Sweet kisses...

sobota 19. října 2013

Stále jsem ještě nepřišla na to, jak správně používat rtěnku...ano, zní to asi srandovně, ale ono to vůbec není jen tak! :-) Vybrat ten správný odstín, aby člověk nevypadal jako kraslice...to je celkem běh na dlouhou trať! Jsem tak trochu závislák na balzámech na rty a v kabelce mám vždy po ruce i nějaký pěkný lesk, nebo tónovací balzám, který rtům dodá decentní svěží barvu, ale nenaruší přitom celkový vzhled.

Mezi moje největší oblíbence poslední dobou patří právě takové balzámy od Dermacol s SPF 15. Přiznám se, že nejdříve ze všeho jsem po nich sáhla pro jejich krásné balení- na to mě prostě nachytají vždycky! ;-) V dm drogerii (79 Kč) jsem si pořídila hned dva odstíny LOVE LIPS- na fotce uvidíte můj první, tyrkysovo-růžový (odstín 06- čokoláda), který mi navíc skvěle ladí s hedvábným tyrkysovým šálem. :-)

Jsou příjemnou alternativou veleoblíbených balzámů BABY LIPS od Maybelline (které v ČR, bohužel, nejsou k dostání). Tyto balzámy již dobu přidávám i do své galerie oblíbených značek, kosmetiky a výrobků v galerii weit. Pokud weit ještě neznáte, můžete nahlédnout do mé galerie zde. Tato sociální síť mě oslovila od samého počátku daleko více, než Pinterest- je to o individuálních preferencích...Tak inpiraci zdar! :-)

P.S. Možná máte zkušenosti i s dalšími podobnými alternativami- Essence- Kiss Care Love, nebo Miss- Sporty Dr. Balm. Jaké balzámy používate vy? :-)








3 komentáře:

  1. Sandrus,
    moc te zdravim...dnes musim pochvalit fotecky,hlavne jejich vintage ci spise retro upravu,k balzamu se moc hodi.Co se tyce rtenek,mas naprostou pravdu,neni to jen tak a hlavne malokdo disponuje plnymi rty,ktere rtenky miluji.Donutila jsi mne vstat a podivat se presne na znacky lesku v me tasticce,jsou to RIMMEL,miss sporty a HM v dokonalem kulatem baleni ruzove barvy od sestry.Vsechny maji odstiny jemne ruzove spise do pudrova,ale od te doby,co mam sva stesticka,se radeji ani leskem moc nelicim,radeji davam prednost pusinkovani a k tomu se lesk nehodi,takze jsem stastna nyni i bez liceni rtu.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný den Sandři! Tak já jsem právě ten typ, který nemá žádné balzámy ani lesky, ale používá rtěnky :-D Nemám ráda, když mám bledou pusu, připadám si pak strašně nevýrazně. Ale samozřejmě se snažím s citem a spíše jemněji. Nejraději mám odstíny takové hnědočervené, řídím se tak trochu odstínem vlasů (barvím už léta čistou indickou hennou) a tím, že mám modré oči. Najít ten pravý odstín je někdy "kumšt", většinou ulovím nějakou rtěnku u mamky, protože ta má noční stolek zavalený desítkami rtěnek, stínů a jiných různých malovátek. Takže momentálně mám rtěnku od Burjois Rouge edition (odstín 05 Brun bohéme). Je skvělá, krémová. Ale nalákala jsi mě na ten balzám od Dermacolu. Ten odstín se mi také moc líbí, určitě na něj kouknu :-) Jinak dnešní fotečky jsou moc moc krásné! Měj se hezky, S.

    OdpovědětVymazat
  3. Balzámy od Dermacolu mám tři a všechny jsou úžasné! Jen kdyby nebyly tak drahé... Verča z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥