Šátky, šálky, šátečky...

neděle 4. září 2011

Jsem blázen do jemných šátků a šálek, které ráda nosím při různých příležitostech. Mým nejnovějším přírůstkem je šátek od maminky. Koupily jsme ho v jednom malém butiku. Bylo tam spousty nádherných kousků a už si brousím zuby, že se tam po výplatě vypravím, neboť se blíží roční doba, kdy šátky konečně využiji! Nejraději mám užší šálky z jemných látek a především s krajkou...krajka je pro mne naprosto nejúžasnějším doplňkem č.1, a to téměř na jakémkoliv kusu oblečení. Tahle šálka má přírodní odstín bílé a béžové, je posyta vzorem maličkých kvítků a je doplněna o pletené květy, které v kombinaci s tak lehkou látkou, považuji za nesmírně originální. Po kraji je šátek doplněn o prošívaný tyl, který působí jako pavučinka a doslova mi vzal dech hned, jak jsem ho poprvé uviděla.

Detaily tvoří celek. Ráda se zaměřuji na maličkosti, které jsou základem vší krásy kolem nás.

Věšák v ložnici jsem si sobecky přitloukla pro své vlastní potřeby- na háčcích visí růžový ptáček, jako symbol lásky, aktuálně nejnošenější šátek a svícen pro intimní světlo.

Dokonalý patinovaný věšák jsem zakoupila na Aukru a byla to jedna z prvních radostí do našeho nového bytu.

Ložnici bychom samozřejmně měli rádi celou ve stylu shabby chic. Zatím pracuji na detailech, než se nám podaří koupit i správnou skříň a postel, abychom místnost dotvořili.

Starožitné zrcadlo mám taktéž z Aukra- sklo již nese roky stáří, ale i tak vypadá náramně a skvěle dotváří kýženou atmosféru.

Rozložený šátek pro lepší představu...

A zde ještě detail...je to asi můj nejmilejší dárek (po myčce na nádobí ;-)

11 komentářů:

  1. Sandro tak ta je opravdu úžasná ...krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sandro, šátek je překrásný. Líbí se mi, jak máš vše sladěné :) a jdeš si za svým :) pomalu a jistě zvelebuješ a nacházíš fajn kousky .... mimo jiné s tím GG co jsi psala u mě.. to máš pravdu. Green gate sám o sobě je zcela určitě originální...jeho kombinovatelnost s textilem je jedinečná...myslela jsem to spíš tak, že nebudu originální já, jelikož snad už každý GG vlastní. :) Nicméně pokud se ti líbila kolekce jaro-léto, v Aproposu mají růžové a žluté ubrousky za 106kč :) což je faj cena http://www.apropos-shop.cz/item/vyberte-spravny-darek-darky-podle-ceny-do-kc-300-/uterka-s-lemem-wendy-pink
    http://www.apropos-shop.cz/item/vyberte-spravny-darek-darky-podle-ceny-do-kc-300-/uterka-s-lemem-maggie-yellow

    Měj se krásně Martina

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandro,dnes poprve jsem se dostala na Tvůj blog, a hned ze začátku mne překvapila taková krása.Je krásný,přímo skvost a orginál gratuluji.Luďka

    OdpovědětVymazat
  4. Sandruš šáteček je nádherný a zrcadélko dokonalé!Krásný den Michaela

    OdpovědětVymazat
  5. Sandruško,
    neskutečná nádhera! S takovým šátkem se člověk okamžitě musí přenést do dob dávno minulých, o kterých si tak ráda sním!
    Krása překrása ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. SANDRUŠ, VELKÁ KRÁSA.
    TO BUDE SKVĚLÉ PARÁDĚNÍ.
    MOC HEZKÉ FOTKY.
    MĚJ SE PĚKNĚ.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný šátek, krásné zrcadlo, parádní fotky...Dušička si krásně odpočine u podobných fotek, díky.

    OdpovědětVymazat
  8. šátek krásný, stejně jako věšák a zrcadlo! :) podobný mám i já - sehnala jsem ho v secondhandu, kde ráda nakupuju, v šedé barvě! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Fantastický....byla by velká drzost zeptat se, kde že je ten obchůdek???:-)) Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Helena: Je to italský butik v Hradci Králové, bohužel si nepamatuji název, ale mohu zjistit :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím....Sandro díky ...bohužel to je z ruky(jsem z Prahy),ale třeba někdy....šátek je naprosto famozní(vlastně celý blog); možná ,že by měl obchůdek pobočku v Praze...pokud bude čas a chuť zjistit název..předem děkuji.Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥