Moje milá kuchyňka :-)

pátek 20. května 2011

Škoda, že jsem nevyfotila linku v době, kdy jsme se nastěhovali :-) Nemá přiliš úložného prostoru, proto musím dost improvizovat při ukládání nadobí, ale i tak jsem za ni ráda, protože v našem předešlém bytečku jsme měli linku ještě menší. Kdyby to byl můj byt, nechala bych si zabudovat bílou linku Ikea Faktum s krásným velkým dřezem...

Do prostoru, kde máme nyní odpadkový koš, snad brzy pořídíme myčku na nádobí- to je můj veliký sen :-D Po levé straně jsem přidělala závěsný systém z Ikea, který jsem vám již ukázala dříve. Polička s kořenkami nad sporákem stále ještě čeká na nátěr v bledě modré barvě.

Odpadkový koš jsme si pořídili dostatečně velký- obsahuje tři různé kyblíky na třídění odpadu, takže nám šetří práci a hlavně se nám nepovalují nikde tašky s plastem a papírem- všechno hezky nenápadně pohromadě pod jedním víkem ;-)

Moji kuchyňkoví pomocníci. Po mytí nádobí si vždy natřu ruce krémem. V tuto chvíli mám nejraději hyacintový krém od Cath Kidston- je dokonalý!

Detail poličky- polévkové nudle v dóze a zásoba svíček vždy po ruce.

Klasické Ikea plechovky mi slouží již pár let. Mám je moc ráda pro jejich "veselou náladu".

Tyhle krásné malované hrníčky s táckem z dílny Emmy Srncové mi darovala moje teta k Vánocům před pár lety- vždycky musí mít speciální místo, aby byly vidět ;-)

A takhle by jednou mohla vypadat má vysněná kuchyň...

Prostorná bílá linka v kombinaci s pastelovými tóny a velkým jídelním stolem...

Toužím přesně po takovém velkém dřezu s výhledem přímo do zahrady- to by se nádobí mylo jedna radost......ale počkat, já vlastně budu mít tu myčku! :-)

5 komentářů:

  1. Malinkatá ale přesto moc krásná!

    Krásný večer
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Kuchyňka jako ze škatulky. Krásně uklizená, sladěná, taková něžná, pastelová. Abych pravdu řekla, zas tak markantní rozdíl mezi tvou nynější a tou vysněnou kuchyní nevidím ;-). Dokážeš čarovat i z mála! Krásnou neděli, Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Vivi, tak to jsi mě fakt moc potěšila :-) Srdce mi zaplesalo :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Kuchyňka je krásná, něžná, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥