Vůně třešní, nové radosti a nový projekt

pátek 5. července 2013

Před časem jsem si koupila několik nových voňavých produktů, o které se s Vámi musím podělit! ;-) Svíčky Village Candle jsem tentokráte nakoupila přes milý eshop Pěkný domov. Zaujala mě vůně třešňového květu, kterou teď v létě obzvláště zbožňuji a neodolala jsem ani krémové vanilkové zmrzlině. Obě vůně jsou "k sežrání", avšak vanilka se mi zdá o něco lepší. Svíčka s třešňovým květem po zapálení ztratila výrazně růžovou barvu a jaksi vybledla...vůně navíc není tak intenzivní jako u vanilky, po které mi pokoj voní ještě i druhý den. K oběma svíčkám byly přiloženy závěsné voňky se stejným parfémem- radost navíc vždycky potěší! ;-)

Kosmetické produkty Le Chatelard asi představovat nemusím. Mají překrásné balení a jejich čisté vůně jsou nezaměnitelné...Na fotkách uvidíte tekuté mýdlo na ruce a plechovou dózu se sušenou levandulí na vaření (ale hodí se i do koupele ;-). Překrásně balené exfoliační mýdlo jsem ještě nevyzkoušela- zatím zdobí mou poličku v koupelně, ale určitě na něj v některém z  dalších přípěvků ještě dojde! ;-)

Dárkový set od Scottish Fine Soaps jsem toužila mít od chvíle, kdy jsem na Vánoce koupila pánskou verzi, která voní opravdu neuvěřitelně báječně! :-) Nezklamal mne ani dámský set Bohéme, jehož vůně je nevtíravá, velmi ženská a nesmírně příjemná. Jako dáreček jsem k nákupu od eshopu dostala dobrou sušenku a sůl do koupele, na kterou se už moc těším! ;-)















Pokud milujete parfémy, tak Vám jistě neunikla novinka od Escady, která rovněž voní po třešních a je opravdu nezbytným doplňkem pro toto léto- nemohu se jí nabažit! Dostala jsem ji od svojí tety z Jordánska, která dobře ví, jak miluji nasládlé květinové vůně, a tato rozhodně nezklamala. Jako dáreček k parfému navíc dostanete rozkošnický prstýnek ve tvaru mašličky s obrázkem třešní, který je přiložen k uzávěru parfému.









A nakonec ještě malá hádanka- k jakému novému projektu jsem potřebovala nářadí na fotkách? ;-) 


Pustila jsem se do nového projektu- zútulnění a předělání chodby. Tuto místnost jsem stále odkládala, protože vyžadovala nákup nového botníku a poliček, ale před nedávnou návštěvou mých rodičů se mi konečně podařilo zakoupit botník, lavici i poličku, po kterých jsem toužila a které ještě samostatně projdou úpravou. Taťka mi pomohl přivrtat všechno potřebné- přeci jenom bych si na to asi sama netroufla! ;-D Nařádí Bosch k tomu posloužilo přímo slvěle!

Botník, lavici i poličku budu natírat bílou barvou, protože mám tmavou chodbu, do které se tmavý nábytek nehodí, ale především se také nehodí do mého oblíbeného French-Nordic stylu, který se odráží v celém bytě. Nemohla jsem však odolat a umístila jsem si již do poličky všechny své nezbytnosti, které často používám. Snad tedy brzy ukáži zbrusu novou chodbu s krásným bílým nábytkem i novou podlahou, kterou mám od správce domu slíbenou v průběhu srpna...Už aby to bylo! ;-)




8 komentářů:

  1. To je zase krása! Úžasné a sladěné jako vždy! Mimochodem předsíň je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné, chodba i po inspiraci je jedinečná.Krásné letní dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri,vše je tak nádherné...svíčky,parfém,sůl...a hlavně...předsíň...nářadí Bosch jsou věrnými pomocníky i u nás :-) ...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. Parádny nákup, tá čerešňová sviečka je na zjedenie. Prívesok by sa hodil dcére, tá miluje Paríž a Eiffelovku, no a pomaly mi dozrieva levanduľa. Máš šikovného tatina. &Lenka.

    OdpovědětVymazat
  5. Sandri DIY projekty mam rada, takze horim nedockavostou az nam predstavis chodbu v novom sate. Renata

    OdpovědětVymazat
  6. Great ideas! Being English, rose and lavender is very familiar, but cherry fragrance is new to me, must try it! Your hallway looks lovely! It would encourage me to be tidy when I come in the house!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥