Můj malý svět v časopise Katka

neděle 16. listopadu 2014

V říjnové vydání časopisu Katka se objevil článek o mém blogu, který mi udělal ohromnou radost! :-) Se zalíbením zjišťuji, že podobných článků o šikovných blogerech je na stránkách českých interiérových magazínů čím dál více, a to mě samozřejmě moooc baví! ;-) Pro každého blogera je tím největší uspokojením, když je jeho snaha odměněna pozitivními ohlasy či formou zajímavé spolupráce. 

Po dlouhodobém psaní blogu někdy nastávají situace, kdy člověka napadá, jestli jsou jeho články dostatečně dobré, zda své čtenáře stále baví, má-li se držet stejného konceptu, na kterém začínal a v období kreativních krizí se může mihnout i myšlenka o naprostém překopání celé dosavadní práce. Proto je každý malý úspěch jakýmsi motorem a hnací silou kupředu! :-)

Moc tímto děkuji paní redaktorce Janě Hendrychové z nakladatelství Burda za nabídku ke spolupráci i za čas, který do psaní článku vložila.

Můj blog se štěstím jenom tetelil...to víte, byl to pro něj krásný zážitek! ;-)

Čerstvé řezané květiny mám z podzimních farmářských trhů, které nejraději navštěvuji na pražském Karlíně.

Hortenzie a eryngium v mém domově vytvářejí krásná aranžmá v podzimních barvách.

Sklenici od báječných babiččiných kyselých okurek jsem proměnila na úložný prostor pro čajové svíčky, kterých mám doma vždy na podzim i v zimě spousty.

Skleněný svícínek od kamarádky Natálky je dokonalý svou jednoduchostí a báječně se snoubí s mou láskou k francouzskému i orientálnímu dekoru.

Jedinečnou starožitnou krajku jsem dostala darem a putovala ke mně až z daleké Austrálie. Vždycky jí najdu nějaké pěkné místo, kde může hrát hlavní roli! ;-)

Přeji Vám krásné podzimní dny! :-)

14 komentářů:

  1. Sandři, moc, moc gratuluju !!!!!! Tvůj blog si tohle ocenění právem zaslouží ..... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Veľká gratulácia !!!! Si to zaslúžiš:) Ak sa nemýlim, je to už druhýkrát? Tak o to väčšia je moja gratulácia:)
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Monči, poprvé to bylo v Ikea Live, ale to bylo pouze virtuálně...takže toto je tištěná prvotina! ;-D Moc ti děkuji a přeji krásný týden! ;-)

      Vymazat
  3. Sandri, to je neskutočne nádherná pochvala a úspech. Zaslúžiš si to, mnohé z nás na Tvojom blogu pookrejú a nájdu kopisko inšpirácie. Ani neviem čo by sa stalo, keby som náhodou jedného dňa spravila klik a Tvoj blog by tu nebol. :( Takže prosím pokračuj. :) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kati, nesmírně mě tvoje slova těší...o konci jsem ani nikdy nepřemýšlela, spíš to bylo jen malé zamyšlení nad tvořitelskou krizí, která každého sem tam může popadnout...;-) Přeji ti krásný týden a DĚKUJI!!! ♥

      Vymazat
  4. Gratuluju!!! Zrovna dneska jsem si prohlížela tvoje fotky na instagramu a říkala jsem si, že bych si tě uměla představit v nějakém časopise na sestavování koláží a krásných fotek!!! ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, děkuji moc! :-) Instagram je fakt taková koláž všedních dnů a blog je zase výtah toho nejlepšího...obojí mě strašlivě baví a jsem ráda, že se potkáváme tam i zde! ;-)) Krásný týden! ♥

      Vymazat
  5. Moc Ti gratuluju!! :)
    Ty květiny jsou překrásné, všechno jsi to zase krásně nafotila...
    Na Tvém blogu je hrozně pěkná atmosféra :)
    Užívej podzimu,
    Světla

    PS: Už se začínám těšit na Tvé vánoční příspěvky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlo, popravdě se už sama tuze těším, až vytáhnu vánoční krabici a pohltí mě vánoční duch! ;-) Vždycky si při dekorování pouštím koledy a to je člověku hnedka veseleji! Děkuji za milá slova a přeji ti další krásný podzimní týden! ♥

      Vymazat
  6. Gratuluji ! :) Škoda, že jsem neměla možnost si článek přečíst..
    Ty fotky jsou strašně nádherný, když se podívám na to tvé a na část mého pokoje, který se snažím nějak "opečovávat", aby z toho bylo něco pěknýho a útulnýho..hrůza :D Ale všechno je tak strašně hezky inspirativní a sympatický :)
    Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél, děkuji moc za krásný komentář! :-) Já taky nikdy nejsem dost spokojená a pořád bych předělávala...už delší dobu mě právě zmiňovaný koutek nutí přemýšlet, jak ho změnit k lepšímu...;-D Mám radost, že tě fotky inspirují! ♥ Článek ti moc ráda pošlu alespoň naskenovaný, kdybys chtěla- stačí napsat na mail. ;-) Přeji ti krásné podzimní dny!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥