Haló, haló! Hlašení!

pátek 19. srpna 2011

Tak už je to tady- Ikea katalog 2012 v české verzi! Můžete si prohlédnout krásné inspirace, ceny, rady a nápady. Každý rok mi přijde katalog v tištěné verzi domů, tak se na něj už moc těším! Pravda, někdy se musím připomenout, aby mi jej zaslali a jednou mi dokonce vhodili do schránky hned tři kusy, tak jsem je dala mamce a babičce, ale tuším, že leností doručovatelky tak někdo o svůj výtisk přišel.

Není nad to, když katalog prvně otevřu a přičichnu k voňavým stránkám. Ano, jsem trochu úchyl- očuchávám všechny tiskoviny, knihy a časopisy a někdy si nedokážu pomoci ani na veřejnosti :-) Pravda, už jsem se párkrát setkala s otázkou:"Co to děláš?" Všimli jste si ale někdy, jak krásně voní a jaký je např. rozdíl mezi novými a starými knihami? Čich je pro mne zcela zásadní smysl a náležitě si ho užívám :-) Já a katalog si uděláme čajíček s medem, posadíme se na své oblíbené místečko na pohovku a pak začnu listovat, rozmýšlet, přehodnocovat a plánovat. Máte také nějaké osobní rituály, když se vám do ruky dostane oblíbený magazín, či moudrá kniha? A už máte vybráno, co nakoupíte v nové Ikea kolekci?






8 komentářů:

  1. Krása,také už se na něj moc těším,jen mi Sandruško prosím poraď-když jsem členkou ikea family klubu přijde mi domů automaticky nebo si jej musím objednat?moc díky za radu,písni prosím na můj blog-a také jsem ti chtěla udělit ocenění,protože tvůj blogísek opravdu zbožnuji,bohužel to ještě neumím,tak pokud mi prosím pošleš adresu budu ocenění udílet formou dárečků:-)Měj se krásně Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Sandro,
    už jsem si taky všimla - myslím, že jako první jsi vybrala tu nejkrásnější fotku :).
    Co se týče "očuchávání", jsem na tom stejně, nejsilnější jsou pro mě paměťové stopy čichové, takový jemný závan známé vůně může přinést spoustu vzpomínek...
    Krásné dny! Mariana

    OdpovědětVymazat
  3. Mailová adresa je byvicky@centrum.cz Miška

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandri, tady jeste nevysel!!! Chodim se ptat do novinových stanku kazdy den :-)...a nic :-(. Uz se taky moc tesim, az si ho prolistuju, i kdyz asi ne tak v klidku jako ty, protoze vubec nic nestiham...budu si muset hold pockat do podzimu. jinak jsi nasla krasne fotky, ty jsem jeste nevidela! Ty nove stoly a stolky jsou bozi, obe dve barvy jsem si zamilovala, a hlavne ty nohy!!! a ty polstarky k nim....juuu, asi budu muset co nejdriv navstivit Ikeu :-). Mej se a krasny letní den preji!!

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, tak pro info, co mi odepsali z Ikea:
    "Hlavni katalogy IKEA nejsou clenum IKEA Family automatiky rozesilane. V soucasne dobe probiha neadresna distribuce katalogu v predem vybranych lokalitach. Katalog si budete moci objednat pres stranky www.ikea.cz az od 5.9.2011, kdy budeme prijimat nove objednavky."

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Sandy,
    napřed musím pochválit tvé nádherné nové věcičky, které jsem si prohlídla v minulém postu. Máš prostě dokonalý vkus. Zase jsi mě inspirovala ;-)
    Jinak na katalog 2012 se už také moc těším, ale musím si postěžovat - ačkoliv jsem už léta v Ikea family klubu, tak jsem ještě nikdy nedostala katalog do schránky. Musím si o něj vždycky napsat. Rozesílat ho budou až po 5. září.Hrozně se mi líbí ti malí sobíci na první fotce ;-), však mě znáš.
    Pa pa. Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Jémine, tak teď jsem si přečetla tvůj komentář výše. Tak už je všem jasno. ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Sandro!!! chcem ta potesit, ze nie si sama s tym ovoniavanim stranok i na VEREJNOSTI !!! :)Ja mam podobny problem s samozrejme pri tom vydavam zvuky ako : Jeeeeeeeeeej /bohuzial i ked som tam sama, takze to vyzera horsie/
    Novy katalog som si objednala z ich stranky a ako i minuly rok i tento by mal prist takto po objednani v ramci setrenia papiera a pod. Ale uz som si stihla pozriet aspon online verziu na ich stranke a samozrejme velmi vela veci sa mi paci a urcite si kupim, ja som ich velky nadsenec a minimalne 50% veci co mam doma je zakupene prave v IKEA !!! Prajem krasny den. Denisa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥