Prší, prší...

čtvrtek 21. července 2011

jen se leje...a co v takovém počasí nejlépe na sebe? Obyčejné boty se hned promáčí, takže je můžeme vyměnit za vtipné, barevné a roztomilé HOLÍNKY :-) Deštivé počasí nemusí zdaleka být tak puchmurné. Vytvořila jsem pro vás inspirativní kombinace úžasných deštníků (Lisbeth Dahl a Cath Kidston) a holínek s květinovými vzory, vše samozřejmě v shabby stylu...třeba se vám zalíbí.

Já tyhle gumové botky plánuji koupit na konci léta, až začneme chodit na houby do lesa (i v lese totiž může člověk mít styl pro vlastní radost ;-) Na skandinávských blozích často vídám krásné holínky- jsou skvělé na zahradu, do deštivého města i do lesa. Vlastníte některá nějaké originální gumáky nebo krásný deštník? A máte nějaký typ, aby deštník vydržel déle, než jednu sezónu? Jsem totiž nenapravitelný rozbíječ deštínků a je jedno, jestli je jeho cena vietnamská nebo značková.




15 komentářů:

  1. Moc moc zdravím, ty šedé jsou náááádherné.
    Já mám též holínky, kytičkové a kotníkové, když je rosa i po dešti jsou super. Deštník mám vybraný od jedné kočenky z SK je to kombinace prvího a posledního, tak se těším až mi přijde. Jinak deštníky mám co nejmenší, aby se daly šupnout do kabelky a jsou pořát v strašném stavu a jak píšeš je jedno jaká je to značka či neznačka, dopadnou všechny stejně...chi chi chi
    Pááá a úspěšný lov, jo kde se dají ulovit ty šeý holinky? Díííííky Zuzka

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzi, podařilo se mi jenajít jen tady na anglických stránkách: http://www.tackroominc.com/joules-womens-welly-grey-floral-print-boot-p-9901.html

    Nevím, jak to mají s dopravou, chce to pročíst podmínky. Možná se ti je podaří najít na ebay nebo na amazon.com. Jmenují se Joules Grey Floral Wellington Boots.

    OdpovědětVymazat
  3. Sandro,
    moc hezké kombinace. Zrovna včera - trefa do černého - jsem si holínky koupila. Přece na chalupu! Sice ji ještě nemáme (a hned tak mít nebudeme), ale vysvětlila jsem mému muži, že holínky tam jednou budu každé ráno nosit, až padne rosa. ;-)
    Měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Hahaaa, ty jsi jak já...já taky nakupuju někdy s tím, že to využiju až jednou budu mít vekou kuchyň, zahradu, balkón, velký jídelní stůl, atd. atd. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím, že jsme káply na společnou notu. :-) Nedávno jsem chtěla koupit takový rozkošný stoleček k bazénu. Včas jsem zandala peněženku, protože jsem si fakt uvědomila, že stoleček k bazénu je sice úžasný, ale zatím disponujeme jen standardní vanou a bazén je z říše snů.
    K tvému komentáři u mě:
    Moc děkuju! ;-) Co se týče This&That a Madal Balu, to jsou moje milované obchůdky. This&That je pro mě navíc hodně výjimečný, protože jsem děvče z jižních Čech a do Prahy se dostanu párkrát do roka. Však můj plechový bílý tác znáš :-).
    Nálepky - ty jsem milovala snad od plenek. A o pouti jsem hrála ve střelnici kulečník, a přála jsem si vyhrát nálepky (ale bohužel...). Mívali tam takové s písmenky a u každého písmene byl obrázek Šmouly nebo želvy Ninja :-D. Vlastně dodneška si občas nějaké nálepky koupím (třeba na dopisy).
    Ať žijou tyhle malé milé drobnosti. Je díky nim na světě o dost líp :-*
    A kdyby Sandra chtěla, mohla by ode mě dostat malého pastelového houpacího koníčka z fotky ;-)
    Pa pa. Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Jááá chci to z prvního obrázku:))Ach jóó už nám nic neukazuj..pak to chci!

    OdpovědětVymazat
  7. Natahujem hodinky, nebo holinky? Poříkávání z dětství, mě vždy napadne, když potřebuji holinky. Zrovna dnes jsem je natáhovala oboje...
    Deštník značkový, zapomenu. Když se vrátím..., už tam není. Jen se těším, až ho neoprávněný majitel vytasí,že ho okamžitě poznám, protože byl jenom jeden na českém trhu.Tudíž i já řozšiřuji řady konzumentek deštníků.
    Máme, ale jednoho člena rodiny, který všude deštníky nakupuje, tak třeba budu i jednou dědit.
    Přeji všem, ať brzo venku skončí- "to zpívání v dešti"!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Vivi- želvy ninja jsem sbírala taky...Ze žvýkaček...a taky Beverly Hills 90210 :-D Koníček by se jistě u nás tuze vyjímal, jsi moc hodná,mile mě to překvapilo...ale jen pokud by ti opravdu nechyběl a nědělala by sis zbytečně škodu! :-) Tvůj tác znám velmi dobře, asi 3x jsem ho držela v rukou a vždy doufala, že až přijdu příště, budu na něj mít finance a neunikne mi...ovšem vidět ho u tebe nebylo zklamání, nemohl padnout do lepších rukou!

    Vlaďka- já vím je to děs ;-) můj favorit je taky samozřejmě obr. č. 1...ale brala bych klidně i všechny :-D

    Lezarts- Jsem zvědavá, jestli někdy pachatale potkáš...deštník to musel být originální, když byl pouze jeden jediný. I já všem přeji, aby je co nejdřív místo studených kapek deště zase polechtal sluneční paprsek!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsou skvělé...nádhera...nejvíc se mi líbí ty modré Cath Kidston...mohla bych v nich i s deštníkem chodit po kuchyni...tam bych zapadla barevně i stylem...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Beverly Hills - no jasně. Žvýkačky sice byly tvrdý jako patrona, ale obrázky s Dylanem a Brandonem byly senza (samolepka s Kelly, Andreou a Brendou mi takovou radost nikdy neudělaly) ;-). Kdepak škodu! Ráda dělám radost...tak aspoň takovou malinkatou..Písni mi, prosím, adresu na blog nebo na vivavintage@gmail.com
    Pa pa. Vivi

    OdpovědětVymazat
  11. ježišiiii Sandroooo!!!! o mě se pokouší infárkt!!!!! to je takováááá kráááásaaaa, ani bych nevěděla který, ale nej.. asi první dva a poslední... ÁÁÁÁCH...

    OdpovědětVymazat
  12. Prozradíš prosím, odkud je ten deštník na první fotce? Ten musím nutně mít :-)
    Jinak holinky mám jedny kostkované a druhé leopardí - v těch chodím na houby do lesa, abych byla dobře maskovaná :-)))

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím, krásný blog! Nejvíc mě zaujaly holínky na první fotce, ty šedé, super. Deštníky moc neřeším, protože mám problém...když jdu někam a cestou tam prší a pak cestou zpět už ne...tak zásadně zapomínám deštník tam, kam jsem došla když ještě pršelo:-)))Jinak doma mám jedny černé holínky s kytkama, ale bohužel na podzim budu muset koupit nové, protože trochu zpuchřely (asi budu muset sáhnout hloubš do kapsy - aby něco vydržely) Krásný večer a zbytek víkendu!

    OdpovědětVymazat
  14. Simone: Moc ráda bych ti to prozradila, ale u nás bohužel není k sehnání (foto jsem našla na Googlu, je to zn. Lisbeth Dahl. Pouze na Bella Rose mají tento typ, avšak v levandulové barvě. I tento je překrásný, možná se ti zalíbí stejně, ne-li víc:
    http://www.bellarose.cz/dekorace/destnik-lavender/

    Všem moc děkuji za komentáře, jsem ráda, že se vás inspirace zaujala :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Many thanks for expressing your concepts on this weblog.
    Likewise, a fable with regards to the monetary institutions intentions even though speaking about house property foreclosures
    is that the loan provider will not have my installments.
    There's a particular period of time which the financial institution can consider payments every now and then. Should you are at the same time deep inside the hole, they'll generally want that you just spend the
    real payment fully. However, i am not declaring
    that they'll not take any kind of repayments in any way. After you and also the regular bank is often able to work a single thing out, your foreclosure apply may possibly stop. However, in case you actually keep on to skip repayments wih the new plan, the home home foreclosures procedure can just choose up exactly exactly where it was still left off.

    Also visit my web-site marijuana seeds

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥