Můj den v Ikea

sobota 28. dubna 2012

Začátkem tohoto týdne jsem zajela do Ikea na svou pravidelnou obhlídku :-) Vzhledem k tomu, že Ikea v nové kolekci vytvořila spoustu nádherných věcí s motivem růžiček, tak jsem si dala na stranu dostatek penízků. Dnes jsem tu tedy s inspirací k nákupům, je z čeho vybírat. Romantická Ikea je zpět! :-)

*Fotky z obchodního domu byly foceny mobilem, omluvte, prosím, kvalitu.






































1. Bandasky, 2. Zástěra, 3. Plechovky, 4. mistička, 5. povlak na polštář, 6. chňapky, 7. sada talířů, 8. váza, 9. svícen, 10. svíčka, 11. podnos, 12. pohlednice, 13. mistička, 14. utěrky, 15.pohlednice, 16. pohlednice, 17. forma na bábovku, 18. formičkyna muffiny, 19. karafa, 20. hrnek, 21. ubrousky, 22. držák na ubrousky

1. květináč, 2. květináč, 3. lampička, 4. koš, 5. zrcadlo







17 komentářů:

  1. Jůůů, tak to musím taky zajít udělat si radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sandro, parádní kousky! Růžičkové květináče se mi také líbily. Už je mám doma od minulé návštěvy v Ikee. Měj krásný víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Věrko, teeda, já tam byla v pondělí a neměli je na skladě. Jezdím na Černý Most, kdepak se tobě zadařilo? ;-)

      Vymazat
  3. Milá Sandro, taky se chystám, takže alespoň vím, na co si dělat zálusk :-)
    Jinak u mě na blogu máte malé překvapení :-)
    Alena

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny vikend Sandro,
    tak to vidis,ja myslela,ze jsi jeste zac tydne byla ve Finsku.
    Jinak v Ikea jsem nedavno byla take a kvetinacum jsem proste neodolala a koupila hned dva,ovsem ten ovalny jsem vynechala,neni tak prakticky.Jinak do svicky v ruzove sklenicce me nalanarila sestra,tak jsem k ni dokoupila i skleneny ruzovofialovy retro davkovac na mydlo a mas videt,jak jim to v koupelne na umyvadle spolu slusi.Dale jsem tak koupila jiz zminovane stejne povleceni s ruzickama a na to zrcadlo jsem se take divala,protoze jsi ho jiz jednou uvedla na svem blogu,ale opravdu by chtelo pretrit,bud na bilo,nebo sedou,ale vzhledem k tomu,ze me nas truhlar nabidl stary dreveny ram z kostelniho dreva se zrcadlem a na prani natrel na osoupanou bilou,tak ma volba byla jasna,drevo je drevo.
    Ale jinak krasne ulovky.
    Hezky den
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Katko,

      přesně tak- dřevo je dřevo :-) Je úžasné, máš tak skvělého truhláře! Mě se moc líbí tvar rámu tohoto zrcadla z Ikea, takže i přežiju, že není ze dřeva a za tu cenu ani víc chtít nemohu ;-) Ty růžové sklenice jsem si přála už dávno, ale pořád jsem to odkládala, až jsem tentokrát prostě dvě popadla a zdobí noční stolky v ložnici. Z Finska jsem se vrátila v sobotu, takže už týden jsem zpět tu a mám tolik nápadů a projektů, že nevím co dříve. I slibovaná garage sale už se pomalu rýsuje- už mám stranou přípraveno něco na focení ;-) Do toho ještě připravuji články pro Bohemia Living magazín a samozřejmě pracuji, takže se mi to teď nedaří stíhat všechno..i na blog toho mám teď víc, co bych chtěla dávat, takže nové články teď přibývají skoro každý den :-) Díky za trpělivost s bazárkem, potřebovala bych aspoň tři hlavy a šest rukou :-D

      Vymazat
  5. Ano,drevo je nej a treba ty jakoby vintage ramecky z plastu,co jsi nam jednou z Ikea ukazovala,me trochu zklamaly,ze fakt na zivo vypadaly docela kycove,i kdyz jsem vedela,ze je to plast jiz predem.Truhlar je fajn,mimochodem,nekolik let pracoval v Dansku,tudiz zna postup patinovaniůneni to jen tak...Ja si ruzove svicky nechavam,az budu mit klid na koupel,tak si ji zapalim,moc pekne voni.To je dobre,ze mas hodne napadu,ty to stoprocentne zvladnes.Moc,moc se nemuzu dockat vyprodeje,jen mam strach,aby jsem ji vcas zaregistrovala,nez me to nekdo zkoupi,prosim,napis predem,kdy fotky vlozis na blog.Na clanky do Bohemia se moc tesim,i kdyz musim priznat,ze se me casopis na PC necte tak dobre jako zivy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak :-) Já mám taky rozhodně raději tištěné časopisy, se kterými si můžeš zalézt do křesla, nebo vysedávat na lavičce, když je venku krásně :-) Bohužel ale tisknout magazín něco stojí a my to všichni děláme zdarma, protože nás to baví...v našem volném čase tomu věnujeme mnoho a návratnost máme především v tom, že se lidem magazín líbí a dobře na něj reagují...pokud vše půjde dobře, tak se možná jednoho dne tištěné verze také dočkáme ;-) Dneska jsem nafotila nějaké věci pro garage sale, beztak ještě na něco narazím asi ještě, ale žádné mega zázraky to nejsou...Jsou to jen drobnůstky, které mě leží už dlouho v krabici a někomu jinému by mohly přitom dělat radost :-) Bazárek poběží od zítřka po dobu jednoho týdne, takže určitě nikomu nic neuteče ;-)

      Vymazat
    2. Jde i o to,ze vlastnim lehoucky mininotas a tam se ty tvoje krasne fotky nedaji moc dobre prohlednout,ale jinak je notebook techto malych rozmeru super.Vim,ze tisk nestoji jen neco,ale moc,pritel vydava tisicistrankove katalogy.Takze to chapu,ale myslim,ze by se v tistene podobe urcite dobre prodaval,protoze uprime,shabby inspirace v zadnem casopisu napr.nejsou,jen obcas Marianne nebo pak Jeanne,ale ten neni na trhu.Vecicky z garage jsem jiz zadala,tak jsem pripravena i na prihoz,budu bojovat.Ja se take moc tesim na muj opravdovy garazovy bazarek.

      Vymazat
    3. To věřím, bude to určitě skvělá atmosféra...miluju bazárky a nad ty ve skutečném světě není ;-) Mám radost, že se ti některé z věcí zalíbily, už abych začala shánět krabice pro odeslání poštou :-)

      Vymazat
    4. Urcite,jeste mam u tebe neco vyhlidleho,tak pockam,zda si to nekdo zada a koncem tydne uvidim.Uz me pritel uklidil svou luxusni garaz neboli dilnu,tak mam plany,jak treba bizuterii vystavim na velky popatinovany vesak na rucniky a ostatni veci rozprostru na stary stul.

      Vymazat
  6. Ahoj Sandruško-krása-no Ikea je Ikea a ty máš naprosto stejný vkus jako já:-)Vybrala jsem úplně stejné věcičky jako ty,měla jsem jet tento víkend ale nakonec nám to nevyšlo nebot manžel musel pracovně pryč :-(tak snad někdy v týdnu!Tuhle růžičkovou kolekci jsem si ihned zamilovala jak jsem ji uviděla na netu a moc se těším až ty kousky budu mít doma a ted ti budu zatím tiše závidět,že ty už je máš:-))Přeji další krásné slunečné dny plné pohody!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Sandro,
    mockrát Ti děkuji za krásnou inspiraci z Ikea a tak trochu Ti závidím, že máš do tohoto obchodu tak blízko :)
    Už dlouho sháním novou sadu talířů a přiznám se, že ty bílé talíře už jsem viděla a držela v rukou několikrát, ale vždycky mi k nim něco chybělo. Tvé foto "to" odhalilo - zkombinovat bílou barvu s jemně růžovou ! Naposledy jsem byla v Ikee (německé) asi před jedním a půl měsícem a růžový set jsem nikde neviděla, a to ani na webu Ikey. Mohla bych se proto zeptat, zda růžový set je opravdu v Ikee k mání, nebo kde jsi ho sehnala?
    Velice Ti děkuji za odpověď a přeji spoustu krásných nápadů.
    H-ana-H

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani,

      růžová kolekce ARV porcelánu je novinka, ale v Ikea by teď už měla být všude k mání. Růžová se vyrábí mistička, dezertní talíř a jídelní talíř. Polévkový bohužel ne...ale pokud nejíte polévky mnoho, tak postačí i mističky, tak jak to mám na fotce ;-) Já jsem si také tu kombinaci zamilovala...Jsem moc ráda, že jsi u mě našla inspiraci, děkuji za návštěvu.

      Kolekce ARV pink:

      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20187860/#/70209652
      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00187856/#/60222970
      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20187860/#/70209652

      Vymazat
  8. Sandři, nová Ikea se povedla:-). Už se těším, až se pochlubíš, co ty sis koupila a jak to naaranžuješ u tebe doma;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥