří:-)))Krásná výhra-mocinky gratuluji,jednu z těch tvých dalších už znám-známe asi stejný blog :-)
    Ale i tak se těším na příště!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, já ještě nevím, co to bude, ale už se moooc těším :-) Děkuji ti ještě jednou za zvolení! Papa!

      Vymazat
  2. Milá Sandra,
    pozdravujem ťa a želám ti pekné dni. Som rada, že ti môj pozdrav urobil nečakanú radosť.
    Blahoželám k výhre v súťaži a teším sa spolu s tebou. Aj mňa potešila moja výhra a tiež som bola mierne v šoku. Ďakujem, veľmi som sa tešila,už som dávno nič nevyhrala.
    Nečakané radosti a malé šťastíčka nám predsa obohacujú život...či nie?
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, jsem ráda, že i tobě se výhra líbila!!! :-) Krásný den!

      Vymazat
  3. Sandri,moc krásný balíček si vyhrála,svícny jsou prostě dokonalé...a jak píšeš štěstí ve hře a neštěstí v lásce,bude asi pravda...do jakékoliv soutěže jsem se přihlásila,tu jsem nevyhrála...nevadí...ale vždy je to tak krásně napínavé...měj se krásně a těším se na tvůj další příspěvek...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, je to tak...ale je jasné, že lepší je to štěstí v lásce...a nebo nejlépe štěstí v obojím! ;-) Měj se krásně!

      Vymazat
  4. Vše je krásne, čisté a uhladené ako vždy... pastva pre moje oči... balíček z Dánska musel naozaj potešiť, svietniky sú krásne! Prajem pekný zvyšok dňa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalko, to víš, že balíček potěšil...a jak!!! Byl to úžasný vánoční dárek! I tobě krásný den!

      Vymazat
  5. Ahoj, krásne si nafotila, veľmi sa mi páči tvoja dekorácia a svietničky sú úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se fotky líbí Mončiko ;-))) A děkuji za milý komentář a návštěvu!

      Vymazat
  6. Velká gratulace k výhře! Dokáži si představit Tvou radost z dárků ... Moc krásné fotečky a útulné bydlení ... Krááása .... Pohodové dny do konce roku, Maru
    Sandři, i mne na blogu 1. narozeninová Giveaway!
    PS: Svícník je úžasný, jen nelze u nás sehnat ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, juu, tak to určitě k tobě taky mrknu, sice bych se hodně divila, že by mi štěstí přálo i do čtvrtice, ale kdo ví! ;-D

      Vymazat
  7. juuj andelik... ty vies vzdy do tych fotiek naliat tolko krasy....moc pekne :) vsetko od prvej do poslednej fotky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sandrus,u tebe v bytecku je vanocni atmosfera videt na kazdem rohu a nejsi zadna troskarka,komoda je krasne nazdobena a jsem rada,zete budu moci take prekvapit vyhrou,puvodne jsem mela v umyslu na vyber dve ruzne ceny,ale po tom,co jsem se douvedela,ze to budes ty,nemohla jsem odolat a napasovala ti cenu na miru,jiz mam vse pripravene,poslu hned prvni pracovni den po svatcich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, já už se moc těším! Jsem moc zvědavá a taky vím, že máš vytříbený vkus, takže určitě nešlápneš vedle! ;-)

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Hola! Gracias por su visita en mi blog! :-) Felices fiestas para ti también! Saludos desde la República Checa! :-)

      Vymazat
  10. Oh your package is absolutely gorgeous dear Sandra, lucky you. You must be having lots of luck at the moment ! I have been thinking of your gift from me and hoping that it arrives very soon. I have been waiting since December 18 for an order I placed in the U.S and it still hasn't arrived. I will be glad when it gets here.
    Your home looks so lovely. It seems very calming and relaxed xo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hello sweetheart :-)
      I am going back to my hometown today so I will finally see if the package has arrived yet...can´t wait! :-) The post takes super long over the holidays but I hope your package arrives soon too! xox

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥