GIVEAWAY / SOUTĚŽ!

čtvrtek 28. června 2012

Jsem tu konečně s další GIVEAWAY, kterou jsem přichystala hned pro tři úžasné čtenářky :-) Za všechnu Vaši podporu, krásné komentáře, emaily i názory jsem pro Vás pečlivě vybrala v obchůdku Flowers & Living tři produkty, do kterých jsem se zamilovala. Soutěž bude tentokráte trochu netradiční...Výhru si totiž můžete vybrat samy! 

O co tedy soutěžíme?
  • Shabby svícínek s ozdobou- Něžný a stylový svícen na čajovou svíčku je patinovaný a stříbřený. Lze využít i jako květináček na hrnkovou mini růžičku nebo jako úložný prostor pro Vaše sponky, gumičky apod. Svícen při rozsvícení svíčky získá zlatavý třpyt a vypadá přímo pohádkově!
  • Bílá smaltovaná lopatička Ib Laursen- tento krásný, originální a hlavně praktický kousek jsem si domů pořídila také a jsem nadšená jeho všestranným využitím. Hodí se k nabírání sypkých potravin, ale i na koupelovou sůl, či na zahrádkářské potřeby. Nebudete litovat, já jsem si lopatičku zamilovala!
  • Velké mýdlo Linge Blanc od Lothantique- moje nejoblíbenější vůně do prádla z kolekce Amélie et Mélanie. Pokud si vyberete tuto cenu, Vaše prádlo bude vonět čistotou, něhou, elegancí a Francií...jedná se o luxusní prudukt z přírodních surovin, netestováno na zvířatech. Neodolatelná vůně, které propadne každý.
Jak se zúčastnit? Pravidla Giveaway jsou následující:
  1. Napište mi do komentáře pod tento článek svůj kontaktní email a uveďte, co byste nejraději vyhrály z uvedených cen. 
  2. Přidejte se ke sledování Facebook stránky nebo mého blogu (okénko "Pravidelní čtenáři" v pravém sloupci). Pokud již patříte mezi pravidelné čtenáře alespoň jednoho z uvedených, tento bod máte splněn. 
  3. Přidejte se ke sledování Facebook stránky nebo blogu Flowers & Living (okénko "Pravidelní čtenáři" v pravém sloupci). Pokud již patříte mezi pravidelné čtenáře alespoň jednoho z uvedených, tento bod máte splněn.
  4. PRO ÚSPĚŠNÉ ZAŘAZENÍ MUSÍ BÝT SPLNĚNY VŠECHNY UVEDENÉ BODY!
  5.  
Giveaway bude ukončena  v PONDĚLÍ 2.7.2012 o půlnoci. Výherkyně budou náhodně vylosovány a výsledek Giveaway bude zveřejněn na mém blogu do konce téhož týdne. Informace bude mnou zaslána výherkyním také emailem a výhru obdržíte poštou.
 

Další informace:
  • Používání fotek z mého blogu pro účely případné prezentace této soutěže na vašem blogu je povoleno.
  • Účastnit se mohou soutěžící žijící v České republice a na Slovensku
  • Neručím za neobdržení informačního emailu- prosím, překontrolujte si správnost emailové adresy, kterou přidáte ke komentáři! 
  • V případě, že výherkyně neodpoví na email zpět do tří dnů, bude předání ceny stornováno a bude vylosována náhradnice. 
  • Za porušení pravidel se považuje duplikovaná účast jedné soutěžící pod různými emailovými adresami.
  • Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, či ukončit Giveaway před publikovaným datem.

V případě dotazů mne kontaktujte na styx777@seznam.cz.

81 komentářů:

  1. Dobrý deň Sandra. Dlho som bola mimo "blogového sveta" a vaša súťaž je krásnym návratom :). Vecičky sú krásne. To mydlo nemá chybu, ale keďže som minulý týždeň urputne hľadala nejakú krásnu lopatku a nenašla som, tak veľmi túžim po bielej smaltovanej lopatke od Ib Laursen. Krásny deň.
    môj email: vlantra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlaďko, lopatička je skvělý výběr, doporučuji :-) Já ji používám skoro denně. Hodně štěstí!

      Vymazat
  2. Ahoj Sandra, ja by som mala zálusk tú lopatičku, lebo také svietniky mám, zakupila som ked u nás rušili marks&spencer doplnky som z nich neskutočne vytešená, ale tá lopatka...tak tá ma dostala :-)
    pavelkovam@gmail.com

    krásny deň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za účast a zrušení bytových doplňků M&S mi dodnes nejde do hlavy, já tam chodila tak ráda...ale co naděláme, hodně štěstí! :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Sandro, chci Ti jen pochválit výběr cen do soutěže. Škoda, že se nemůžu zúčastnit. Já se nezúčastním, protože Facebook nevyužívám a kvůli soutěži se registrovat nebudu:-)
    Hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, nemusíš se stát čtenářkou na Facebooku, stačí být čtenářkou blogu - máš na výběr :-) Svůj účet máš již vytvořen, takže stačí kliknout na Připojte se k tomuto webu a jsi v soutěži ;-) Hodně štěstí!

      Vymazat
    2. Tak to jsem zase jednou četla moc rychle. A protože už čtenářkou jsem, hlásím se o mýdélko. E-mail je jana.lhotkova@atlas.cz

      Vymazat
    3. Chápu Jani, já mám tendenci někdy věci rozepisovat hodně detailně a člověk se v záplavě informací může ztratit...tak tedy výhře zdar! :-)

      Vymazat
  4. Milá Sany...jsem tvou velkou čtenářkou a obdivovatelkou. Vše máš vždy úžasné. Přeji ti krásný den. A k soutěži ?....tak snad nejvíc by se mi líbilo mýdlo , protože lopatka je také úžasná, ale už ji mám. Pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, díky díky moc! Ještě tě poprosím o mail, co kdybys přece vyhrála? ;-)))

      Vymazat
    2. Dobrý den, takové soutěže miluju...:) Jen jsem dala na FB "to se mi líbí" u Flowers & Living! U Vašich stránek to už mám déle. Stačí to na účast v soutěži? Jinak "kdyby náhodou" asi by se mi líbilo cokoliv, ale pokud si mohu vybrat asi lopatičku...A když nevyhraju, tak si ji asi stejně u Vás koupím...) Díky moc a přeji pěkný den. Sabina (stanzerova@seznam.cz)

      Vymazat
    3. Ano Sabi, tak to přesně stačí, udělalas to na 1* :-) Člověk nikdy neví, jen věřit a lopatička může být za nedlouho doma! Hezký den :-)

      Vymazat
    4. Takže pro doplnění můj mail : m.svikova@centrum.cz
      Krásný den Martina

      Vymazat
  5. lucky@create.sk ... tak sa neviem rozhodnut... no najradsej by som vyhrala... hmm... :( tak mydlo alebo lopatka :( jaaaaaj... tazka volba :D tak teda mydlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha :-D Mám radost, že se ceny líbí! Mýdlo rozhodně nezklame! Děkuji a hodně štěstí!

      Vymazat
  6. Dobrý den,

    jednoznačně lopatička:) informaci o výhře:)) zašlete prosím na gabculee@seznam.cz.

    Díky za skvělé inspirace, vždy potěší na duši...a ve Flowers & Living bych dokázala i bydlet:))

    hezký den plný sluníčka

    Gabriela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, děkuji za účast a hodně štěstíííí :-) I vám krásný den!

      Vymazat
  7. Ahoj, mám tě ve sledování na fc už pár týdnů :)a tvůj blog také moc dobře znám:) Krásné ceny! Mně by potěšila lopatička (tu obdivuji už delší čas ), ale i svícínek! janapo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Januško, slosování o ceny proběhne odděleně, takže musí bý zvolen jen jeden produkt...dáme tedy lopatičku? :-) Přeji ti hodně štěstí a děkuji za účast!

      Vymazat
    2. Dobře tedy - lopatička :)Už ji vidím na stole s čajovou svíčkou :) A omlouvám se za hrubku v mém textu fuj!!! jasně že "mě" :)))))))))))))Pa,pa.

      Vymazat
    3. Hrubky, nehrubky, tady jde o radost :-) Pa!

      Vymazat
  8. ahoj sandra...krásne ceny...mne by sa páčil straše ten svietnik...a tvoje fotky milujem...stále sa nimi kochám..momentálne nemám dobré obdobie...a tvoj blog je takým pohladením pre moju dušu...
    semancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pro mě nesmírná pocta...nic mě nemůže potěšit víc, než když si ke mě někdo přijde oddechnout a pro pohlazení...děkuji za účast a hodně štěstí, jen věřit :-)

      Vymazat
  9. Ahoj Sandri, sutaz vzdy potesi a este k tomu take krasne ceny. No kto by odolal, ze? Zapajam sa s radostou do sutaze a moja srdcovka je lopaticka, hned mi padla do oka. Ak by sa stastena usmiala na mna moj kontakt je renata@free.sk. Prajem pekny letny den a prijemny vikend. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O lopatičku je pěkná rvačka, haha :-) Hodně štastí Reny a také přeji krásný den!

      Vymazat
  10. Ahoj, snad jsem vše splnila. Ráda bych lopatičku, vždycky když přesazuju kytičky, používám příborovou lžíci :D, takže lopatička by byla perfektní. I když konkurence je vysoká :D lehaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na přesazování je PERFEKTNÍ, ozkoušeno! :-) Hodně štěstí!

      Vymazat
  11. milá Sandra rada by som sa zúčastnila súťaže, myslím, že všetky 3 podmieknky som splnila, na tvoj blog sa pozerám veľmi rada, ale o Flowers and Living som doteraz nevedela.Ale už hop a som tam
    Čo by som rada vyhrala? Asi mydlo. Svietnikov mám doma aaaaž a polatku by mi zhrabla dcéra :))) Mydlielko by bolo pred ňou ukryté v kúpelni
    truchlam@azet.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýdélko je skvělá volba, já si k němu chodím čichat i několikrát denně :-) Jeho vůně je prostě dokonalá! Hodně štěstí!

      Vymazat
  12. FB sleduju už dlouho a je to paráda! Soutěž je skvělý nápad, a tak se s radostí zúčastním. Jelikož jsem svíčkový maniak a světlo svíček je u mě doma zcela jistě častějším zdrojem světla než třeba lustry, tak bych ráda soutěžila o svícínek, který je fakt úúúúžasný!!!! Přesně by zapadal do série na mojí "domácí svíčkovou", jak nazývám ten "obřad", kdy je tu zapáleno vše, co zapáleno býti může ;) Ať se daří v blogerství i nadále, je to supr inspirace! pauline.j@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Sandro..v oblíbených už tě mám :) a od teď tě budu sledovat i na fb. a moc ráda :)Soutěž je úžasná ty ceny jsou prostě bomba..Na prvním místě u mě vede lopatička..pak svícen a mýdlo (ale je to vlastně úplně jedno..všechny tři ceny jsou krásné) Můj email- lenour.hlouskova@seznam.cz
    Děkuji za soutěž a přeji pěkný den..Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se mi podařilo vybrat ceny tak, že se líbí všechny :-) Tak tedy hodně štěstí a krásný den!

      Vymazat
  14. Milá Sandro,soutěže u tebe mají vždy lákavé ceny,pak jeden neví,kterou si vybrat.Svícnů není nikdy dost,lopatička by se mi líbila třeba na odkládání šperků,ale já si vyberu MÝDLO.Tedy pokud vyhraju:-))
    Tvůj blog sleduji už dlouho,určitě mě tam najdeš.Krásné dny Monika
    monism@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, pokud se ti mýdlo jednou dostane do ruky, už ho nikdy nevydáš, je to voňavý přírodní zázrak :-) Přeji hodně štěstí!

      Vymazat
  15. Krásné ceny, líbí se mi svícínek a pak mýdlo :) rstiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, u svícínku je zatím největší šance na výhru (dle počtu soutěžících a jejich volby), takže hodně štěstí a děkuji za účast! :-)

      Vymazat
  16. Už je uvařeno(dnes jen rychlovka) a když jsem zpět,tak musím taky,miluji tvé překrásné soutěže!
    Rozhodně svícínek-je dokonalý,nejvíc se mi na něm líbí ta barva-je jedinečná stejně jako ty!Sleduji tě snad už všude tak hlásím všechny body splněné:-)))
    byvicky@centrum.cz
    Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta barva je fakt nádherná...ona je takové trochu do bronzova, ale nedá se to asi na fotce úplně zachytit, to prostě musíš vidět na vlastní oči :-) Krásný den a hodně štěstí!

      Vymazat
  17. Ja bych si prala vyhrat mydlo, ikdyz nevim, jak voni, tak vypada nadherne :)
    bygoldie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. slnečný den prajem :-)).teším sa zo súťaže a rada sa zúčastním,dakujem.som vašim fanúšikom blogovým aj facebookovým už dlhší čas a od dnes aj fanúšikom Flowers & Living.to by bolo fajn mať doma krásnu lopatku,je fantastická.môj majlík je jazminna@centrum.sk.pekný den,lenka

    OdpovědětVymazat
  19. Ajejej,to je najednou komentaru,kdyz se ma neco vyhrat,vid Sandri??
    To ja ti prispevek pochvalim vzda,i kdyz o nic nejde,bohuzel jsem se k tomu dostala az nyni,kdyz mima usnula,ale neboj,o soutezi vim jiz od vcera.
    Tak tedy vse splneno,byla to trochu fuska,nebyla jsem prihlasena na googelu,ale snad to klaplo.
    Takze kdyby se postestilo,tak chci mydelko,musi nadherne vonet.Mail je katerinamuskova@email.cz.
    Svicnu mam hafo a hlavne s detma radeji moc nepalim,od te doby co me cytil venec.A lopatka je krasna,ale tu si kdyztak objednam.
    Dekuji za nadhernou soutez a preji krasny den.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katuško, to víš, o soutěž je vždycky větší zájem :-) Bylo by skvělé mít tolik komentářů u každého příspěvku, to rozhodně! Třeba se mi to jednou povede! :-) Děkuji za účast, jsem ráda, že sis vybrala a přeji hodně štěstí!

      Vymazat
    2. Je me to jasne,ale bylo by fer,kdyby vsichni touzici o vyhru reagovali na tve prispevky i bezneji.Doufam,ze si to nekdo precte.To neni o tobe,oni k tobe chodi,ale nereaguji.Za ucast me nedekuj,vzdyt vis,ze ja ti pisi vzdy,aby jsi vedela,ze tvuj blog opravdu rozdava poteseni.

      Vymazat
  20. Ahoj Sandra :) máš nádherný, nežný blog plný krásnych inšpirácií. Tiež by som skúsila šťastie v tvojej súťaži a to len kvôli tej nádhernej smaltovej lopatke:)
    arosko@marticonet.sk
    Prajem ti krásne a slnečné leto:)AR

    OdpovědětVymazat
  21. Sandri, ja som sa tiež veľmi tešila na Tvoju súťaž a samozrejme ceny sú peknučké a páčia sa mi všetky. No tak ako u väčšiny je to biela smaltovaná lopatička Ib Laursen, ktorá by sa mi hodila. Môj e-mail: revedevivre@gmail.com
    Krásny deň Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lopatička je totální hit :-) Hodně štěstí Andrejko a děkuji za návštěvu!

      Vymazat
  22. To mě velmi těší, děkujeme za přání a hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Sandro, i já se ráda přidávám do soutěže. A já se přidávám do té nejdelší řady zájemců - lopatička Ib Laursen. Sleduji oba blogy, tak myslím, že mám podmínky splněné. Přeji hezký večer ... Věra
    andrsve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruš, už jsem si říkala, kdepak Tě mám :-) Tak tedy další lopatička (škoda, že nemohu obdarovat všechny, chtělo by to náklaďák :-) Hodně štěstí!

      Vymazat
  24. Troska som si poplietla dni ked som pisala komentar na predchadzajuci clanok :))) ale nic sa na tom nemeni, ze by som sa tiez rada zucastnila tejto skvelej sutaze...pretoze to mydlo...paaani, stoji za to...je uzasne, neskutocne krasne...takze sa budem tesit na zrebovanie, lebo ti co vyhraju budu urcite velmi stastni :) pa, Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, ach to mýýýdlo...doufám, že jeho vůni ucítíš již brzo (padne-li los na tebe :-) Paaa a děkuji za účast!

      Vymazat
  25. Ahoj Sandra, tak mne by sa tiež páčilo vyhrať mydielko... Práve som si totiž úplne náhodou kúpila toaletnú vodu a vôňu na vankúše a bielizeň rovnakej značky (o ktorej som sa dozvedela vďaka článku Tvojmu blogu -ĎAKUJEM!!!!), úplne neočakávane a dokonca v zľave, tak sa tu teším celý deň ako malá, že aká super vôňa... A keby som nááááááááhodou vyhrala myslielko, tak to by som sa tešila ešte viac...:-)))))) Aj keď, aj lopatka je prekrásna... Pa pa ! Natália

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, moc mě těší, že jsi značku vyzkoušela, já na ni nedám dopustit :-) Přeji ti krásný den a hodně štěstí!

      Vymazat
    2. Pozerám, že som zabudla napísať mailovu adresu...to som bola asi omámená vôňou Linge blanc...:-)))
      takže tu je mailík: natalia.manekova@gmail.com
      Pekný víkend želám!

      Vymazat
  26. Sandruska,aku krasnu sutaz si pre nas prichystala :) no,mne sa paci vsetko,ale uuuplne najviac by ma potesila prave ta nadherna lopatka..a o to viac,ze by bola prave od Teba :)
    moj email : martinapinterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko zlatá, těší mě, že se také účastníš a co jiného by se lépe tak dokonalé kuchařce mohlo hodit, než-li lopatička, že? :-) Držím palce!

      Vymazat
  27. Sandro,
    také se přidávám k zástupu blogerek , kteří by rády vyhrály ;-)
    V mém případě je favoritem lopatička :-)
    Ilona.Drtinova@seznam.cz
    Na oba blogy chodím už delší dobu a jsou pro mě vždy velkou inspirací a pohlazením po duši !
    Snad se o prázdninách konečně dostanu i do obchůdku na Letné .
    Krásné léto !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, určitě se zastav...já mám nejraději při vstupu do obchůdku tu vůni květin a francouzkých mýdel dohromady...na chvilku se člověk odpotá od všedních starostí. Hodně štěstí v soutěži!

      Vymazat
  28. Som rada,že som objavila taký nádherný blog.Do súťaže si vybrala krásne ceny,najviac sa mi páči svietnik.Všetko splnené :)
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lizzy, i já jsem ráda, že jsi mě objevila :-) Krásný víkend a hodně štěstí!

      Vymazat
  29. Ahoj Sandra,rozhodla som sa aj ja skúsiť šťastie :).Sledujem ťa cez GFC aj fb a moj email je k.malatinova@gmail.com.Najviac sa mi páči mydielko :)
    Máš krásny blog a prajem pekný den :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, jsem Tvé nová sledovatelka :-D
    Žádnou podobnou GIVEAWAY jsem ještě nikdy neviděla. JSI NEJORIGINÁLNĚJŠÍ.
    Z cen mě nejvíc zaujalo to mýdlo! :-) TO BYCH CHTĚLA VYHRÁT. :-)
    Diana.Haupt@seznam.cz ..Jinak moc krásný design blogu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diano, nesmírně mě tvůj komentář potěšil a o to víc, že se giveaway účastníš- mýdlo určitě nezklame, hodně štěstí :-)

      Vymazat
  31. Ahoj,
    minulý týden jsem objevila Tvůj blog,skrze vůně,které tolik miluji,a zjistila jsem,kolik toho máme společného..:)...stejný styl,ve kterém nesmí chybět něžnost,třpyt a elegance...mimo jiné má holčička je také napůl arabského původu,..:)...stala se ze mně pravidelná čtenářka tvých stránek,tak se každý den těším na nový přídavek..:)...z cen,které jsi vybrala je těžké vybrat si jen jednu,protože každá má svůj půvab,...ale vyhrálo asi mýdlo,protože vůně nás mohou při zavření očí prenést kamkoliv...můj e-mail je : alena.alnjrani@seznam.cz .....Spoustu pozdravů a sluníčka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, děkuji Ti moc za tvůj komentář...cítím velkou touhu mít kolem sebe lidi, kteří chápou, jaké to je být ze dvou kultur současně :-) Při troše štěstí může mýdelko vonět i u Vás doma, držím palce!

      Vymazat
  32. krásné ceny hlavně ta lopatka je lákavá a hodila by se mi na moji velkou zálibu- zahradničení :)
    jacqueline.belefort@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Jů, další soutěž! Sandří, díky za ni i za nádherné fotky. Body splňuji všechny, takže se hlásím o lopatičku, ta je naprosto dokonalá, tu musím mít:-). Mail prosím pěkně spetulka@gmail.com. Nebudu se moct dočkat pondělka:-). Sandruško, krásný tropický víkend;-)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila díky téhle giveaway (která mě oslovila natolik, že jsem se rozhodla taky zkusit štěstí) a jsem moc ráda, protože je mi přijde zajímavý. Mezi tou horou beauty a fashion blogů trochu zázrak pro mě něco takového najít :-). Líbí se mi velmi tvůj styl, dekorace a jejich zaranžování na fotkách. Tohle si představím pod pojmem elegance a jednoduchost. A protože je můj styl trochu jiný :-), jsem ráda, že se můžu probírat tvými příspěvky a inspirovat se. V případě výhry bych si vybrala lopatičku. Líbí se mi její multifunkčnost :-), v podstatě taková věc na všechno. A i když nevyhraju, mám takový pocit, že bez té lopatičky už se neobejdu, láska na první pohled, takže si ji stejně pořídím :-D.

    Leelookillah@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Jsem moc ráda, že jsem na tento blog narazila ;). Opravdu se mi líbí a ta giveaway, no co víc si přát. Vím, že nemám moc šance něco vyhrát, ale zkusit to musím. Moc mě zaujalo to mýdlo.
    Všude sleduji ;-).

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. já bych si vybrala to mýdlo :)
    kacka.blazkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Už, už jsem tady skoro bych to propásla Sandruško!!!
    Mě se nejvíc líbí to mýdlo...dala bych si ho mezi své Shabby polštáře!
    Moc děkuji za soutěž, je skvělá!!
    Podmínky jsem splnila a teď už se těším na slosování:)

    OdpovědětVymazat
  38. je to tu ako v rozprávke krásny design zamilovala som sa do tvojho blogu, je taký milý :)
    páči sa mi svietnik, sledujem aj veľmi rada na fb
    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  39. Sandro,
    děkuji za soutěž a lákavé ceny,ze kterých mě nejvíce zaujala lopatka.
    Přeju krásné léto plné pohody a sluníčka. Jitka
    jitka.lipova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Sandrusko,ty nas ale napinas,vim,ze vyhlaseni souteze jsi si zadala do konce tydne,ale jestli uz mas vylosovano,neslo by to drive?Ne,ze by jsem si myslela,ze vyhraji,ale pokud ne,okamzite si mydelko i lopatku objednam,tak me okouzlili.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥