Když miluješ Green Gate, není co řešit :-)

čtvrtek 21. března 2013

Nová kolekce Green Gate je asi mou nejoblíbenější vůbec, ačkoliv mám ten pocit pokaždé, když vydají nový katalog :-))) Tato kolekce je však mojí srdeční záležitostí nejen pro své barvy, ale také motivy s ptáčky a samozřejmě s růžemi. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla pro následující jaro a léto pár neodolatelných kousků pořídit a dát tak svému domovu závan nových a voňavých teplejších dnů.

Kromě nové stříbrné vázičky je vše na fotkách z nové řady GG. Plechové dózy, květináč, skleněné vajíčko, dřevěná bedýnka, hrníčky, termoska, táceček, lžičky, dóza se závěsnými plechovými vajíčky, ozdobné vajíčko, krabička se sirkami, zápisník, papírové ubrousky i brčka. Pokud přemýšlíte, zda si něco jarního od Green Gate pořídit, prohlédněte si fotky níže a třeba se přesvědčíte, že bez krásného hrníčku s růžemi, nebo bez modré bedýnky s úložnými prostory, prostě nemůžete být :-) Všechny produkty jsou, jak jinak, od Bella Rose.

Až se konečně vyležím ze zánětu dutin, začnu doma dekorovat jaro, a tak brzy uvidíte, jak se nové věcičky u mě doma zabydlely. Přeji Vám krásný den a pokud jste si i Vy pořídily něco krásného z GG kolekce 2013, tak se budu moc těšit, že mi o tom napíšete ;-) Případně- jaký produkt je podle Vás nejpovedenější a co byste z nového katalogu měly nejraději (nehledě na ceny)? ;-)






























22 komentářů:

  1. Ahoj Sanfři!
    Nejvíce se mi líbí sirky a bloček, ale co bych brala?? Všechno! ♥
    Měj se krásně a užívej si provní jarní dny!
    Světla

    OdpovědětVymazat
  2. hezký den,nááádhera-a ta plechová vajíčka,ta jsou úúúžasná....zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri,to je taková nádhera..."nutně" bych asi potřebovala vše :-)...klidně celý katalog,až jednou vyhraji ve Sportce tak si něco pořídím :-D...měj se moc a moc krásně a přeji ti brzké uzdravení...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. Sandři, u tebe je to vždycky jako v pohádce. Musím říct, že tato kolekce je opravdu nádherná! Ty plechové dózy, bedýnka a hrníčky, to je něco tak kouzelného! Vše je moc krásné, jemné, něžné... mít penízky, tak jen nakupuji a nakupuji, katalog si musím ještě pořád projít! Měj se pěkně, Simona
    simona-decor.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné kousky, již také okukuji v BR ... vše se moooc líbí, ostatně u každé nové kolekce se zasním ... a zřejmě začnu s parádní bedýnkou, růžovými mýdélky a pohárky mi nedají spát!
    Rychlé zotavení a veselé dekorování, pa Maru

    OdpovědětVymazat
  6. Jemné farbičky, nádherné kúsky:)
    m.

    OdpovědětVymazat
  7. Sandři máte to opět dokonalé, neodolatelné, milé, inspirativní :o) ... nemůžu se vynadívat!
    ( katalog je v ČR k dostání??!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji- katalog je online- viz růžový odkaz přímo v článku nad fotkami ;-)

      Vymazat
    2. Tak to se jdu kochat :)
      Jinak u mě vyhrává dřevěná bedýnka, skleněné vajíčko! ( ale ne! Vše je úžasné ;) MH.

      Vymazat
  8. Nejkrásnější je skleněné vajíčko. Já mám jedno z vánočních baněk (takové to rozdělávací). Plánuji nějakou originální velikonoční dekoraci. Hold bella rose je bella rose ;-).

    OdpovědětVymazat
  9. Sandri, máš pravdu. Je to naozaj nádherná kolekcia. Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. Krásně jsi vybrala Sandruško-design je roztomilý!!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. More lovely things! Always a pleasure for the eyes to read your blog Sandra! I really love the stripey spoons and the glass egg, for a beautiful and elegant Easter!

    OdpovědětVymazat
  12. Oh, I forgot -glad to hear you are fully recovered now, take care!

    OdpovědětVymazat
  13. Sandri,
    tahle nová kolekce je krásná, něžná, romantická. A Love Birds-oh, oh...
    Už jsem také pořídila MINT, dlouho jsem odolávala, ale když jsou ty Velikonoce!! :o))
    Asi budu nutně potřebovat ještě tu bedýnku!! :o)))
    Měj se krásně
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  14. I am drooling over everything !! Oh WOW Sandy it is all BEAUTIFUL !!!! The Easter egg ornament in the crystal container is my favourite I think. I would not be able to decide what to buy. I hope we see this range out her in Australia sometime soon xo

    OdpovědětVymazat
  15. Sandrus,uz driv jsem ti chtela pisnout komentik,ale chtela jsem byt poctiva a odpovedet na tvou otazku,tudiz jsem si nejdriv musela peclive projit katalog-takze,nejdriv...tedy vouuu,ty si ale umis udelat radost,tolik krasnych vecicek a tak uzasne ladicich,jsem nadsena,ze nekdo mysli taky na sebe a ne jen na jine,zni to mozna divne,ale myslim,ze hodne maminek mysli dlouho jen na jine a sami si nejak zapominaji delat alespon pidi radustky.Ja jsem nadsena z kolekce Mint,protoze ted nejak zas preferuji jednoduchost a Audrey a taky se me libi letosni zabky a destniky,jo a uzasne sklenky na pohary.Tak urco taky dojde.Pa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥