Bistro Proti Proudu

neděle 19. února 2017

Bistra se těší v posledních letech velké oblibě a na pražském Karlíně o krásné kavárny opravdu není nouze. Na mém žebříčku nejoblíbenějších míst rozhodně nesmí chybět bistro Proti Proudu. Nejenže tu zaplesá srdce každého milovníka designových a čistých interiérů, ale především si tu můžete vychutnat fantastickou kávu, kterou Vám připraví veselý barista Ladislav Votroubek. Mám takový pocit, že je to tak trochu i jasnovidec a že už od dveří dokáže tipnout, jakou kávu si objednáte! ;-) Budete-li mít štěstí, narazíte tu i na majitele, Davida Konečného, jehož přátelská a  komunikativní povaha je dalším báječným lákadlem, za kterým se sem člověk vždycky rád vrací.

Když byla v Praze na návštěvě má kamarádka Natálka, bylo naprosto jasné, že ji musím vzít právě sem a že to bude nezapomenutelné ráno před jejím odjezdem zpět do Vídně. Toto bistro má jedno ohromné plus - ať si dáte, co si dáte, vždycky budete nadšení, jak je to neskonale dobré a ke všemu to báječně vypadá. V kuchyni zkrátka vládnou profíci, kterým ze srdce děkuji při každičkém soustu...a že jsem toho tady už vyzkoušela poměrně hodně! :-) Nejraději ze všeho sem chodím na dlouhé snídaně a většinou si beru i počítač, protože se mi tu moc dobře pracuje.

A co si tu dávám nejraději? Návštěvu bistra vždycky začínám flat whitem. K snídani jsem si oblíbila novinku - bramboráčky s lososem a citrónvou smetanou. A pochopitelně miluji hummus, který tu v nabídce mají také...a o bože, už jsem zmínila sladkosti? Ty jsou vážně ZNAMENITÉÉÉ! Ostatně, někdy můžete zahlédnout nějaké dobroty z bistra na mém Instagramu (třeba zde, zde, zde, zde a zde). A co vy? Už jste bistro navštívili? A jak se vám tu líbilo?











Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥