Co o deštivém víkendu?

pátek 11. května 2012

O víkendu by se mělo ochladit a prý i pršet, a tak už si plánuji pohodové odpoledne s novou knížkou. Jak asi bude vypadat, uvidíte na fotkách, které jsem dělala minulý týden :-) Jeanne d´Arc Living vydalo úchvatnou ucelenou kolekci svých nejlepších receptů v knize The Best Recipes. Už dlouho jsem se na knihu těšila a prohlížela si fotky alespoň na zahraničních blozích. Díky Vladěnce a jejímu eshopu La Maison de Lavande, mám už recepty doma! Nejraději bych zkusila postupně uvařit vše, vypadá to tak lákavě! K tomu už stačí jen hrnek dobrého cappuccina s bohatou pěnou, se třtinovým cukrem, strouhanou čokoládou a můžu si užívat ty nejsladší chvíle při čtení a vybíraní dobrot na nedělní oběd :-) Pro ty z Vás, které knížku doma nemají, jsem udělala alespoň malý výběr krásných fotografií. Z důvodů © ochrany dat recepty nefotím celé.












7 komentářů:

  1. Nádhera. Ani ten déšť vadit nebude...

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Sandro, taky mám ráda takové chvíle... A knížka vypadá nádherně a recepty lákavě :-) Alča

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné. Stylizace a tak :) Moc se mi líbí tady takové dekorování, snažím se v mém pokoji udělat něco podobného, no, jde to pomalu :)

    mojetelo.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sandruško,
    zdrovinka jsem poseděla u snídaně a už od ráda listuju také v této knize a říkám si, co dobrého bych během dnešního deštivého odpoledne upekla či uvařila. Napadlo mě se ještě juknout k tobě jestli nemáš nový článek, vždycky se na něj tak moc těším. Pozvedne mi náladu na celý den a dneska o to víc. Ne proto, že píšeš o knize ode mě,ale proto, že máš z knihy stejnou radost tak jako já a dokážeš si užívat v dnešní době i nad takovými věcmi jako je listování v oblíbené knize. Moc si toho vážím! Přeji ti krásné listování jdu na něj taky :))))))
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne,jiz nedestive popoledne Sandři,
    uprime jsem nad touto knihou take uvazovala,ale zatim me staci recepty z casopisu Jeanne,doobjednala jsem si totiz vsechna strasi vydani i z let minulych,tak nez to vse uvarim,tak mam co delat.A hlavne muj cas na vareni je pouze kdyz mima usnou a to se snazim spise uklizet,prat...atd.Neni nic horsiho nez mit doma pobihajici dvojcatka a k tomu neporadek.Ale jinak dnes pritel ve venkovni kuchynce griluje,takze i za destiveho pocasi se daji delat veci,co se delaji za letnich dnu.A ted sup do prace,dekuji za krasny prispevek,ale musim jit uklizet altan.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam, Sandruško, tak tomu říkám opravdovská lahůdka. Taková knížka by neměla chybět v žádný knihovně ;-).

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to moc krásně a lákavě!Fotečky jsou nádherné!Michaela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥