Blogerky opět na tahu aneb Prague Design Week 2015

čtvrtek 21. května 2015

Uběhlo něco málo přes půl roku od našeho posledního setkání, rozumějte srazu blogerek. Loni jsme se vypravily na Desigblok, z něhož jsme si odnesly spoustu úžasných zážitků a především- byla to naše první společná akce vůbec! I tentokráte jsme náš den začaly snídaní, a to  v překrásném prostředí Národní kavárny. Visí tu ohromné křišťálové lustry, ve vitrínách nás lákaly barevné dobroty a jídlo nemělo chybu. Ovšem oči nám úplně nejvíc ze všeho rozzářily balíčky od Martiny Svadbíkové (mrkněte na Instagram, co bylo v tom mém).

V plánu bylo ale i něco zajímavějšího, než jen jídlo a pití (existuje něco zajímavějšího? :-), a tím byl letošní Prague Design Week, ze kterého Vám dnes přináším několik fotografií. Na první pohled bylo jasné, že na místo vtrhly blogerky, protože jsme všechny s vášní a s foťákem v ruce dokumentovaly ty úžasné vjemy okolo nás, abychom Vám je mohly posléze zprostředkovat. Prague Design Week se konal v Kafkově domě u Staroměstského náměstí a k vidění bylo 74 různých vystavovatelů od šperkařů, ateliérů, designerů až po návrháře.

Po výstavě jsme již tradičně usedly do Café Slavia, kde jsme několik hodin debatovaly o tématech, které spolu nejlépe sdílejí právě blogerky- fotografie, spolupráce, naši čtenáři, Instagram...no bylo toho opravdu hodně. :-) Den jsme zakončily v mém oblíbeném La Boheme Cafe a nakonec jsme se všechny rozutekly zase zpátky za svými povinnostmi a rodinami. Tak a to teď pojďme vzít ještě jednou v obrázkové verzi...;-)

P.S. Nejedná se o placenou recenzi, všechny jsme na akci vyrazily na vlastní náklady a zaznamenaly své postřehy tak, jak nám to jde nejlépe. Odkazy na kavárny a designéry uvádím pouze pro zájemce. Pěkný den všem! :-)

Snídaně v Národní kavárně byla skvělá. Celkový dojem pokazila jen pomalá a nepříjemná obsluha...jaká škoda pro takové místo! Náladu jsme si tím ale zkazit nenechaly.

Vyva, Bylo Nebylo a The Three Trees

Nalejto a Kartoons.

Infiberry

Bazaar Charity a PanSlavista

La Femme MiMi

Pechlát Design a Cyril Dunděra

Lelí´s Cupcakes

Gardners.cz, Echtkovář, Origamica Design, blogerky před i za objektivem a Espresso bar Pausa 412
Selfie před Kafkovým domem (chybí tu jen Šárka, která byla na cestě za námi)

A tady v plné sestavě...ale kdepak, ve skutečnosti nejsme tak vážné! ;-) Zleva dole Radush, Olívka, já, Šárka, Martina S., Martina J., Lucie, Monika a Iri.

11 komentářů:

  1. Prima akce, nádherné věcičky a samé krásné blogerky.

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá jako SUPER den! Krásný design, kavárničky a holky co se zajímají o stejná témata = moje ideální představa dne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc jsme si to užily...:-) Je skvělé vidět, kdo za psaním blogů stojí, všechno to jsou nesmírně talentované ženy, od kterých se je stále co učit.

      Vymazat
  3. Tak jsem hezky zavzpomínala a hlavně se parádně pobavila:) Hezky si shrnula to, o čem jsem se celý den bavily.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super sledovat, jak to každá z nás zachytila svým okem ;-D

      Vymazat
  4. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥