Dobrůtky z M&S

středa 9. února 2011

Ráda chodím nakupovat potraviny do Marks and Spencer (ano, M&S není jen oblečení ;-). Mají zde opravdu luxusní potraviny za přijatelné ceny (těžko by se tu dalo nakupovat pořád, ale sem tam někaká ta chuťovka ve spíži potěší). Od vína, piva, čokolád, sušenek, přes mražené hotové pokrmy, hořčice, pesta a čaje- najdete tu téměř vše a vše stojí za ochutnání. Mezi moje oblíbené patří hlavně máslové sušenky a organické čaje.

Ráda bych Vám doporučila All Butter Scottish shortbread fingers (na obrázku jsem zachytila již pouze čtyři kousky ;-) a některý z čajů organických a caffeine free. Mým favoritem je Calming infusion (levandule, heřmánek a limetkový květ)- chutná výborně a ráda si ho dělám, když jdu s knížkou do postele.







2 komentáře:

  1. Ahoj Sandro,
    krásné fotky. Tyto sušenky ještě neznám. Moc ráda v tomto obchodě nakupuji dobroty a dekorace. Moc mi chutná pomazánka z paprik na topinky ta je perfektní a samozřejmně mini marschmelouni:))
    Krásný večer Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďko, děkuji za tip, pomazánku určitě vyzkouším ;-) Mají tam opravdu samé mňamky a dekorace taky moc ráda v M&S nakupuji- nejlépe se to vždy vyplatí, když dají do výprodeje nějakou kolekci, aby mohli obnovi zboží...jinak jsou ty ceny občas docela vysoké ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥