Pudrová růžová, třpyt, kov a patina...

čtvrtek 11. dubna 2013

Ráda bych se s Vámi dnes podělila zase o nějaké novinky, které jsem si pořídila minulý měsíc...Momentálně mám obzvláště v oblibě kombinaci pudrové růžové se stříbrnou- ať už ve formě skla, plechu, nebo textílií a šperků. Na Bella Rose jsem si před časem všimla krásné patinované kolekce v antik růžové- v některém z vánočních příspěvků jste si možná všimli antik růžové lucerničky, ke které teď ještě přibyl úžasný svícen a květník.

Ve slevách se mi podařilo také pořídit kameninové krakelované květináče a do oken jsem si na kytičky pořídila plechové oválné květináče, ve kterých mám v tuto chvíli uložené čajové a dlouhé svíčky, než do nich najdu ty pravé rostlinky. ;-) Pohádková pastelová lucernička Lisbeth Dahl je jednoznačně jedním z nejpovedenějších kousků z nové kolekce této značky a radost mi právě dělá v ložnici na nočním stolku.

Pokud mě už tak trošku znáte, pak víte, že jsem blázen do krásných šátků a šálek...a proto do mé "sbírky" zase dvě přibyly- jedna od Chic Antique- Miel a druhá od Kaffe. Světlounce růžová vypadá krásně elegantně, zatímco barevná je přesně to, čím potřebuji rozveselit ještě tak trochu nejisté jarní dny! :-) U šálky Miel mě navíc moc mile překvapil mosazný přívěsek, se kterým už mám nové plány ;-) Čemu jsem navíc v poslední době totálně propadla jsou šperky Vaga...o těch zase někdy příště, ale pár luxusně třpytivých kousků mezi poklady uvidíte také :-)

Budu  moc ráda, pokud jsem Vás inspirovala k zakoupení nějaké radosti pro osvěžení bytu, nebo svého šatníku ;-) Krásný zbytek dne!























16 komentářů:

  1. Sandry,opět nádherné věcičky...růžovounký šálek se mi moc líbí...tak jako svícen,ten je úžasný...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  2. Heled,Sandri,nebyly jsme my naahodou v minulem zivote nejaka dvojcata nebo v nejakem souzneni??V kazdem prispevku se me nejak dotknes stylove,myslim,kapnes me do noty,ovsem tohle je jako kdybych ukazovala sve oblibene kousky a barvy.Pudrova a telova jsou me nej a i kdyz to byl jednu dobu modni hit,u me pretrvavaji.Ruzovy svicen jsem taky musela mit a kvetnik mam take podobny.No a o znacce VAGA me ani nemluv,nejenze po ni silim,ale uz jsem par kousku koupila i sestre a svagrove,takze....co dodat???...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to s tebou stejně, v každém příspěvku máš něco, co mám doma taky, nebo se mi líbí :-D Je to fakt maxi souladění! ;-) Vaga je prostě nej nej nej...taky už jsem kupovala i jako dáreček :-) Mám zatím asi pět kousků, ale rozhodně mám v plánu rozšiřovat, protože zbožňuju, jak se dá všechno úžasně kombinovat...určitě na Vagu ještě dojde samostatně, tak mám radost, že tebe to zaručeně potěší ;-)

      Vymazat
  3. Už tvůj nadpis mne zaujal a o zbytku příspěvku mohu říci totéž :-).
    Zase krásný...
    Světla

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri moc krásna ružová inšpirácia, hľadám a inšpirujem sa. Budeme trošku meniť detskú izbu a príkazy boli dané, ružová, biela a koníky. Ružová lucernička sa mi páči, ale to dievčatá musia ešte trochu vyrásť na lucernu. Viem, že pastelové farbičky to je tvoja šálka kávy a budem sa tešiť na ďalšie príspevky v tomto duchu. Pá. Renata

    OdpovědětVymazat
  5. Sandri,
    jooo!! pudrová růžová je prostě nádhera.
    Mám ji moc ráda..
    Krásné věcičky!!
    A jarní výzdoba u tebe je také nádherná!!
    A vajíčkům to u tebe moooc sluší!!
    Krásné dny
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. More lovely pink things, which I love! The mirrored glass is particularly beautiful.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné, Sandruš, také mám moc ráda pudrovou růžovou. A u mě jednoznačně vede ta lucernička, je úžasná! A potom také šperky a světlounká šálka (ale stejně tak mám v šatníku i barevnější, stejně jako ty :-)) Hmm... ale ono je vlastně krásné všechno, určitě bych pro to místečko doma našla :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc mě zaujaly kameninové krakelované květináče :)a kombinace pudrové růžové se stříbrnou <3 moc moc moc líbivé :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sandruško dnes tedy krása-moc se mi líbí růžová lampička s orientálním nádechem a ten šátek-to je krása!!!!!!!
    Mám pro tebe jeden tip na krásné šátečky,písnu majlík:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné věci, krásné aranžmá. Už jen to slovní spojení "pudrová růžová se stříbrnou" zní překrásně.)

    OdpovědětVymazat
  11. Už dlouho sleduji tento blog...:-)
    Opravdu krása. Ráda zde trávím nějaký ten čas, když mám volno. Vždy mě to tu příjemně naladí a inspiruje, protože se to tu veze v mém milovaném stylu.
    Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Co se stalo ??? Ukradl ti někdo netbook, nebo se stěhuješ ????

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥