Barvy a vůně...

úterý 16. srpna 2011

Jsem tu se svými nejnovějšími dekoracemi a doplňky. Opět kombinuji milované pastelové tóny růžové, fialkové, bledě modré a bílé. Převážně se jedná o potřeby do kuchyně a i tentokráte jsem utrácela na Bella Rose a na Aukru. Plácla jsem se přes kapsu, ale až uvidíte, snad pochopíte...Už jsem věcičkám našla uplatnění i hezké místo, ale až jednou budu mít ten příborník, samozřejmě to všechno řádně vystavím, protože je škoda cokoliv od Green Gate a Ib Laursen schovávat do poličky...ale znáte to, místa není nazbyt ;-)

Toto překrásné levandulové mýdlo mi přivezla z dovolené ve Francii moje zlatičká kamarádka Natálka. Mýdlo naprosto úžasně voní, tak jsem ho vložila do komody mezi ručníky a pokaždé, když vytahuji novou osušku, musím si přivonět...
Tuto skvostnou starožitnou mísu v dokonalém stavu jsem získala na Aukru. Navíc osobní převzetí bylo velmi milým setkáním s původní majitelkou.
Kup to tedy příliš výhodný co do peněz nebyl, ale za takovou krásu to prostě stálo. Vyšla mě na rovných 500 kč. Když se na ni dívám, opravdu nelituji- nikdy jsem podobnou krásavici neviděla.
A tohle je můj dnešní balíček z Bella Rose. Kurýr mi ho přivezl do práce a já to nevydržela musela si to jít všechno rozbalit do zadní místnosti, abych měla soukromí ;-) Jsem v nebi!
Dlouho jsem již po těchto kouscích toužila- salátová mísa Green Gate v akci za 649 Kč místo 924  Kč (jupíííí!!!), ubrousky Green Gate 134 Kč, džbán Ib Laursen Mynte Pink v akci za 223 Kč místo 279 Kč, stojan na kuchyňské náčiní za 369 Kč. Hledala jsem tu pravou sadu do koupelny a tato od Ib Laursen mne prostě uchvátila- zásobník na mýdlo 279 Kč a hrneček 189 Kč. Překrásné vintage utěrky s krajkou za 149 Kč/ks- opět od Ib Laursen v bílé a lila barvě, mají tak příjemný materiál, že mám skoro chuť se s nimi mazlit :-)
Stojan na kuchyňské náčiní se ujal ihned. Jsem moc spokojená s kvalitou keramiky Ib Laursen, tahle značka prostě nemůže zklamat. Něžný design, jemné barvy, praktické doplňky. Na příští měsíc plánuji koupit ještě hrnníčky z této kolekce, jen se nemohu rozhodnout, jestli bílé, růžové, bledě modré, nebo kombinaci všech těchto barev, co myslíte? Aspoň je zase o čem snít a přemýšlet ;-)

10 komentářů:

  1. Ahoj Sandro, nákup v Bella Rose je sázka na jistotu. Zboží vždy dorazí brzy, v naprostém pořádku a je tak krásné. Mísa je rovněž nádherný úlovek. Je krásně zachovalá. Tak si nákupy užij a dobrou noc.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Sandruško nádhera,vždy k tobě na blog ráda zavítám a inspiruju se a tiše závidím,já mám dvě malé dětičky tak utrácím pomalu a postupně:-(dnes už snad také konečně vložím nové fotečky,bohužel mi kiksla nabíječka tak teď můžu jen přes manželův počítač,Zatím se měj krásně!Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. och Sandruska, krasne,nadherne,uzasne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne úlovky, Sandri, a mydlo voňa až tu ku mne. To musí byť super kamarátka ;-) Veci z GG musia byť vystavované, veď sú také krásne ♥
    Prajem Ti aj naďalej príjemné utrácanie :o)

    OdpovědětVymazat
  5. nádhera, kochám se s Vámi, krásný večer

    OdpovědětVymazat
  6. Sandruš,
    zdravím!!
    Krásné úlovky v krásných pastelových barvičkách!!!
    Bez nich nemohu žít!! :o)))
    Hezký večer
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věcičky...vše dokonale sladěné...

    OdpovědětVymazat
  8. páni, to je nádhera! taky bych takové chtěla - třeba jednou do mého bytečku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Sandro,
    krásný nákup moc se mi líbí lila utěrky a ta nádoba je pecková !!
    Moc teď nestíhám blogovat tak odpusť mou absenci.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥