Není nad klasiku...

sobota 19. listopadu 2011

Jsem tu zatím s posledním předvánočním nákupním příspěvkem, příště se můžete těšit na postup, jak si vyrobit vánoční ozdobičku ve vintage stylu. Mezi moji tzv. klasiku patří pravidelné návštěvy obchodu Madal Bal a This&That. Letos jsem tam pořídila první vánoční dekorace, užila jsem si příjemnou atmosféru i ceny a naplánovala, co zase koupím příště :-D Ne, nebojte, náš byt není skladiště, ačkoliv to tak může působit. Vše má své pevné místo, byt stále ještě zařizujeme a taky se snažím držet rovnováhu- tedy když přijde něco nového, staré musí pryč (samozřejmě jen, pokud se s tím rozloučit chci ;-).

Moc jsem si přála hezké kroužky na ubrousky a všechny, co se mi líbily, byly moc drahé. V Madal Bal jsem narazila na parádní vánoční kroužky ve slevě, a teď pozor: 69 Kč/4 ks! ;-)

S mými krajkovými ubrousky si káply do noty a bude jim to spolu na slavnostní tabuli mooooc slušet!

Musela jsem si to jen tak na oko v rychlosti nazdobit, abych se mohla těšit ještě víc! ;-)

V This&That jsem objevila tohle nádherné struhadýlko na česnek a parmazán. Tento porcelánový krasavec mě přišel na skvostných 59 Kč.

Tyto dvě ozdobičky jsou tento rok mými opravdu úplně prvními vánočními úlovky- měla jsem je už založené ve vánoční krabici, ale musím vám je ukázat- jsou to oboustrané kartonové vintage ozdoby se třpytkami, které na fotce nejsou bohužel skoro vidět. Jeden kus byl za 29 Kč a já jsem si vybrala ozdoby s andělíčky (měli více druhů). Seženete v Madal Bal.

A na tento svícen se nemohu vynadívat! Už jsem po něm v Madal Bal házela okem dávno, ale tentokrát se na mě usmálo štěstí a já ho sehnala ve slevě za 69 Kč místo původních 199 Kč!!! Strašně se mi líbí jeho barva, patina i přívěsek...je to skvost. K němu se mi skvěle hodí i třpytivé růžičky na kolíčku, které dám buď na stromeček, nebo na větvičku do vázy...Fialová je má hlavní vánoční barvička.



V noci krása svícnu vynikne nejvíce- dělá po stole úžasné efekty. Když jsem fotila, nebyla ještě tma, ale i tak v něm světlo svíčky vypadá krásně.

Detail růžičky...třpytky na Vánoce, to prostě musí být ;-) Balení bylo za 69 Kč a mají několik barev.

Bílé šištičky jsem kupovala v Madal Bal už před rokem, ale tento rok je měli v akci za neskutečných 15 Kč/ks- šišky jsou moc krásné, ještě je na mých fotkách mnohokrát uvidíte, protože s nimi zdobím moc ráda. Svícínek na pravo byl za 49 Kč a vždy, když se na něj podívám, připadám si jako v pohádce. Když v něm nehoří svíčka, je celý stříbrný...jakmile ale rozsvítíte plamínek, začnou se dít věci! :-) Siluetky jakoby ožijí a jak si plamínek ve svícnu skáče, tak se pohynují i siluetky. S přítelem se na něj moc rádi díváme. V nabídce je několik motivů a já si ještě určitě nějaký koupím, aby nebyl chudinka tak sám ;-)

6 komentářů:

  1. Krásné...už na mě dýchá vánoční atmosféra...
    Miluji ten předvánoční čas zdobení a chystání...
    Krásnou sobotu přeji...Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Madalbal mám taky hrozně ráda, vždycky když tam zajdu tak objevim nějakou úžasnou věc... škoda jen že u nás v Liberci není, protože ti sobíci jsou užasní

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandři,
    to struhadlo je naprosto skvělé!!! Jsem ostuda, pěkně dlouho jsem si žádné deko nekoupila a Vánoce nemám ani trochu vyřešené:-/. Jelínci, to je moje a na tu fialovou jsem zvědavá v plné parádě! Poslední dobou mě taky přitahuje;-).
    Krásný víkend a těším se, až to bude "na ostro":-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj!! Schválne by som chcela vidieť tvoj bytík! Ten musí byť krásny. Sobíky sú tiež nádherné...
    Krásny večer, Di :)

    OdpovědětVymazat
  5. Strasne ti zavidim ze mate v Madal Bale take super ceny...u nas v Bratislave tie iste kruzky na obrusky stoja cca 7 eur...a ten svietnk je tiez velmi predrazeny...no snad to bude vo vypredaji aspon po Vianociach...
    Miska

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den moc mě zaujali sobíci a chtěla jsem se zeptat kde naleznu Madal Bal.Děkuji Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥