Velikonoční pohoda...

pondělí 1. dubna 2013

Tak velikonoční radovánky jsou pomalu za námi a já si vychutnávám klidné odpoledne s dobrým šálkem čaje a oblíbenou inspirativní knihou...Doufám, že jste si dnešní den užili podle svých představ, ať už je pro Vás dnešní svátek významný, či nikoliv. Mám pro Vás pár fotek z koutku své kuchyně, kde se nachází můj pracovní stůl. Je to jeden z hlavních objektů, na kterém ráda obměňuji různé dekorace a vytvářím sezónní zátiší...skoro každý týden je tu něco jinak, takže mě můj stůl nikdy nenudí :-)

Momentálně se na něm nachází stříbrný tác s velikonočním zátiším ve French-Nordic stylu...dominuje mu stříbřená mísa na nožce, kterou jsem naplnila vajíčky, dále je zde skleněná dózička, rovněž ve tvaru vejce, stříbřený květník s jarními cibulovinami a křišťálové ověsy. Ten krásný "stromeček" je eukalypt a při utržení lístečku voní přímo léčivě! :-) Více uvidíte níže...tak tedy pěkný zbytek dne a brzy jsem zase zpět se spoustou inspirace k dekorování i k nákupům! ;-)

Odpolední siesta u čaje a knížky...


Narcisky byly dárkem od paní šéfové, moc děkuji! :-)

Velikonoční vintage pohledy nesmí chybět- dokonale doladí atmosféru příjemnými barvami a rozkošnými motivy.


Překrásná stříbřená mísa je jedním z mých nejmilejších kousků, které jsem si kdy pořídila! :-)

Nádherné lustrové ověsy z obchůdku Flowers & Living tak trochu jinak- dozdobená peříčkem a drátkem k zavěšení třeba na větvičku, nebo okno...mně se líbí položené na stříbrném podnosu velikončního zátiší.







Dokonalá vajíčka Jeanne d´Arc Living z obchůdku Flowers & Living :-)





Další ověs, tentokrát s kraječkovou mašličkou...dokonalá romantika ve French-Nordic stylu.

Kouzlo detailu...:-)



Koleda pro souseda a nejlepšího kamaráda v jednom- králíček, štamprlička a narcis pro radost :-)

Vynikající sušenky od Sweet Dots z těch nejzdravějších surovin a toho nejúžasnějšího vzhledu :-)
Džbánek Jeanne d´Arc Living od Vlaďky jsem naplnila větvičkami, pštrosími pery a větvičkami, které jsem nazdobila papírovými květy a látkovými vajíčky.

Plechové dózy z nové kolekce Green Gate.


Kytičky od Jeanne d ´Arc Living.

Ta nejkrásnější ručně vyrobená vajíčka mi darovala Jaruška...Jsem do nich blázen, moc děkuju!!! :-) Její milý blog můžete navštívit zde.

15 komentářů:

  1. Sandri,jedna fotečka krásnější než druhá...opravdu odpolední či podvečerní pohoda...my byly celý den pryč,tak jsem ráda,že už jsme doma :-)...vajíčka od Jarušky jsou nádherný...je opravdu velikánská šikulka...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? :-) Já neskonale obdivuji tak dokonalou ruční práci! Krásný zbytek dne! ♥

      Vymazat
  2. Jako vždy naprostá nádhera! Nejvíc se mi líbí naplněný džbán!
    PS. Prosím tě, odkud máš ten zelený rámeček na zdi? Přesně takový potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, ten je z Jysku ;-) http://www.jysk.cz/210/223/229/1974000/a/catalog

      Vymazat
    2. Páni, to by mě nenapadlo :) Děkuju!

      Vymazat
  3. Sandri,budu se opet opakovat,ale vsak ty vis,ze mame dost spolecneho a tim nemyslim jen vecicky,ale i podobny vkus,tentokrate je to i kniha,stribrna misa nebo li kvetnik a vsimla jsem si,ze mame i stejny stribrny tac s motivi.Ja tenhle styl jednolitych prirodnich tonu a odstinu zboznuji a i kdyz se obcas ulitnu s barvickami,strasne rada se vracim k temto stylum barev a to hlavne proto,ze i kdyz toho ma me doma kapku vic,tak to nepusobi preplacane.Vajicka od Jeanne mam take,ale ty mas luxusni sbirku,priste se polepsim,hi,hi.Krasne pokochanicko a zavidim v dobrem klidne odpoledne u knizky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, jsem moc ráda, že jsem ti kápla do noty, v tomto máme opravdu hodně podobný styl, vždycky se u tebe na blogu směju, kolik máme stejných věcí ;-) Krásný zbytek den!

      Vymazat
  4. Lovely clean and pure look! I especially love the way your Easter bunny biscuit matches your tins, and the lacy bird egg - genius!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you :-))) That biscuit is gorgerous, aint it! I also fell for the color! ;-)

      Vymazat
  5. K-R-Á-S-N-É
    Světla ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Tvoj stolík v kuchyni je veľmi pekný, najviac sa mi páčia vintage vajíčka ale tá šálka nemá chybu, tá je najkrajšia:)
    m.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné zakoutíčko!!!Já také měním dekorace třeba v obýváku na poličkách-nerada nechávám věci pořád na stejném místě-Feng-shui,ale o tom ti nemusím povídat to ty znáš :-)
    Krásný večer!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Can you please set me a place at your little table so that I can drink tea with you and read that beautiful book ! I haven't seen that book out here yet and I am definately wanting to turn those pages !
    Everything in this post is eye candy for the soul Sandi and a joy to look at xoxo

    OdpovědětVymazat
  9. Sandri, si mi neustálou inšpiráciou, vraciam sa k jednotlivých fotografiám a neviem, čo obdivovať skôr-šálka mi učarovala, tiež strieborná misa,vlastne všetko.Si majsterka vo fotení detailov. Krásne.
    Pekný deň ti želám.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné velikonoční zákoutí na úžaném pracovním stole!
    Krásné dny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥