✴ Halloweeen a podzimní dekor ✴

neděle 3. listopadu 2013

Toto období v roce opravdu miluji...ono je sice takové trochu depresivní, ale záleží na úhlu pohledu. Každý rok si touto dobou pod dekou užívám oblíbené strašidelné filmy a pohádky s teplým čajem v ruce a dětským úsměvem na rtech (některé z mých oblíbených filmů zde). Nevím, jak vy, ale já se zbožňuji "bát"! :-)  Láka mě vše mysteriózní a tajemné! ;-)

Období od konce října až do do konce prosince mi připadá jako jedna velká fiesta! Stále je totiž co slavit! :-) Kromě tradiční Halloween party se nemohu dočkat svatomartinské husy a vína, adventu, vánočních trhů a následně samozřejmě Štědrého večera a pořádného Silvestra. I když vím, že mnohým je Halloween trnem v oku, psala jsem o svých důvodech, proč jej slavím již loni, a tak doufám, že hodíte bariéry za hlavu a užijete si se mnou chvilku strašení! ;-)

Letos jsem nestihla moc zachytit podzimní dekor u sebe doma, ale jeden takový dýňový mám, například, v kuchyni pod oknem. Vzhledem k tomu, že oranžová barva vůbec nepatří mezi mé oblíbené, tak ani dýně tohoto odstínu doma nevystavuji (pouze hojně konzumuji ;-). Na fotkách uvidíte šedou a bílou odrůdu, které jsou jedny z nejchutnějších vůbec, ačkoliv to není možná příliš známo, protože nejsou tak běžně k dostání, jako např. hokaido. A tnakonec aké nemohou chybět fotografie z nejnověších čísel Jeanne d´Arc Living- jako stvořených pro víkendový relax!














Podzimní číslo 10/2013









Vánoční číslo 11/2013






Pozdrav z halloweenské párty, kterou pořádala fantastická vinárna Tempo Allegro. Šla jsem za kartářku a vědmu, protože to je od dětství můj oblíbený charakter, ať už v reálu, nebo v pohádkách ;-) Nechyběl mrtvý boxer, mušketýr s markýzou, psík Superman, sestřičky s pacientem...A schválně, jestli poznáte, jaký horor reprezentuje moje kamarádka na fotce dole vpravo (ano, je focena zepředu)...:-)))

5 komentářů:

  1. Ty dokonce vypadáš, že vyvěštíš budoucnost:)

    OdpovědětVymazat


  2. Ahoj Sandři!
    Tipuji, že kamarádka představuje Samaru z kruhu :) to o dýních jsem nevěděla, skusímě nějakou sehnat :)
    Opět krásný článek, stejně jako celý tvůj blog!
    Jak už jsem započala, tvůj blog se mi moc líbí a řekla jsem si, že bych tě ráda zapojila do Liebster Blog Award, což je taková řetězová TAGovka! :)
    Můj blog je zcela jiného rázu, než ten tvůj, řekla jsem si ale, že tě musím zapojit. Jsi totiž blog, který sleduji nejdéle ze všech. Všechno o téhle výzvě najdeš na mém blogu zde: http://strasidelnyhalloweensky.blog.cz/
    Zdraví tě,
    Světla

    PS: A omlouvá se, že tě tímhle obtěžuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. I love the subtle colour of the pumpkins! But I love the cheerfulness of orange too! The mirrored candlesticks are lovely.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandruško! Krásné fotky!!! Po tvém bydlení se mi moc stýskalo, ale už mám doma zase počítač, tak se budu chodit zase kochat:-). My měli pořádnou halloweenskou oslavu zrovna včera - sice nemám moc ráda "importovaný" svátky, ale Lukášek chtěl strašidelnou oslavu a tak jsem si říkala, proč vlastně ne, pro děti je tenhle svátek totiž jako stvořený, je tolik možností, jak jim ho "okořenit" a užít si ho...a tak jsme si ho užili naplno a všem se to moc líbilo...takže zařazujeme do tradičních akcí a příští rok zas určitě bude:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji tva sezoni zakouti a ani tohle neni vyjimkou,jak rada bych si u tebe vypila to kaficko za tebe,nadhera.Vis,nekdy lepsi nez okazale zdobeni prave jen kapka cehosi,co udela tak utulno,byt jen v koutku u dyne a svicky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥