Co se dělo, když se tu nic nedělo...

sobota 20. února 2016

Je toho tolik, co bych vám chtěla říct! Proč blog stagnoval, kam se poděla má inspirace k psaní a focení a co se za tu dobu změnilo? Kde jenom začít...přece jen jsme se tu naposledy potkali v listopadu! To byl asi poslední vydařený měsíc loňského roku. V prosinci jsem byla hospitalizována v nemocnici...a ano...vyšlo to přesně na Vánoce. Dobrá zpráva je, že i Na Bulovce se na Štědrý večer servíroval kapr se salátem a že jsem nebyla ochuzena o blízkost svých milých, kteří mě po celý týden opravdu intenzivně navštěvovali (a občas bylo podle doktorů a sestřiček na pokoji až neúměrně veselo vzhledem k situaci :-).

Bylo to pro mě období opravdu velké retrospekce. Objevili se přesně ti lidé, kteří se objevit měli. Podrželi mě a byli tu pro mě každý den. Ukápla nejedna slzička a strach zachvátil i ty nejotrlejší koutky v mé hlavě. Věřím, že dobré i špatné situace si přitahujeme sami, ale zákon pozitivního myšlení funguje a všechno se vrací do normálu. Křivka štěstěny se zase rapidně zvedá do plusových hodnot, tak snad tam chvíli vydrží. :-)

Konec minulého roku byl zásadní ještě v jedné věci...tentokrát z milejšího soudku. Láska. Objevila se přesně ve chvíli, kdy jsem si byla naprosto jistá, že být svobodná je ten nejlepší možný stav bytí. A tak jsem se chvíli zuby nehty bránila. Ale ON to vydržel. A je to fakt boží! :-) Tak moc boží, že jsem na těch růžových obláčcích najednou neměla čas tvořit doma nic kreativního a veškerá energie se přesměrovala na nový vztah.

Tímto tedy posílám velkou omluvu všem svým čtenářkám a čtenářům, kteří tu marně hledali nový příspěvek a slavnostně slibuji, že udělám vše proto, aby se blog zase plnil fotkami a články z mého domova, z akcí a kaváren. Dnes vám posílám pár víkendových momentek, které se nesou na vlně voňavé kávy, úúúžasných francouzských karamelek a oblíbené písničky od Adele...Tak zase brzy tady, přátelé! :-)





6 komentářů:

  1. Xvsetko bude dobre....drzim prsty....

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpátky, Sandři! Těším se na spoustu inspirace a pozitivních článků, chyběla jsi :).

    OdpovědětVymazat
  3. Sandři, jsem moc ráda, že jsi uzase zpátky ..... zdravá a zamilovaná !!!!! Moc jsi mi tady chyběla ..... Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥