Nákupy- Debenhams a KIK

pondělí 18. července 2011

V Debenhams (kvalitní značkové zboží z Anglie, pobočka na Václavském náměstí) jsem měla vyhlídnutou naprosto snovou kabelku. Do KIK jsem jela především kvůli kolekci a lá PIP Studio, ale na této pobočce toho již moc neměli a nakonec jsem peníze utratila raději za holčičí malichernosti.

Vždycky, když vytahuji věci z nákupních tašek, tak znovu prožívám to nadšení ze skvělého úlovku :-D

Růžová kosmetická taštička s puntíky (KIK 60 kč) je přesně ve stylu, který zbožňuji. Také jsem si odnesla velmi odolné melaminové krájecí prkénko s oblíbeným designem (KIK 60 kč).

Perlový náramek s odepínací broží (KIK 60 kč) se skvěle hodí k vintage kabelce (Debenhams 590 kč po slevě)- všimněte si toho úžasného zavírání ve stylu starých peněženek!!!

Před nedávnem jsem si pořídila balerínky s otevřenou špičkou, které také skvěle ladí. Květiny miluji prostě vždy a všude :-)

3 komentáře:

  1. To prkénko je naprosto,ale naprosto dokonalé!Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sandro, když jsem viděla tuto kolekci v KIK, hned jsem si na Tebe vzpomněla. A ta kabelka je naprosto skvělá. Škoda, že mě by se asi k ničemu nehodila.
    Krásný týden
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Sandruško, to je nádhera! To jsou tak krásné věci pro nás holčičky! ;-) Taky bych neodolala :-* A kabelka Debenhams má to nejmilejší zapínání, jaké znám!
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥