GIVEAWAY v rytmu Tempo Allegro

pondělí 13. ledna 2014

Ve spolupráci s Wine barem Tempo Allegro jsme pro vás přichystali malé dárečky na oslavu prvního  měsíce v roce 2014! Tempo Allegro je má nejoblíbenější vinárna i kavárna, kterou před čtyřmi měsíci založili moji milí přátelé, Přemek Veselý a Věra Tesařová. Toto okouzlující místo v sobě skrývá lásku k Itálii, ke kvalitním vínům i dobrotám a v neposlední řadu velkou vášeň k pohostinství v nadstandardní kvalitě. Pokud fandíte skvělému servisu, komornější atmosféře, nejvybranějším vínům a vynikajícím chuťovkám, rozhodně se sem vypravte na návštěvu. Stálé zákazníky si tu velmi hýčkají! ;-)

Atmosféru tohoto baru pomohl vytvořit prominentní architekt, Ing. arch. Radim Janík, jehož nádhernou práci oceníte hned při vstupu dovnitř. Tlumené světlo, elegantní barvy a originální prvky jsou jen počátkem nezapomentelného zážitku z tohoto místa. Jistě vám neuniknou ani jedinečné snímky od známého fotografa Jana Třeštíka, které vás svými teplými barvami, stíny a detaily, vtáhnou do nejkrásnějších vzpomínek na dovolenou u moře. Pokud hledáte ideální místo pro čtení své oblíbené knihy, pro romantické chvilky s partnerem, setkání s kamarádkou, či večírek s kolegy, pak vás Tempo Allegro jednoznačně nadchne! :-)

Pravidla Giveaway jsou velmi jednoduchá:

1. Pod článkem zanechte komentář s odpovědí na otázku: Z kolika kontinentů  můžete ochutnat vína v Tempo Allegro? (Nápověda- odpověď naleznete na webových stránkách www.tempoallegro.cz)
2. Do komentáře připojte svou svou emailovou adresu.

Alternativa: 

3. Máte-li Facebook, staňte se fanoušky stránky Tempo Allegro a do slosování budete zařazeni 2x!
4. Pokud navíc budete soutěž sdílet na svém blogu či Facebooku, připojte do komentáře odkaz a možnost na výhru se zvýší.

Vzhledem k charakteru zboží je tato soutěž určena těm, kteří si výhru mohou vyzvednout osobně ve vinárně na adrese Karolíny Světlé 24, Praha 1. Soutěž bude ukončena v neděli 19.1.2014 o půlnoci. Výherce bude vyhlášen zde na blogu a rovněž bude informován emailem.

Giveaway trojka z Tempo Allegro- červené víno Romeo, balsamico s fíky a bazalková omáčka.

Bazalkovou omáčku s rajčaty a olivami stačí ohřát na pánvi, přidat trochu parmazánu, čerstvou bazalku a základ pro dokonalé těstoviny v pravém italském stylu je hotov!

Fantastické balsamiko s fíky ze Sicílie bude pomyslnou "třešinkou na dortu" vašeho salátu, sladkého i slaného pokrmu.

Jedno z nejoblíbenějších vín z nabídky Tempo Allegro. Nádherná kolekce vín Romeo (červené) a Giulietta (bílé) se pyšní překrásnými etikatami a ještě více okouzlí vaše chuťové pohárky sytou a charismatickou chutí. Zahřeje při zimních večerech a rozmazlí vás ještě více, dáte-li si k němu kvalitní zralý sýr!


9 komentářů:

  1. Ahoj Sany,
    velmi ráda se zapojím do soutěže, protože ceny jsou lákavé a hlavně jsem veliká milovnice všech těchto dobrot a vín, které obchod nabízí.
    Má odpověď zní, že se prodává víno ze tří kontinentů.
    Měj se hezky, Martina
    m.svikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti,
      moc mě těší, že se ti ceny líbí, děkuji ti za účast a držím palce! ;-)

      Vymazat
  2. Just to say I went to find H and M home in Oxford St, London. Oh what lovely things! I will go back and choose some pretties for my kitchen and bedroom!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sooo happy you did!!! :-) They really have amazing stuff, don´t they? ;-) I always find something I really really really need, haha! ;-)

      Vymazat
  3. Mila Sandro, to je tedy výzva! Ceny jsou úžasné,ráda se zapojím do tvé soutěže. Ale už teď ti děkuji za skvělý typ kam zajít! Mrkla jsem na stránky a vím, že se mi tam bude líbit :o) Víno v Tempo Allegro servírují ze třech kontinentů...
    Moc zdravím, Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že vinárna zaujala a moc držím palce! ;-)

      Vymazat
  4. Milá Sandra.Je to parádna súťaž a tiež sa veľmi rada zapojím.Aj ked nemám svoj blog,k tebe chodím nakukovať často a veľmi sa mi u teba páči.Moja odpoved na otázku:víno v Tempo Allegro servírujú z troch kontinentov..Maj sa pekne Sandri. hercegova.eva12@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Mila Sandro, soutez o takeve dobroty si nemohu nechat ujit. Spravna odpoved, jak jiz bylo uvedeno v komentarich vyse, je opravdu ze tri kontinentu :-)
    Na FB olikovano i sdileno (Blogerína Vetysáková).
    Hezky den a moc se tesim na dalsi clanky :-)
    vetysak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé :) Zní to krásně, ale tohoto giveaway se nezúčastním, jen Ti chci zanechat komentář, protože sama mám blog a vím, jak strašně takový komentík potěší :) Fotky jsou opět krásné.
    Světla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥