Wellness v hotelu Savoy

úterý 27. září 2016

Nádherný wellness zážitek v hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně jsem dostala jako dárek od maminky k mému svátku...A byla to dámská jízda se vším všudy! ;-) Užily jsme si tu dvě báječné noci, vynikající jídlo i pití, příjemnou masáž, relaxaci ve vířivce i procházku po dokonalé horské přírodě. Nadchlo nás, že hotel spolupracuje se značkou L´Occitane, takže celý pobyt provázely příjemné vůně této kosmetiky, ať už u recepce, v koupelně na pokoji či při wellness procedůrách. Skoro jsme si tu připadaly jako na malé cestě kolem světa - chvíli ve Francii, chvíli v Rakousku, chvíli v Hollywoodu...

POKOJ

Všechny pokoje v hotelu nesou jméno největších hollywoodských hvězd. Ten náš zdobily krásné fotografie Sharon Stone, ale bydlet můžete třeba i u Marilyn Monroe, Clinta Eastwooda, Seana Conneryho či Audrey Hepburn. U prostorného pokoje jsme měly balkón s výhledem na hory a zelené stromy, nechyběla tu kosmetika L´Occitane, župánky, minibar a jednoduše vše, co od luxusního hotelu očekáváte. Jako uvítací pozornost tu pro nás bylo připravené chlazené prosecco, pralinky, jablíčka a krém na ruce s bambuckým máslem. Samotný interiér byl elegantní, nadčasový, stylově čistý...prostě nádhera, no uznejte sami. ;-)






EXTERIÉR HOTELU

Savoy skvěle kombinuje moderní prkvky s klasickým horským vzhledem. Hnědé dřevo na trámech, balkónech a oknech se nerušeně snoubí s šedým ratanem na venkovním nábytku, vše přijemně podtrhují květiny v dřevěných a kamenných truhlících a je tu dbáno na každý detail. Nejraději jsme po procházkách a po snídani sedávaly na ratanové pohovce s dekou a šálkem kávy či čaje a užívaly si nerušenou poklidnou atmosféru zdejšího místa.



WELLNESS

Hned po příjezdu pro nás byla naplánována návštěva v soukromé vířivce, kde jsme si mohly vychutnat džbán s citrusovou vodou a vzduchem se nesla vůně éterických olejů z aromalampy. Zdarma je zde přístupná také sauna a relaxační zóna, kde si můžete dát něco dobrého k pití, číst si a jen si tak příjemně lebedit. :-) Soukromí zajišťují lehoučké závěsy, kterými si můžete svou zónu uzavřít, ale my měly štěstí, že jsme tu vždy byly samy. Druhý den jsme se po sauně nechaly rozmazlovat mandlovou masáží a pokud znáte produkty L´Occitane, tak tušíte, jak úžasně právě mandlová řada voní.
 

JÍDLO

Já prostě miluji hotelové snídaně a mám za to, že je potřeba si je oproti těm všedním dnům užít se vším všudy! :-) Restaurace Kogo Savoy se zaměřuje především na italské pokrmy, pro něž si hotel nechává vozit čerstvé suroviny přímo z Itálie. Pod vedením Jova Saviče a Jiřího Gajdošíka zde můžete čekat kombinaci unikátní a vynikající kuchyně i profesionálního a milého servisu.


OKOLÍ

Savoy se nachází přímo v centru horského resortu, který je obklopen přírodou a nedaleko je lanovka, aquapark i spousta pěkných kaváren a barů. Stačí jít za nosem a naskytnou se vám ty nejpohádkovější pohledy na lesy, hory, horské chalupy, pasoucí se zvířata a potůčky. Co dodat....zkrátka není nad naši českou krajinu, co říkáte?




2 komentáře:

  1. Ahoj Sandi:) úplnou náhodou jsem u někoho zahlídla tvůj blog a koukám,že jsi byla tam,kde já ted žiju, škoda že jsme to nevěděla, ráda bych tě bývala viděla:)Káťa

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, já tebe taky! To je krása, že bydlíš právě tady...<3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥