Šťastný Nový rok 2012!

pondělí 2. ledna 2012

Všem vám přeji úspěšný start do roku 2012! V době svátků jsem blog trochu zanedbala, ale jistě chápete, že všechno to pečení, násvštěvy a balení dárků bylo časově velmi náročné ;-) Doufám, že jste prožily krásné Vánoce i oslavu Nového roku a že se těšíte na to, co přinesou nové dny, stejně jako já!

DĚKUJI ZA VŠECHNY VAŠE KOMENTÁŘE A EMAILY ZA UPLYNULÝ ROK, KTERÉ BYLY MOU HNACÍ SILOU PŘI TVORBĚ, FOCENÍ A PSANÍ. Jsem tu s malou rekapitulací za rok 2011- tohle všechno jsme spolu už prožily:

Leden 2011

 
Únor 2011


Březen 2011

Duben 2011



Květen 2011




Červen 2011

Červenec 2011

Srpen 2011


Září 2011




Říjen 2011




Listopad 2011




Prosinec 2011






11 komentářů:

  1. Kočenko moje, náádherná procházka rokem 2011, úžasné fotky. I Tobě šťasný nový rok 2012, hodně zdraví, štěstí a splněných přání.
    Moc se těším na další Tvé příspěvky pa páá Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
  2. Sandri, krásna rekapitulácia s ešte krajšími fotkami. prajem Ti v novom roku veľa zdravia, lásky, rodinnej pohody a veľa krásnych nápadov, z ktorých i ja čerpám inšpirácie. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Sandři,přeji jen to dobré v novém roce, hlavně zdraví, štěstí, lásku a pohodu...ať se ti splní i ta nejtajnější přání...Magda

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná rekapitulace toho nejlepšího:-). Sandři dodatečně vše nej...do nového roku a těším se na podobné skvostné záběry z vašeho kouzelného domova:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sandri, prajem aj ja stastny novy rok, vela pohodicky, usmevu, lasky a zdravia...

    OdpovědětVymazat
  6. Sandruško i tobě do nového roku přeji jen to nejlepší,spoustu krestivních nápadů,kterými nás inspiruješ a spoustu dalších překrásných aranžmá a foteček,protože je máš dokonalé!Jsem moc ráda,že máš blogísek a dělíš se s námi o ty drobnůstky co domov dělají domovem,já osobně tvůj blog naprosto zbožňuji,dnešní ukázka foteček jen dokazuje jak vytříbený vkus máš!Michaela

    OdpovědětVymazat
  7. Sandri, krásne fotky, prajem ti nech je Nový rok, rokom splnených prianí, snov a predsavzatí, nech nás aj v tomto roku tešia tvoje originálne nápady, fotky a príspevky na tvojom blogu, nech sa ti darí.

    OdpovědětVymazat
  8. Sandruska.krasny,stastny,lasky, zdravia a inspiracie plny rok ti zelam♥nadherne zhrnutie v obrazkoch:)

    OdpovědětVymazat
  9. Sandruško,
    také ti přeji všechno nejlepší do Nového roku a ať se ti ve všem daří a máš spousty nových nápadů:)
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  10. Krasne, obrazkove obhliadnutie za minulym rokom. Zelam , aby tento novy rok bol este uspesnejsi a nech si zdrava, stastna . Samozrejme kopec lasky k tomu a splnenie vsetkych snov a tuzob.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥