GIVEAWAY / SOUTĚŽ!

pondělí 7. listopadu 2011

Už přemýšlíte, čím potěšit své blízké na Vánoce? Mám pro vás slíbenou Giveaway! Jedná se o jednoduchou blogovou soutěž, kterou opět pořádám ve spolupráci s úžasným obchůdkem Bella Rose. A co můžete vyhrát?

SLEVOVÝ KÓD NA NÁKUP V HODNOTĚ 500 Kč (20 €)! 

Jak se zúčastnit? Pravidla Giveaway jsou následující:

  1. Napište mi do komentáře pod tento článek, jaký vánoční dárek byste si vybrali pro sebe, nebo pro někoho blízkého, na stránkách http://www.bellarose.cz/. Na konec komentáře uveďte svůj kontaktní email. Pročtěte si pozorně i bod 2 a 3, aby byl Váš příspěvek a účast kompletní!
  2. Na svůj blog zveřejněte krátký příspěvek, ve kterém informujte čtenářky o této soutěži + připojte odkaz na obchod Bella Rose a na mou Giveaway. Článek na vašem blogu po přečtění okomentuji.
  3. Přidejte se ke sledování mého blogu (okénko "Pravidelní čtenáři" v pravém sloupci nebo tlačítko "Odebírat" v horní průhledné liště po levé straně).Pokud již patříte mezi pravidelné čtenáře, tento bod máte splněn. 
  4. VŠECHNA TŘI PRAVIDLA MUSÍ BÝT SPLNĚNA PRO ÚSPĚŠNÉ ZAŘAZENÍ DO GIVEAWAY! 
  5.  
     
    Giveaway bude ukončena  v PÁTEK 11.11.2011 o půlnoci. Výherkyně bude náhodně vylosována a výsledek Giveaway bude zveřejněn na blogu o víkendu téhož týdne. Informace bude mnou zaslána výherkyni také emailem. Výhru obdržíte od Bella Rose formou slevového kódu, který lze uplatnit na webových stránkách www.bellarose.cz nebo www.bellarose.sk (dle původu výherkyně).


    Další informace:
    • Používání fotek z mého blogu pro účely prezentace této soutěže na vašem blogu je povoleno.
    • Účastnit se mohou soutěžící žijící v České republice a na Slovensku. 
    • Neručím za neobdržení informačního emailu- prosím, překontrolujte si správnost emailové adresy, kterou přidáte ke komentáři! 
    • V případě, že výherkyně neodpoví na email zpět do sedmi dnů, bude předání ceny stornováno a bude vylosována náhradnice. 
    • Za porušení pravidel se považuje duplikovaná účast jedné soutěžící pod různými emailovými adresami, či kopírování textu.
    • Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, či ukončit Giveaway před publikovaným datem.

    V případě dotazů mne kontaktujte na styx777@seznam.cz.


    48 komentářů:

    1. Sandro moc amoc Tě zdravím,
      ooo děkuji za další možnost, zúčastnit se soutěže.
      Nu já bych si toho přála hrozně moc...chi chi chi, ale co je tedy srdcová záležitost a to vytahovací lapičky http://www.bellarose.cz/dekorace/nastenna-lampa-metal-shade/, ale ta cena je šílená, tak si o nich nechám zdát...chi chi
      http://morkusovic.blogspot.com/2011/11/soutez-s-bella-rosou.html
      Krásný začátek týdne Zuzka morkusovic

      OdpovědětVymazat
    2. Milá Sandro, tak já si také zkusím zasoutěžit. Podobné soutěže se účastním poprvé, jsem zvědavá na výsledek. A co bych si vybrala v BR? Vždyť tam mají tolik úžasných věcí. Ale nejspíš by to byla nějaké keramika MYNTE nebo něco od GG.
      http://verkytvorenicko.blogspot.com/2011/11/soutez-s-bella-rose.html
      andrsve@seznam.cz
      Přeji krásný nový týden a spoustu soutěžících ... Věra

      OdpovědětVymazat
    3. Doposílám morkusova.zuzana@seznam.cz a děkujiii Zuzka

      OdpovědětVymazat
    4. Sandro ... moc Tě zdravím a děkuji za novou soutěž...moc ráda se jí zůčastním ... na stránkách Bella Rose se mi líbí vše ... a hlavně tady tento chlebník http://www.bellarose.cz/dekorace/porcelanovy-box-bread/ ... ale vždyť mají tolik úžasných věcí ...
      ...http://mojeradosti-takovajsem.blogspot.com/
      ... můj emailík : deniben@seznam.cz

      Pěkný den Denisa

      OdpovědětVymazat
    5. Milá Sandři i já děkuji za vyhlášení soutěže z Bella Rose bych si toho přála, ale tahle police je úžasná
      http://www.bellarose.cz/dekorace/drevena-skrinka-se-4-suplicky/, toužím po ní už dávno a asi ejště dlouho budu :-)), Sanři tady je odkaz na tvou soutěž u mě na blogu :
      http://u-ditus.blogspot.com/2011/11/soutez-
      se-sandrou-uzasnym-obchodem.html
      a má e mail adresa: dita.dvorakova@volny. cz
      měj krásný den .. Dita

      OdpovědětVymazat
    6. Milá Sandro, nemohu jinak a přidávám se také k účastníkům soutěže. Je tak těžké vybrat jednu věc .... ale blíží se Vánoce a k tomuto času patří svíčky a světýlka, proto volím svícen http://www.bellarose.cz/dekorace/svicen-merkury/.
      Odkaz na soutěž je zde: http://svetnicka-tina.blogspot.com/ a e-mail: tina_s@seznam.cz
      Krásný den. Tina

      OdpovědětVymazat
    7. Sandři, skvělá soutěž, od paní "Belly" z obchůdku bych asi brala něco od Maileg pro své slečny :)).
      Zde je odkaz na mé stránky: http://ajkabublinka.blogspot.com/2011/11/giveaway-u-sandry.html a mail je bublinka.a@seznam.cz. Snad jsem na nic nezapomněla a přeji všem štěstíííííí.
      Krásné dny. Ajka

      OdpovědětVymazat
    8. Milá Sandra,
      veľmi krásny obchodík máš, taký nežný, ženský, útulný a pre potešenie. Ani si nedokážem vybrať, čo je najkrajšie :D Možno sa na mňa usmeje šťastie, občas aj motyka vystrelí, a ja si vyberiem plechovú cedulu Sweet Home (http://www.bellarose.cz/dekorace/plechova-cedule-sweet-home/)
      Prajem veľa veľa úspechov s obchodíkom,
      Škorica. Mail: luciageczova@gmail.com

      OdpovědětVymazat
    9. ahoj sandra, dalsia uzasna giveaway!
      ja milujem najviac take tie infalntilne retro ozdoby ako napr. http://www.bellarose.cz/dekorace/dreveny-medvidek-set-2-ks/ alebo http://www.bellarose.cz/dekorace/vanocni-ozdoba-muchomurka-cervena/ alebo http://www.bellarose.cz/dekorace/dekorativni-ptacek-na-klipsu/ alebo http://www.bellarose.cz/dekorace/vanocni-ozdoba-cone-antik-pink/ , proste jedno lepsie ako druhe! krasa
      anetagoesyummi@yahoo.com

      OdpovědětVymazat
    10. Ahoj Sandra, som nadšená z tvojej súťaže s Bella Rose. Prvá giveaway mi unikla, tak skúsim šťastie teraz. Bella Rose má v ponuke množstvo skvelých kúskov, ale moja srdcovka je Green Gate ve vzoru Fay White a táto cukornička mi padla hneď do oka. http://www.bellarose.cz/dekorace/cukrenka-fay-white/
      ...http://crafto-mania.blogspot.com/
      ...renata@free.sk
      Prajem ostatným veľa šťastia. Pekný večer. Renata

      OdpovědětVymazat
    11. Krásný den Sandro, moc ráda se zapojím do Vaší soutěže a zkusím štěstí.
      Volba na dárek je jasná - po zkušenosti a úspěchu bych vybrala určitě úžasné úchytky :
      http://www.bellarose.cz/dekorace/porcelanova-uchytka-sarah-mini/ nebo toto
      http://www.bellarose.cz/dekorace/prouteny-venec-24-cm/
      - všichni víme že bychom toho nutně potřebovaly mnohem více:-) že ... třeba voňavé levandulové něco nebo přírodní mýdla - o bílých kouscích drobného nábytku a doplňcích ani nemluvím - je to prostě nádhera !
      můj blog najdete zde
      http://feu-follette.blogspot.com/
      a kontaktní e-mail je :
      bludicka.ji@seznam.cz
      Díky za malé dobrodrůžo a všem přeji hodně štěstí! Krásný den Vám všem . Jitka

      OdpovědětVymazat
    12. Sandro,i já se ráda zapojím do soutěže a zkusím štěstí.Z tvého obchůdku bych "potřebovala" hodně věcí...moc se mi líbí http://www.bellarose.cz/dekorace/smaltovany-zavesny-kosik/
      Kontaktní mail:mokopackova@seznam.cz
      a zvu vás srdečně do světa blogu Manu Propria.

      Přeji hodně štěstí a barevný podzim Mokopa

      OdpovědětVymazat
    13. Milá Sandro, to je super giveaway, ráda se zúčastním. I kdybych nevyhrála, brouzdat se obchodem Bella Rose je pohlazení pro duši. Můj muž touží po nějakých vintage hodinách, takže bych vybrala třeba tyto http://www.bellarose.cz/dekorace/drevene-hodiny-paris/ a těšila se, jak bude pod vánočním stromečkem překvapený :-). Můj mail: jana@idesigner.cz

      OdpovědětVymazat
    14. Ahoj Sandro, to by byl úžasný dáreček. Mě se moc líbí letošní zimní kolekce Fay red a určitě bych si z ní za výhru vybrala. Nejspíš polévkovou misku. Můj e-mail jana.lhotkova@atlas.cz.
      Měj se moc hezky
      Jana

      OdpovědětVymazat
    15. Pěkný podzimní den Sandro a velký dík za úžasnou soutěž. Už dlouho pomrkávám v Bella Rose po domečkovém svícnu,takže u mě by bylo jasno.
      Odkaz na soutěž je tu http://andreya-pasticky.blogspot.com/2011/11/soutezni-81111.html a můj mail apastikova@seznam.cz
      Ještě jednou děkuji,v tomto předvánočním čase soutěžní zpestření všedních dnů potěší. Hodně štěstí všem!
      Andrea

      OdpovědětVymazat
    16. Ahoj Sandra, rada sa zúčastním súťaže. Akurát som včera bola na stránke Bella Rose, že si idem urobiť radosť a niečo objednať. Určite by som si vybrala Porcelánový set Rose - veľký. Hodil by sa na nový toaletný stolík. Môj mail mayerovajana@gmail.com
      http://vikendovydom.blogspot.com/
      Prajem všetkým veľa šťastia.
      Jana

      OdpovědětVymazat
    17. Pěkný den Sandro, přidávám se k dalším čtenářkám Vašeho blogu a pokusím se také zúčastnit se této soutěže. Jestli bych si měla vybrat nějaký dárek z krásného obchůdku bellarose tak by to byl velmi těžký úkol, páč tam mají nádherné kousky. Takže nakonec zvítězila tato šála http://www.bellarose.cz/dekorace/sal-colour/. Můj email je crativeclub.cz@gmail.com. Snad jsem na nic nezapomněla. Ještě na mém blogu http://sisicollection.blogspot.com/ napíši o soutěži. Přeji všem účastnicím hodně štěstí v soutěži.Sisi.

      OdpovědětVymazat
    18. Mila Sandruska..to je ale krasna giveaway..tentokrat ju len tak nepremeskam,a rada sa zapojim,a skusim svoje stasticko:)..a v bellarose je krasne uplne vsetko,takze vybrat darcek by mi veru trvalo dlho-dlho :)♥
      martinapinterova@seznam.cz

      OdpovědětVymazat
    19. Krásný večer Sandro, dnes jsem narazila na Váš blog a moc ráda se zapojím do soutěže. Na obchůdek Bella Rose chodím často a nechávám kochat své oči tou rásou. Vybrat tam dárek je velice těžké. Padla mi do oka stolní lampa http://www.bellarose.cz/dekorace/stolni-lampa-star-dots/, http://www.bellarose.cz/dekorace/kovova-lampa-heart-grey/ a pak drovnosti jako čísla na adventní svíčky, když se blíží Vánoce http://www.bellarose.cz/dekorace/kovova-srdce-s-cislicemi-1-2-3-4-advent/ a srdce na vzkazy http://www.bellarose.cz/dekorace/srdce-na-vzkazy-natural/.
      Tady je odkaz na můj blog: http://ewca-n.blogspot.com/ a mail: evca.navr@centrum.cz.
      Přeji hezký zbytek týdne!

      OdpovědětVymazat
    20. skvělé.:)

      vybrala bych si nejspíš šál pro sebe: http://www.bellarose.cz/dekorace/sal-amalie-rose/

      ráda bych vyhrála, ale šance je mizivá jako vždy u takových úžasných dárků. :)

      mail: zajickova.lucie@gmail.com

      článek zveřejním nejspíš zítra. :)

      OdpovědětVymazat
    21. úúžasná giveaway :) ja by som si určite vybrala niečo z tohto http://www.bellarose.cz/kategorie/kazeto/
      niki1510@azet.sk

      OdpovědětVymazat
    22. Ahoj Sandři...příjemné překvapení-další Giveaway...hurá...

      Vybrala bych si určitě něco z kolekce GG...

      email:magdakosarkova@seznam.cz

      Měj krásný večer...Magda

      OdpovědětVymazat
    23. juj, to je krasny obchodik...a sutaze milujem :)) Sandra, jedným slovom nadhera, aj tvoj blog - chystam sa tu poriadne rozkukat. mna dostala zavesna tabulke TIRED PARENTS AND HAPPY KIDS LIVE HERE http://www.bellarose.cz/dekorace/zavesna-cedulka-tired-parents/...pasovala by na dvere do nasho bytu :)
      http://varimeslaskou.blogspot.com/2011/11/hladate-inspiraciu-na-vianocne-darceky.html

      OdpovědětVymazat
    24. Ahoj, vybrala bych si nejspíše tento krásný šál. http://www.bellarose.cz/dekorace/sal-colour/

      Článek hned zveřejním :)
      evelina.vaneckova@gmail.com

      Můj blog: http://evelynsberries.blogspot.com/

      OdpovědětVymazat
    25. tak jsem článek napsala už teď. :)

      OdpovědětVymazat
    26. Dobrý večer, tak já bych brala od každého něco, máte plno úžasných věcí ve vašem obchůdku,bohužel na to nemám,ale hrozně dlouho pokukuji po domečcích http://www.bellarose.cz/dekorace/lucerna-domecek-zinkova-vetsi/ a snad si je jednou koupím. No a pro svou nejmilejší, nejhodnější mámu bych taky vzala jeden, aby si mohla při svitu svíčky odpočinout a zapomenout na starosti které ji letos sužují. Děkuji za bezva soutěž MArkéta
      andelskesneni@centrum.cz

      OdpovědětVymazat
    27. Já bych si určitě vybrala nějakou vánoční dekoraci nebo nějakou keramiku do kuchyně. Můj email: happy.lenulka@seznam.cz

      Můj blog: gurmankalenulka.blogspot.com

      OdpovědětVymazat
    28. Ola ola ... těch věciček krásných je spoustu ... já bych si přála některý ze závěsných proutěných košíků ...
      http://www.bellarose.cz/dekorace/zavesny-kosik-prouti-stredni/

      nebo

      http://www.bellarose.cz/dekorace/pul-kosik-z-prouti-s-ouskem/

      ;-)

      Díky
      lenka.korfelova@seznam.cz

      http://korfela.blogspot.com/

      OdpovědětVymazat
    29. Milá Sandro, přeji Vám a Vašim čtenářkám krásný večer.
      Vánoce jsou nejkrásnějším svátkem v roce, který mne každoročně pohltí už tři měsíce předem. Na Vánocích miluji jejich vůni, třpyt starožitných vánočních ozdob a plápolající plamínky svíček.
      Vždycky mne potěší, když nadělím hezký dárek, který druhým opravdu udělá radost. Snažím se vždycky i sebemenší drobnost zabalit tak, aby už jen tzv. "košilka" samotného dárku udělala radost. Proto jsem byla ráda, když jsem narazila na stránkách Bellarose na roztomilé skřítkovské pytlíčky :), přičemž si už pár z nich doma opatrovávám (sice ještě není jasné, jaké poklady v nich budou ukryty, ale už se nemůžu dočkat až je dozdobím).
      Obchůdek Bellarose je opravdu skvostný. Pro mou maminku bych pořídila jisto-jistě něco, co by v ní povzbudilo vánočního ducha, neboť již Vánoce neprožívá takovým způsobem, jako když jsme byli s bratrem děti.
      Sama bych si z obchůdku vybrala tuto mísu, už mám na ni totiž dlouho políčeno...http://www.bellarose.cz/dekorace/misa-na-testo-mynte-white/ , takže Ježíšku, jestli čteš tyto řádky a nejenom mé, ale i dalších bloggerek, vzpomeň si na nás :)
      S přátelským pozdravem
      Hana.Matoušková@seznam.cz
      H-ana-H-blog.blogspot.com
      (Informaci o Giveaway uveřejním zítra.)

      OdpovědětVymazat
    30. Oj, oprava:
      Můj e-mail je bez háčků a čárek :)
      Hana.Matouskova@seznam.cz
      Přeji ještě jednou hezký večer
      H-ana-H

      OdpovědětVymazat
    31. Mila Sandra, tvoja sutaz ma velmi potesila, este som sa takej nezucastnila, tak som nevahala a pripojila sa ku vsetkym tymto milym damam. Co by som chcela z Bella Rose ? Predsa vsetko ! Je to uzasny obchodik, do ktoreho chodim pravidelne nahliadat. Kazde Vianoce si odtial nieco zelam a nastastie mi moji blizky uz par veci odtial zadovazili. Na mojom blogu mam aj svoj list zelani a v nom mam aj par veci od Bella Rose, ako napriklad krásne závesy http://www.bellarose.sk/dekorace/sada-zavesov-clv-natur/ alebo dreveného konika http://www.bellarose.sk/dekorace/dreveny-konik-na-sviecku-vacsi/
      Zelam krasny zvysok dna :-)
      MOJ BLOG: http://daskablog.blogspot.com/
      MOJ E-MAIL: dasa.maslova@gmail.com

      OdpovědětVymazat
    32. paráda, moc děkuji za pochvalu. ;)

      OdpovědětVymazat
    33. Ahoj Sandro, tak jsi mě "donutila" taky se zúčastnit:-). Výhra by se hodila, na bellarose má Martinka spoustu nádherných věciček, mě by se nejspíš nejvíc líbil nový chlebník, příp. něco z keramiky Mynte, ale musím říct, že mám problém vybrat si jednu konkrétní věc:-). Na blog jdu hned hodit zmínku a budu doufat ve šťastný víkend:-).
      Jo a ještě mailík: spetulka@seznam.cz.
      Pěkný večer, Peťa;-)

      OdpovědětVymazat
    34. Ahoj! Našla jsem Vás náhodou a rzhodla se zkusit štěstí :-) Protože miluju krásně zabalené dárky, brala bych hned tu velikou krásnou sadu pentlí a stuh v dřevěném boxu,... Těším se, až najdu chvíli si Váš blog projít... hezké dny! Modravá - mlha.domodra@seznam.cz

      OdpovědětVymazat
    35. Ahoj Sandro, tak opět zkusím štěstí... ale asi by muselo být hodně unavenéééééééééééé. No nevadí, máš v obchůdku spousty krásných věcí, tak jsem se alespoň pokochala a třeba si napíšu Ježíškovi. U mě vítězí toto http://www.bellarose.cz/dekorace/zapekaci-misy-heart-mynte-red/

      verka-zmurka@centrum.cz
      a odkaz na soutěž je zde http://verka-zmurka.blogspot.com/2011/11/soutez-u-sandry.html

      Měj se krásně Věrka

      OdpovědětVymazat
    36. Sandři, snad jen zlobí blogger, už jsem to zkusila znovu a mezi sledovanými bych měla být. Přeji krásné dny, děkuji za návštěvu u mě. Ajka

      OdpovědětVymazat
    37. Milá Sandro, přihlásila jsem se znovu, tak se to snad povedlo. Někdy mám potíže i vložit komentář. Nějak nás zrazuje technika. :-) Krásný den. Tina

      OdpovědětVymazat
    38. Krásny deň, Sandra!
      Som rada, že poskytuješ šancu zúčastniť sa takejto výnimočnej súťaže. Teraz, v období pred vianočnými sviatkami je to skvelá možnosť, ako potešiť seba alebo svojich blízkych. I keď ja som už svoj list Ježiškovi odoslala zo stránky Bellarose.sk práve dnes, z bohatej ponuky by ma potešil aj takýto šál: http://www.bellarose.sk/dekorace/sal-rustic-rose/
      Všetky podmienky som snáď splnila, odkazy nájdeš v mojom kráľovstve na www.pokladymojejduse.blogspot.com
      A tu je kontakt na mňa: janyadesign@gmail.com
      Prajem Ti krásne dni a ešte krajší pocit z toho, že môžeš niekoho obdarovať!

      OdpovědětVymazat
    39. Ahoj Sandra, prekraaaaaaasny blog a este aj so sutazou, no uzasne :) tak ja by som od bellarosa isto iste objednala krasne site kartonove krabice http://www.bellarose.cz/dekorace/ovalne-krabice-spot-red/ pre moju kamaratku k narodeninam a okrem nich este dalsich asi tisic veci, staci to ? :):):)
      tak uspesnu giveaway,
      http://michaelacards.blogspot.com/
      michalea.plevova@gmail.com

      zdravi Ta Michaela

      OdpovědětVymazat
    40. ahoj Sandri, dakujem a doposielam email: skorica211@gmail.com.rovnako prajem krasny vecer :)

      OdpovědětVymazat
    41. Ahoj Sandro,
      po dlouhé době tě moc zdravím:) Moc děkuji za krásný komentář u mě..říkala jsem si kterépa aranžmá svícnu tě asi nejvíce zaujme:)Trefila jsem se! Četla jsi email ode mě?
      Moc gratuluji k nové soutěži a k velké časti účasti zájemců.
      Líbí se mi tvoje uklízecí fotečky z předchozího článku:)jsou takové roztomilé.Ty věci vypadají na fotkách tak pidi jako pro panenku(tebe).:))
      pa Vlaďka

      OdpovědětVymazat
    42. Dobrý večer Sandro, moc děkuji za možnost zúčastnit se tak hezké soutěže :-)) Snad pravidla splňuji, jen jsem nevěděla jak lépe dát odkazy :-( mám u mě na blogu celé adresy a holky to mají bez http.......... no ale snad to i takgle vyhovuje podmínkám :-))
      A co si vybrat u Bella Rose??? Těžká otázka je toho tolik........ nejdříve asi tuhle nádhernou sošku http://www.bellarose.cz/dekorace/laska-love/ a pak určitě něco od Maileg a GG :-))
      http://sosolka.blogspot.com/2011/11/soutez-se-sandrou-krasnym-obchudkem.html
      barborasosolikova@gmail.com
      Přeji hezký večer Bára

      OdpovědětVymazat
    43. Milá Sandro, dárečků, které potěší srdíčko, pro mé milé, by se u Tebe našlo hodně. Pro sebe bych ale vybrala od Willow Tree Anděla vzpomínky http://www.bellarose.cz/files/zbozi/4106.jpg K fotečce mého chlapečka, který je už přes rok takovým andílkem.
      Není to sice veselý komentář, ale snad to nevadí.
      Ať se Ti daří, zdraví Jana
      (jana.markova83@seznam.cz)

      OdpovědětVymazat
    44. Tak to je moc krásná výzva, protože je těžké si z celé nabídky vybrat. Osobně mě hodně zaujal dřevěný tác. http://www.bellarose.cz/dekorace/dreveny-tac-angels/ a ostatním bych přála vše dle jejich tužeb a také, aby navštívili tvůj obchůdek a zírali jako já. děkuji a přeji hodně šťastných chvil.
      Iva
      Mail:iva.marakova@post.cz

      OdpovědětVymazat
    45. ahoj .. vďaka Renke (crafto-mania) som sa dozvedela o tejto Giveaway .. akurát včera som poškulovala v bellarose kvôli úchytkám.. mám už od nich niečo, tak by bolo pekné rozšíriť tú zbierku .. krásne je aj http://www.bellarose.cz/dekorace/dzbanek-mynte-blue-mensi/ a tak isto aj príbor http://www.bellarose.cz/dekorace/priborovy-set-baroque-transparent/
      mail: samain.drobnostky@gmail.com
      blog: http://samain-drobnostky.blogspot.sk/
      Snád je to všetko .. samain_Vicky

      OdpovědětVymazat

    Děkuji za Vaše komentáře! ♥