Podzimní prosecco s Bella Rose

neděle 28. října 2018

Každá blogerská akce je úžasnou příležitostí, při které se mohou potkat podobně smýšlející lidé, aby se dozvěděli spoustu novinek, předali si zkušenosti a postřehy ze světa, který je spojuje...tedy světa blogerského. Chtěla bych Vám v dnešním článku trochu přiblížit, jak takový event může vypadat a co se na něm vlastně děje. :-)

Celý večer pro nás uspořádal eshop Bella Rose v čele s jeho majitelkou Martinou Svadbíkovou a její pravou rukou Aničkou. Holky pro nás vybraly prostor The Senses, který je stvořen právě pro pořádání nejrůznějších akcí, konferencí a seminářů. Tento interiér mi opravdu vzal dech (a nebylo to proseccem, které jsem dostala u vchodu ;-). Jakmile jsem vstoupila do hlavní části místnosti, uchvátil mě prosklený krb, který je dominantou celého prostoru. Vše působilo vzdušně i útulně zároveň a k dokonalosti to dovedly dekorace a novinky, které nám holky z Bella Rose na akci představily. Měly jsme možnost si vše osahat, ovonět a vyzkoušet. Květiny z ochůdku Květiny na Jiřáku přinesly do prostoru něžný minimalismus. Velikou radost nám udělala i Iri, která všem přinesla pozornost od Marianne Bydlení (moc díky za časopis i náramek ;-*).




Kromě toho, že event propojil několik skvělých žen a že jsme si prohlédly zboží z eshopu, tak jsme se také bavily o tom, že Nordic styl už vlastně dávno není jen černobílá klasika, ale že do sebe v posledních letech nasál i spoustu jiných prvků. Právě i z tohoto důvodu se dají již všechny produkty z eshopu Nordic Day najít i na Bella Rose, který tak zastřešuje obě značky a vytváří unikátní výběr pro milovníky obou obchodů. Koneckonců je to skvělý způsob, jak propojit styly, které spolu nenásilně a nadčasově fungují tak, jak tomu ještě před pár lety úplně nebylo. I byty nás všech jsou vlastně odrazem míchání a kombinování v rámci proměn životního stylu...Skvěle jsme si popovídaly i o focení, o komunikaci na sociálních sítích s našimi fanoušky i o osobním životě. A taky jsme si tuhle báječnou terapii dosti zpříjemnily dobrotami- ostatně, posuďte z fotek níže, že tomuhle se těžko dalo odolat. ;-)

A co si o propojení stylů myslíte Vy? Preferujete čistý Nordic, French, Shabby, Vintage....nebo od každého trochu tak, aby interiér Vašeho domova co nejlépe vystihoval Vaši osobnost?









S určitým okruhem blogerek se setkáváme již několik let s železnou pravidelností. Některým z nich se mezitím narodily ratolesti, některé se přestěhovaly, změnily zaměstnání a některé dokonce i úplně proměnily styl, o němž původně začaly psát svůj blog. Je nádherné sledovat ten posun a sdílet ho s "kolegyněmi" nejen virtuálně skrze blog a Instagram. Tyhle úžasně kreativní a talentované ženy se rozhodly ukrojit kousek svého času a věnovat ho tvorbě, která by měla inspirovat a těšit všechny, kdo je sledují. Ať už člověka dnes baví interiéry, móda či jídlo, určitě mi dáte za pravdu, že svět blogerek u nás v posledních letech vzrostl v tom nejlepším smyslu.

Jakpak to máte Vy? Baví Vás číst blogy nebo už preferujete pouze Instagram pro jeho rychlost a minimum textu?








Poznáváte nás? :-) Klik na jméno ->

Verča - Já :-) - Karolína - Terezka M. - Martina S. - Iri - Ráďa - Martina - a mezitím nám odběhla Terezka - Anička a Monča.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥