Jak jsem si jela pro poličku

pondělí 21. března 2011

Tak jsem vyaukřila tuhle krásnou poličku s kořenkami. Rozmýšlím se, zda ji přetřít na bílo, nebo na modro...ať tak, či tak, mám z ní ohromnou radost, i když mě stála 317 kč a opravdu šílenou cestu po Praze 5 v jinonické vilkové oblasti někde u lesa, kde se samozřejmě vůbec nevyznám. Jela jsem si pro ni v den, kdy pršelo a vydala jsem se pro ni špatným směrem (dala jsem na radu internetu). Byl to takový můj den blbec.

Paní nakonec musela skočit do auta a v půli cesty mi poličku předat. Chvílema mi bylo až do pláče, protože jsem byla úplně ztracená a nikde nebylo živé duše, která by mi poradila kudy dál. Navíc už bylo po setmění a autobusy v této části Prahy jezdí jednou za půl hodiny (o tramvaji sem si mohla nechat zdát), takže jsem promoklá a nabručená šla pěšky podél silnice u lesa. Silně mě přemáhal pocit zoufalství a chuť se na poličku vykašlat. Nakonec ji ale mám doma a už se těším, až si ji předělám k obrazu svému...uffff...Ponaučení? Příště raději zaplatím poštovné a budu se na ni těšit z bezpečí domova :-)))


4 komentáře:

  1. No Sandro ÓÓÓH ta je nádherná. Byl to den blbec s překrásnou odměnou! Buď ráda že sis pro ní dojela i za takovou cenu, protože poštou by ti dorazila na několik kousků ohledně kořenek nemluvě:)
    Je překrásná!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Vladi, moc mě těší tvoje komentáře, dalo to zabrat, ale o to větší radost z toho člověk pak má ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta je ale nádherná, takže den blbec měl nakonec přeci jen dobrý konec

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥