VINOHRADSKÝ PAVILON

úterý 31. ledna 2017

Krásné pražské Vinohrady skýtají spoustu pokladů...a jedním z nich je i industriální památkové centrum Pavilon. Jedná se o výstavní a prodejní prostory tuzemského i světového interiérového designu a umění. Nechybí tu floristický ateliér, galerie obrazů či kavárna La Boheme Cafe, nad kterou visí jedinečný červený lustr z produkce Mimolimit. V roce 2013 se Pavilon dokonce stal obchodem roku na Czech Grand Design.

Původně se jednalo o krytou tržnici, která vznikla v 19. století z továrny na mlýnské stroje. Nyní si tu zákazníci mohou na vlastní kůži vyzkoušet nábytek a prohlédnout dekorace, které si mohli vybrat v katalogu. Je tu zcela znatelné povědomí o tom, že investice do pěkného bydlení má svůj smysl a pomáhá zvyšovat životní úroveň. Za příjemné hudby tu můžete přecházet z jednoho obchodu do druhého, nasávat inspiraci, odpočinout si u dobré kávy a na chvíli se zastavit od celodenního shonu.

Zkrátka, pokud milujete umění, design, moderní interiéry a zajímavé prostory, pak je toto místo jednoznačně tou správnou zastávkou pro vás! ;-)











Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥