Velikonoce v Impressionen

středa 7. března 2012

Již několikrát jsem zde psala o úžasném obchodu Impressionen- vše najdete v obsahu (Moje oblíbené značky). Tento obchod u nás bohužel není, ale nakupovat lze přes eshop. Tentokráte mám dávku jarní a velikonoční inspirace, abyste mohly přemýšlet, jak si letos vyzdobíte příbytek ;-)

Jaké Velikonoce se vám líbí nejvíce? Přírodní odstíny béžové, hnědé a zelené, výrazné venkovské barvy jako je červená a tmavě modrá, nebo pastelové tóny, které připomínají mláďátka a kytičky? Já jsem pro poslední variantu ;-) Z krásné velikonoční kolekce bych si vybrala růžový přehoz s volánkem, bílého kohoutka, kanvasové obrázky, nebo kovový bílý stojánek s ptáčky na vajíčka. Máte letos už nějaké velikonoční "úlovky"? ;-)

13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ani já ne ;-) Stále mi v hlavě leží ty kanvasové obrázky, tuze by se mi hodily do ložnice!

      Vymazat
  2. Krasne,ale na me az moc sladke,muj ulovek je na ceste z Danska a poptala jsem ho na Bella,jsou to ruzne velikosti vajec z prirodniho rec.papiru doplnene bud krajkovou stuzkou nebo starym obrazkem kuratka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je, předpokládám, Jeanne d´Arc Living ;-) Miluji jejich výrobky a letošní velikonční kolekce je opravdu zdařilá!

      Vymazat
    2. Ano,mas pravdu,je to Jeanne,zboznuji vsechny jejich vyrobky,je to presne muj styl,ne nic moc preromantickeho a sladkeho a presto tak akorat,mam rada totiz prirodni barvy,takze nejake pastelove a zluta a zelena to nenei az moc pro me,tento ulet romantiky mam akorat v loznici.

      Vymazat
  3. Sandri, opäť krásne inšpirácie od Teba. Ďakujem za ne. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Impressionen má nejkrásnější konzolové stolky.. ach.. a taky pořád myslím na tvé příbory :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi...to jsou moje poklady ;-) A budu moc ráda, když je uchovají i mé děti. Není to sice rodinné stříbro, ale i tak :-) Je to bezesporu skvělá investice- příbory používáme každý den, není to věc, na kterou se práší někde v koutě...a pravda- Impressionen má úchvatný nábytek obecně.

      Vymazat
  5. Sandruško já už malé jarní deko tvořím-pěkně postupně..já jsem pro pastelové barvičky,co připomínají kytičky,mláďátka a vše co k jaru patří!Přeji ti krásný víkend!Miška

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! Taky tam ráda nakukuji, škoda, že nejsou i u nás. Úplně na mne jde jaro :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Prekrásne jarné dekorácie, a určite sa budem inšpirovať.
    Krásny deň.

    OdpovědětVymazat
  8. Růžový přehoz je náádherný, moc hezké obrázky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥