Za zamlženým oknem II.

úterý 24. ledna 2012

Poslední dobou jsem si pro fotografování oblíbila naše kuchyňské okno. V tuto chvíli se parapet proměnil na malou zahrádku a vůbec nevadí, že venku je deštivo a zamračeno, protože při pohledu na barevné okvětní lístky mi připadá, že je jaro za dvěřmi. Růže a tulipány, které jsem fotila před týdnem, vypadají stále krásně, a protože mám ráda změnu, přemístila jsem je ze džbánku do svojí nejoblíbenější čajové konvice z dílny Gabrielly Miller.









Také Vám přináším náhled do nového vydání časopisu Jeanne d´Arc Living- Winter Time. Využila jsem vánoční slevu 200 Kč od Bella Rose a časopis mě tak i s poštovným vyšel na 163 Kč. Jeho normální cena se pohybuje kolem 300 Kč, ale věřte, že je to investice, která opravdu stojí za to! Každé nové číslo je jako kniha a to nejen počtem stran a kvalitou fotografií, ale také svým obsahem, který je nesmírně inspirativní a můžete ho číst stále dokola. Tento magazín lze zakoupit například zde nebo zde. Od chvíle, kdy se mi dostal poprvé do ruky (děkuji Vladěnko), jsem se rozhodla nepřijít už ani o jediné číslo.






Také bych vám všem chtěla poděkovat za velké množství ocenění, které se na mne za poslední týden sypaly ze všech stran (tuším, že jich bylo přes deset). Je to pro mne opravdu velká radost i pocta a nesmírně si vážím toho, že jsem mohla patřit mezi těch několik blogů, kterým ocenění byla udělena. Věřím, že nejlepší odměnou pro vás všechny bude zase nějaká příští giveaway, kterou sice zatím nemám naplánovanou, ale jisto jistě bude! Mám pro vás i další překvapení, ale o těch zase až někdy příště ;-)  



13 komentářů:

  1. Milá Sandro,
    to vaše stařičké okno mi znovu připomnělo naše pobývání na víc než stoleté chalupě. Máš to moc krásné. Pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Sandři, gratuluju:-). Na Giveaway se už moc těším:-). A ty tvoje fotky z mezi okna jsou nádherné, dnes vyloženě jarní:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten ruzovy kvetinacik...kde si ho zohnala...
    Je to krasa,ten tvoj blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ten ruzovy kvetinacik...kde si ho zohnala...
    Je to krasa,ten tvoj blog

    OdpovědětVymazat
  5. Joj Sandri, nepožičiaš mi takéto okienko aspoň na týždeň, aby som sa aj ja potešila? :-) Krásne!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Haha, holky děkuju ;-))) Ta naše stará okna fakt miluju, nějak si neumím představit, že se jednou přestěhuji a měla bych mít super nová plastová okna...ale doufám, že jestli se odsud budu stěhovat, tak do svého domečku, a tam bych si udělala právě taková krásná dvojitá okna jako ze zámku!

    pro t: ohledně toho růžového kyblíčku mrkni na můj dávný článek sem:-)
    http://www.sandramaison.blogspot.com/2011/02/dalsi-moje-nezbytnosti.html

    OdpovědětVymazat
  7. Je to všetko krásne pastelové.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Taky už se těším na jaro... děkuji za krásné fotky, kytičkám to v trochu netradičních obalech moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné okénko a krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  10. Wszystko mi się u Ciebie podoba :)
    Lubię takie stare okna!!
    Pozdrawiam!

    OdpovědětVymazat
  11. o moj boze, hned ta prva fotka, to je neuveritelna nadhera! aj kvety a aj ten nadherny cajnik, v ktorom su! dokonale!

    OdpovědětVymazat
  12. Všetky tie fotky sú tak krásne!!

    http://theworldbykejmy.blogspot.com/
    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥