Výsledek GIVEAWAY!

úterý 3. července 2012

Krásný deštivý večer! ☁ ☂

Jsem tu s výsledky soutěže, které jste se hojně účastnily :-) Vyhrát jste mohly tyto krásné ceny. Jako vždy jsem slosování nahrála na video pro maximální transparentnost celého počinu ;-) Nebudu Vás tedy již déle napínat- výsledek Giveaway najdete níže:


Výherkyním bude zaslán email s detaily a pro ty z Vás, které jste nevyhrály, alespoň malá cena útěchy :-) Již vyšlo další číslo našeho online magazínu! Můj článek a fotografie naleznete na stránkách 50-57. Více fotek z romantické snídaně umístím na blog později a teď už Vás nechám kochat se letními stránkami Bohemia Living. Budu se velmi těšit na Vaše ohlasy, dotazy i připomínky :-)


Vaše Sandra

19 komentářů:

  1. gratulujem kazdej jednej ... :) bola to krasna sutaz...urcite sa baby potesia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přející komentář, ty jsi a vždy budeš úplně první výherkyně mé úplně první Giveaway :-)))

      Vymazat
  2. Velká gratulace výherkyním,nové čisílko už jsem skoukla,tentokrát se mi nejvíce líbilo tvé pojetí!!!Dostala mě ta jemnost a něha,kterou jsi prezentovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji, zpětná vazba je moc důležitá a tak milé ohodnocení mě těší až nebe :-)

      Vymazat
  3. Ach,ja jsem asi trochu sobecka,ale snad zdrave sobecka,ale ja jsem chtela vyhrat,me uz nebavi mit stesti furt jen v lasce.No jo,ted vazne,jsem rada ze ty krasne ceny si vyherkyne uziji,alespon to me tesi a ja si to jdu vse objednat a basta,alespon nejaka nahrazka.
    Jinak Sandři,piknik jedna basen,skoro az lituji,ze mame tak nadhernou terasu a zahradu,ze me nic nenuti jit snidat do prirody,tva reportaz,nebo jak to nazvat,je opet samozrejme nejkrasnejsi a oku lahodici.A ty barvy a jak romanticky pojato,miluji pudrove barvy,takze pro me topka.Zitra poslu penizky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačulko, nemohu netvrdit, že jsi byla jedna z mých osobních favoritek na výhru, protože by sis to za svou hojnou účast na mém blogu moc zasloužila. Osud ale nepochybně vybral dobře a já hlavně doufám, že všichni budou mít ze své výhry radost...navíc (jak píšu vždy) to určitě nebyla soutěž poslední...už se mi v hlavě rýsuje další nápad :-)))

      Vymazat
    2. A strašně moc děkuji za pochvalu článku, od konstruktivní kritičky je to dvojnásobná radost :-*

      P.S. Slovo kritik zdalena nemá negativního významu...značí člověka, která dává své posouzení k dané věci :-)

      Vymazat
  4. sandra ešte raz ďakujem. a gratulujem aj ostatným babám. určite sa z výhry tešia rovnako ako ja. pre mňa je to úplne ako malý zázrak :). pekný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlaďko, štěstí ale umí překvapit, že? :-) Krásný večer a brzy zase třeba tady na blogu! ;-)

      Vymazat
  5. Výherkyním moc blahopřeji !!!! A tobě Sany přeji krásné letní dny plné pohody, pa pa Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Taky výherkyních blahopřeju ! Pěkná soutěž, i když jsem nevyhrála :D Stejně si tu lopatičku opatřím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, lopatička je super investice, sama jsem si ji taky koupila ;-) Přeju krásný večer a ještě jednou díky za účast!

      Vymazat
  7. Sandruško moc Ti děkuji, mám velkou radost! Skvělé video jsi natočila, tak to má být ! :) už jsem Ti odepisovala na mail a těším se až mydlo dorazi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za email i za pochvalu videa...je to časově náročnější, než to jen nafotit, ale takhle s Vámi jsem trochu víc v interakci a hlavně je jasně vidět co a jak :-) Mám radost, že máš radost!

      Vymazat
  8. Gratuluji třem šťastlivcům :)
    Moc krásný článek a nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ježiši to není možný! Já mám takovou radost! Děkuju, děkuju, děkuju! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥