Letní giveaway! ☀

středa 22. srpna 2012

Veselá letní GIVEAWAY, kterou jsem pro Vás přichystala je jednoduchou hrou, ve které jedna/jeden z Vás může vyhrát balíček krásných, sluncem prodchnutých, doplňků. České léto je pro mě provoněné babiččinou bublaninou s třešněmi, rybníkem, šimráním berušky na ruce, grilovačkou s přáteli a zamilovaným piknikem v zelené trávě. Podle toho jsem pro Vás vybrala i ceny :-)

Balíček letní GIVEAWAY obsahuje:
  • Proužkovanou tašku z limitované letní kolekce Ikea v hodnotě 129 Kč- Rozměry: 40cm x 40cm, dvě krátké uši pro nošení v ruce, jedno dlouhé přes rameno (vhodná na pláž, k bazénu či k nakupování).
  • Plechovou cukřenku Green Gate- Pernilla White v hodnotě 146 Kč (na posypaní koláče s letním ovocem, mňam!).
  • Modré kárované papírové ubrousky zn. At home with Marieke v hodnotě 130 Kč (na otření upatlaných prstíků od venkovního grilování)
  • Berušku pro radost :-)









 Jak se zúčastnit? Pravidla Giveaway jsou následující:
  1. Napište mi do komentáře pod tento článek svůj kontaktní email a uveďte, co milujete na českém létě.
  2. Přidejte se ke sledování Facebook stránky nebo mého blogu (okénko "Pravidelní čtenáři" v pravém sloupci). Pokud již patříte mezi pravidelné čtenáře alespoň jednoho z uvedených, tento bod máte splněn. 
  3. PRO ÚSPĚŠNÉ ZAŘAZENÍ MUSÍ BÝT SPLNĚNY OBA UVEDENÉ BODY!
  4.  
Giveaway bude ukončena  v PONDĚLÍ 27.8.2012 o půlnoci. Výherkyně bude náhodně vylosována a výsledek Giveaway bude zveřejněn na mém blogu do konce téhož týdne. Informace bude mnou zaslána výherkyni také emailem a výhra bude odeslána poštou.

Další informace:
  • Používání fotek z mého blogu pro účely případné prezentace této soutěže na vašem blogu je povoleno.
  • Účastnit se mohou soutěžící žijící v České republice a na Slovensku
  • Neručím za neobdržení informačního emailu- prosím, překontrolujte si správnost emailové adresy, kterou přidáte ke komentáři! 
  • V případě, že výherkyně neodpoví na email zpět do tří dnů, bude předání ceny stornováno a bude vylosována náhradnice. 
  • Za porušení pravidel se považuje duplikovaná účast jedné soutěžící pod různými emailovými adresami.
  • Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, či ukončit Giveaway před publikovaným datem.



48 komentářů:

  1. Sandruško já jdu nejprve pochválit tvé fotečky,protože skutečně voní létem!!!!!Soutěž je krásná,hezky jsi to vymyslela:-)
    Tak jako vždy zkusím štěstí,i když teď bych ho potřebovala zrovinka jinde...
    byvicky@centrum.cz
    Na létu miluji jeho jedinečnou vůni,ano-přesně tak!Každé roční období má pro mě jinou vůni,která visí ve vzduchu!V létě to jsou květiny a voda a lehký vánek na kůži!To je pro mne léto!!!
    Přeji ti krásný den!!!!


    OdpovědětVymazat
  2. Sandro, paráda. Krásné dárky jsi pro nás připravila a máš to krásně nafocené.
    Pro mě je české léto - vlastnoručně nasbírané borůvky a ještě teplý borůvkový koláč.
    měj se fajn Věrka
    verka-zmurka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňááám...tak to by se Ti moc šikla ta krásná cukřenka ;-) Potvrzuji účast a děkuji!

      Vymazat
  3. Ahoj Sandro, to jsou ale krásné dárečky. Na českém létě mám nejradší teplé voňavé noci. Když se trochu ochladí a vlahá noc Tě úplně obejme. Není od věci, když se k tomu podává grilované masíčko a dobré víno.
    Měj se hezky
    Jana
    jana.lhotkova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za účast...a teplé večery já taky tuze ráda :-)

      Vymazat
  4. Krásné dárečky pro čtenáře. Jsem tu nová, tak také zkusím štěstí. Máš moc pěkný blog, určitě se sem budu ráda vracet.

    Na létě se mi líbí to strašný horko a bouřky, na oboje nadávám, ale přitom je mám strašně moc ráda. Léto pro mě znamená uvolnění a relax.

    monikahruba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moniko, vítám tě na blogu a zároveň ještě prosím o informaci, jestli jsi přidala blog, nebo Facebook k pravidelnému čtení- viz pravidla Giveaway, nějak se mi tě nedaří ani v jednom dohledat ;-)

      P.S. Letní bouřky jsou fakt paráda!

      Vymazat
    2. Už tě vidím na FB ;-) Děkuji za účast a hodně štěstí!

      Vymazat
  5. Sandro,
    na létě miluju rozkvetlou zahradu , borůvkové či švestkové koláče nebo knedlíky,mňam.....
    Hezký zbytek léta. jitka.lipova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jitko,
      knedlíky jsem letos ještě neměla, to jsi mě navnadila :-) Děkuji za účast!

      Vymazat
  6. V prvom rade musím pochváliť krásne fotky, a samozrejme sa zapájam do súťaže (renata@free.sk).

    Rada si zaspomínam na Slovenské leto u starkej, mám krásne spomienky na prázdniny. Kúpanie sa v plechovej vani na záhrade, ležanie na deke pod slivkou, mastný chleba s čerstvo odtrhnutou cibulkou, šťavnaté čerešne, ..... No bolo by to hádam aj na román. Mám skratka rada leto a teplo. Krásne a pohodové leto. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renčo, děkuji za účast i za krásné letní snění :-)

      Vymazat
  7. Sandři, fotky jsou krásné a samozřejmě se ráda účastním...obzvlášt ta cukřenka se mi líbí moc a už jsem ji párkrát měla na bellarose málem v košíku:-), takže z té bych měla ooobr radost:-). Každopádně nám všem budu přát hodně štěstí a výherkyně bude mít určitě obrovskou radost:-). Sandři, přeji ti krásný dny!
    spetulka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Sandro, krásná soutěž a krásné ceny. A co já miluji na českém létě? Moře, pláž, písek .... nééé dělám si legraci, já vůbec k létu tyhle věci nepotřebuju. Stačí mi krásná česká příroda, pobyt na naší chalupě a světýlka radosti v očích mých dětí. Krásný den ... Věra
    andrsve@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))) Věruš, mám radost, že se ceny líbí a díky za vtipný komentář i účast!

      Vymazat
  9. Ahoj Sandři, moc krásné fotečky plné léta a sluníčka. Hmmm cukřenka by se mi líbila :-)
    Na českém létě miluji sluníčko a duhu po letním dešti, vůni lesa a čerstvě posečené trávy, posezení za letních večerů na naší zahrádce a opekání špekáčků s přáteli....
    Pěkný podvečer,
    Alča
    (ixela@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Alčo, potvrzuji účast...a vůně lesa i trávy...to je něco! ;-)

      Vymazat
  10. Tak to je paráááááda! Aj ja sa rada zapojím, nataliaprochazkova@gmail.com. Leto je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Okrem toho, že mám rada slnko, teplo, relax, oddych a moje behajúce spotené a žiadnou aktivitou nezničiteľné deti :-), na lete zbožňujem ešte jednu vec - vždy o čosi schudnem, v tých horúčavách mi totiž nechutí papať a mám viac pohybu :-))) prajem pekný horúci večer, natália

    OdpovědětVymazat
  11. Je,Sandri,ani se neotocim a tolik komentiku.Jestli dovolis,mozna ti to bude pripadat divne,ale stejnou cukrenku jiz mam a nezda se me fer soutezit o neco,co by jsem pak treba darovala,kdyz jina z holek by z vyhry mela takovou radost,tak jestli dovolis,souteze se vzdam a tim snad trosicku zvysuji sanci nekomu jinemu,protoze jinak by jsem se stopro zucastnila.Balicek je opravdu letnoletni a presto,ze jsem se souteze s krvacejicim srdem vzdala si dovolim napsat,ze na lete miluji presne to,co na nem i zaroven nemam rada a to je to salajici slunce v nejvetsim horku,pri kterem si uvedomim,jakou ma silu a jaky je to pro nas dar,ze tu je,no a pak samozrejme miluji teple vlahe noci s grilovackama,kdy muzem sedet u ohne az treba do rana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak to jsem se zrvona netrefila...:-) No škoda, tak třeba příště...tohle jsou pro mě opravdu takové letní kousky a spolu tvoří takový celek- káry a proužky v sytých veselých odstínech...a právě i tento vzor GG je jedním z těch krásných letních a ta cukřenka ja již docela těžko sehnatelná teďka...já mám doma právě takovou do modra a moc ráda ji používám, tak jsem s ní chtěla potěšit i někoho dalšího :-) Krásně jsi to napsala o Slunci...♥ Děkuji, že jsi napsala, i když se neúčastníš!

      Vymazat
  12. Milá Sandro,
    tak na začátek musím zatleskat za povedenou giveaway a ještě povedeněji vybrané ceny. Krásně jsi je zkombinovala a výherkyně se bude mít opravdu na co těšit :).
    Co miluju na českém létě? Jelikož s rodinou na dovolenou nejezdíme, trávím celé prázdniny doma, ale i tak zažiju pěkné chvíle. Miluju nadšení ze sbírání hub, triko plné sousedových třešní, babiččiny buchty z různého letního ovoce, bloudění někde v přírodě, chytání rybek v místním rybníčku, běhání po louce v rose a bezstarostný pocit. Možná se pak po prázdninách nemůžu kamarádkám pochválit, že jsem se opalovala na pláži v Chorvatsku nebo „vykupovala" obchody někde v cizině, ale můžu se jen blaženě usmívat při pomyslení, jak jsem se v pruhovaném tričku po taťkovi a roztrhaných teniskách snažila někde na stráni vyléz na strom a pořádně si do trička nabrat třešní. To je to nevyměnitelné :).
    A tentokrát snad nezapomenu připsat i email, jako v případě nade mnou :D.
    s-wea@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně jsi to napsala, souhlasím do posledního puntíku :-))) Hodně štěstí!!!

      Vymazat
  13. Miluju na rozhodně to nádherné spaní do poledne :D Jinak rozhodně k tomu patří voda a spoustu zábavy s přáteli :) Ale nemám ráda až moc veliká vedra,když se člověk jen potí :/:D
    Sleduji tě přes GFC jako Kristýna Kišelová :)
    lady.kiminka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já taky příliš neholduju celodennímu pocení se :-) Děkuji za účast!

      Vymazat
  14. na létě nejvíce miluji to, když je teplo dlouho do noci. Miluju večer sedět někde na zahradě, pít dobré víno a povídat si nebo pozorovat hvězdy..prostě užívat si to teplo. a letos jsem propadla kouzlu letního kina :)

    sikorovatana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Léto pro mě v první řadě znamená grilování dobrot s přítelem na balkóně a také vysedávání jen v letních šatičkách s kamarádama na hospodských zahrádkách do zavíračky, aniž bych se bála, že mi bude zima :)

    lordoba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Mám ráda léto ... ač sova v tento roční čas vstávám brzičko a užívám si ranní kávu jen tak sama na terase domku /ještě v noční košilce/ a kochám se pohledem a vůněmi - teď už i ranní rosou na rozkvetlé zahradě ... Miluji ovocné koláče a knedlíky, ovocné sorbety, bylinkové osvěžující limonády ... a užívám si letos svých xx narozenin spolu s blízkými a přáteli ...
    K létu patří i moře, vyhřáté oblázky a letní bouřky ... je toho hooodně moc...
    Přeji krásné pozdní léto! Maru /ing.kovarova@seznam.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Na lete milujem ten krásny pocit, keď prší a vzduchom sa šíri taká svieža vôňa. A takisto mám rada rozkvitnutú lúku plnú púpav a slnečníc.
    matka89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. České léto je pro mě camping pod stanem někde u vody s dobrejma kamarádama, teplý večery, pozorování hvězd, nicnedělání, dobrý jídlo, dlouhý procházky, výlety a ta krásná bezstarostnost.

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Na českém létě mám nejraději koupání v lomu, výlety, procházky lesem nebo zámeckým parkem, sbírání hub a borůvek, vůni květin, pikniky na louce a hlavně letní bouřky, baví mě z okna pozorovat blesky na noční obloze. A taky když se celá rodina sejde u babičky a dědy a posedíme pod pergolou na zahrádce :)

    HanaTretinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádhera, nádhera, nádhera! Děkuji za účast! Ještě prosím o info ohledně sledování, nedaří se mi dohledat- viz podmínky soutěže ;-)

      Vymazat
    2. Blog sleduji přes Facebook jako Hana Třetinová :) přeji hezký den...

      Vymazat
  20. Já na českém létě miluju pobyt na chaloupce, dobrá jídla, obědy a kafíčka venku, ležení na dece v trávě, přírodu kolem, zpěv ptáků, ovoce ze zahrádky, procházky v lese a dalších sto věcí :) lehaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Sandruška,skoro som nestihla súťaž,boli sme s vnúčatami na dovolenke...
    Tak najkrajšie na lete je asi to,že svieti slnko,je pohoda a nemusí sa ísť do školy.To by ti povedal môj vnuk Jakubko. Vnučka Alžbetka má rada vodu a plávanie,takže tam je to jednoznačné. Ja mám rada pobyt v záhrade pod jabloňou s kávou a dobrou knihou. A kreativitu v rôznom smere...
    Nepohrdnem ani stretnutiu s ľuďmi, s ktorými si mám čo povedať...
    Cukrenka je nádherná a fotky tiež.
    môj e-mail: ridzonovam@gmail.com
    Pozdravujem Marta ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Já na českém létě miluju tu rozmanitost, kdy se krásné slunečné dny střídají s rychlými letními bouřkami... dále nesmím zapomenout na chuť melounu a vůni opalovacího krému. Toť mé léto ve zkratce :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Sandruska,to su ale krasne darecky ..hlavne ta cukrenka ma dostala :))
    Na lete milujem hlavne samotne hrejive slnecne luce,dokazem sa im odovzdat na cele hodiny ,a mam pocit,ze v lete je vsetko akosi krajsie a veselsie a bezstarostnejsie..a milujem skore letne rana..a proste cele leto :))
    martinapinterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥