Delice Café

středa 29. března 2017

Gastronomie pražského Karlína roste doslova před očima a Delice Café je toho jasným a velice zdařilým důkazem. Poprvé jsem na kavárnu narazila, když jsme šli s přáteli ulicí a ten nádherný interiér doslova volal, abychom nakoukli dovnitř...a opravdu! Prosklená vitrína skýtá luxusně vyhlížející dortíky, které okamžitě vzbuzují zvědavost. A na každém detailu je znát, že si tu dávají opravdu záležet, aby zákazník odcházel maximálně spokojený. Ostatně péče i charizma pana majitele, Luboše Pobiše, nás ihned navnadily na další brzkou návštěvu.

Měníme vaši chuť v rozkoš" - slogan této nové kavárny vyjadřuje přesně to, co se mi honilo hlavou, když jsem poprvé okusila kouzelný žlutý dezert, který v ústech spustil ohňostroj exotických chutí. Čerstvé květiny, přátelská obsluha, čistý, hravý a světlý prostor, příjemná hudba...tady se dá báječně pracovat, hřešit s kamarádkou u kávy a dortíku, anebo dlouze snídat s milým při pohodovém víkendu.

Mimo všechny ty báječné dobroty se ale ještě musím zmínit o interiéru. Dokonalý odstín pastelově zelené v kontrastu s černými lampami je projován teplým dřevem, a tak tu má člověk pocit, že je tak trochu u babičky, tak trochu v nóbl podniku, tak trochu na venkově a tak trochu na dovolené. Je tu zkrátka moc příjemně a o zajímavé vjemy a originalitu tu není nouze...tak až půjdete kolem, zastavte se a dejte mi vědět, co dobrého jste ochutnali! ;-)









1 komentář:

  1. Jee no to je krasne, hned jak pujdu kolem, stavim se na dorticek💗👌🏼

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥