Nečekané radosti...♥

pondělí 6. srpna 2012

Dostala jsem včera od někoho milého kousek vynikajícího medovníku a nedalo mi to, abych se s Vámi o tu sladkou chvilku nepodělila...Obyčejně si takové zákusky dopřávám jen při nějaké speciální příležitosti, a těch zase není tolik...ale musím říct, že to byl jeden z nejlepších dortíčků, co jsem kdy jedla :-) Ve spojením s růžovým talířkem z Ikea to byla prostě jedna velká slast!

V neděli ráda sedávám v kuchyni u svého psacího stolu a při popíjení čaje nebo kávy prohlížím časopisy, tvořím a sním. Před týdnem mi můj nejlepší kamarád dovezl z Ikea krásnou dózičku, která stála jen 129 Kč a i když je z kolekce koupelnových doplňků, já jsem si ji již delší dobu přála spíše do kuchyně. Ostatně, její využití omezení nemá...krásná by byla i na nočním stolku :-) Abych jí dodala trochu romantičtější vzhled, uvázala jsem jí kolem úchytky krajkovou stuhu...Měla jsem v ní sušené ovoce, ale to jsem den před focením snědla, takže teď dózička čeká na novou náplň :-)

Umístěna je na zrcadlovém broušeném podnose, který jsem představila jako svůj úlovek z Aukra ve starším příspěvku. Dále je zde vázička Ib Laursen, tepané podtácky z orientální kolekce Tchibo a stříbřená vázička z Ma Maison. Ve vázičkách jsou kvítečky v jemných růžových a fialkových tónech...naprosto jsem se do nich zamilovala a i když už jsou spíše sušené, tak nemám to srdce je vyhodit, když dělají takovou parádu i po dvou týdnech.

Musím se Vám také s něčím svěřit...původně jsem to nechtěla roztrubovat příliš brzy, ale udělalo mi to tak ohromnou radost, že už to asi nevydržím! :-) Před pár dny mne kontaktovali ze zahraniční Ikea, že náhodou narazili na můj blog a jak se jim moc líbí...no a navrhli mi, zda bych nechtěla být v jednom z dalších čísel jejich mezinárodního magazínu Ikea Live (určitě ho znáte)...Měla by to být dvoustránka s krátkým rozhovorem a fotkami z mého bytu, na kterých jsou Ikea předměty a nábytek. Článek bude uveřejněn prý někdy na jaře, tak Vás pak budu informovat- fotky jsem jim už zaslala a teď zrovna koukám, že i v tomto příspěvku se mi podařilo Ikeu zmínit alespoň ve dvou případech :-D

Přeji Vám pěkný týden a brzy budu zase zpět!

28 komentářů:

  1. Milá Sandruško,nebudu dnes komantovat tvoje fotky,jen ti chci říct,že neznám človíčka,který by si takovou významnou věc zasloužil více než ty,víš,že máš můj velký obdiv a ze srdíčka ti patří moje obrovitáááááánská gratulace!!!!Budu se moc těšit až tě v magazínu uvidím!!!
    P.S.mě se dostala také velké pocty,ale o tom až někdy u mne na blogu:-)
    Posílám pozdrav!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším, co to bude za novinku :-) Já mám hroznou radost, když vidím, že bloggování má vedlejší plody! Za gratulaci děkuji, vím, že je upřímná!

      Vymazat
  2. Krásně poskládáno, sladěno, nafoceno jako vždy :) Děkuji za milé ráno! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, já jsem schválně ten článek nastavila na brzo ráno, aby ten pondělek byl o něco sladší...jsem ráda, že to mělo správný efekt ;-)))

      Vymazat
    2. Mělo! Je hezké, že u toho myslíš i na náš den :)

      Vymazat
  3. Velka gratulacia! IKEA Family milujem a na cislo s Tebou sa velmi tesim! Adika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adi, ony tam sice budou fotky, které jste viděly i u mě na blogu, protože je to pořád ten samý byt i dekorace, ale i tak to bude zase v jiném podání :-) Díky za podporu, vážím si toho ♥

      Vymazat
  4. Šťastná to žena :-)

    Zdravím Sandra

    OdpovědětVymazat
  5. Sandro,
    moc gratuluji k takové nabídce !
    Budu se moc těšit na ,, tvůj! Ikea Magazin :-)
    Pro Ikeu máme s přítelem také velkou slabost.
    Upřímně pěkný nábytek a doplňky za rozumné a dostupné ceny :-)
    A tak i nový domeček je celý ve stylu aĺá Ikea ;-)
    Krásný den !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím Ilo...na Ikee je totiž úžasné (mimo kvalitu a ceny), že si ji každý může přizpůsobit a nikdy nemusí vypadat okoukaně, nudně a jako že to má každý...vůbec ne. Každý domov je osobitý a Ikea zapadne prostě všude, já na ni nedám dopustit...Vždyť tam jsem si jako studentka do svého prvního bytu (mini garsonky) koupila svoje první hrníčky a talíře (za 9 kč!!! :-D )...a právě tam jsem taky začala chápat, jak moc miluji bydlení a interiérový design. Ikea má na tom velký podíl- prostě Skandinávie má styl! :-)

      Vymazat
  6. Krasne,mozna az presprilis teple odpoledne,
    dekuji ze dohanis resty a vkladas ted casto,je to pro me radost,sice po ranu na blog nrstiham,ale dohonim to po o.Fotky samozrejme krasne,dozicka je na muj vkus dost stroha az moderni,ale ty jsi to opet s noblesou tobe vlastni vyresila alespon krajeckou,ale co se me stale moc libi,jsou ty naaadherne romanticke talirky na desert,ty se Ikee opravdu povedly.No,nas poctivy truhlar sice Ikee nemuze moc prijit na jmeno,protoze on uznava poctivou praci se drevem,myslim masivni nabytek a tak a dle meho ma pravdu,drevotriska je pro me bezcena,ale doplnky ma Ikea super,i kdyz zas tak nekdy tam neni nejlevneji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, máš pravdu, nad dřevo není....v Ikee je třeba brát v potaz, že je to kvalita za rozumnou cenu a když je člověk mladý a nemá svoje bydlení, tak raději investuje do Ikea, než do nábytku ze dřeva na míru apod., protože neví, zda se mu kdy bude do dalšího bydlení hodit...Ikeu s jistotou vždy prodá a i kdyby se rozbila, nebo poničila, není to tragédie...i do vlastního bytu je ale super, záleží na vkusu i finančních možnostech :-) Ta dózička je strohá, což se mi na ní právě líbilo, protože ráda kombinuji skandinávský čistý a jednoduchý styl s francouzským a shabby, čímž vzniká taková jemná kombinace, ničeho není moc ani málo a není to přeplácané a přeslazené. Vím ale přesně, jak to myslíš ;-) Proto jsem jí dodala tu kraječku...hned povýšila z obyč na romantiku ;-) Já momentálně také o truhláři přemýšlím, protože bych si ráda nechala zhotovit do předsíně botník, který stále nemáme vyřešený...teda botník by se i našel, ale chtěla bych tam šatní stěnu ve francouzském stylu, mám přesnou představu...jenže ceny se pohybují kolem 20 000 Kč a to fakt nedám..to bych si raději za ty peníze teď koupila krásnou postel :-) Slyšela jsem, že jsou to předsudky, když si lidi myslí, že truhlář vyjde dráž..že to není zas tak moc drahé...asi záleží...výhoda je, že by mi třeba zhotovil repliku o polovinu levněji, a to už stojí za to.

      Vymazat
    2. To je prave docela mytus o Ikee,ano vseobecne plati,ze je to horsi kvalita ale alespon za rozumnejsi ceny,ale ne jednou jsem tam nakoupila treba knihovny nebo policovy dil,ktere opravdu nebyly levne a samozrejme nebyly z masivu ani z drevotrisky a i pritel rikal,ze je to za dost penez a co hur,nalepeny povrch se zacal terba i loupat.Ale neboj,i tak mam Ikeu rada,ale uz par let tam kupuji pouze doplnky,textil,dekorace...nebo veci co nemusi mit dlouhe trvani,jako napr,prebalovaci pultik.Ale treba knihovnu nebo jidelni stul,veci,co by mely mit trvale hodnoty,tak ty uz jedine od truhlare.Jinak ja take nechci mit moc sladky domov,ale i kdyz je vec stroha,tak chci aby byla jakoby jednoduse venkovska,ted me treba napadl kremovy dzban od Jeanne,na ktery koukam na stole,je jednoduchy,neutralni barvy,ale tim,ze je to dzban,tak tim uz evokuje utulnost,ty me urcite chapes.Vzdyt vis,ze ja romantiku tak v loznici ci u Eli.Ano 20.000 je dost,ale zalezi jak skrin bude velika,protoze sestra do ni treba pak dava i mimosezoni veci,ozdoby ci sportovni nacini,tudiz ti muze slouzit i jako normalni ulozni skrin.A ano,dobry truhlar si ceni sve prace,ale ty starsi panove jsou ze stare skoly a nejsou to zadni takovi,co si reknou,ze na tom musi nahrabat,zaplati se jim dobre,ale ne prehnane a me treba kredenc,ktera v nejakem obchode stala 45000,udelal na miru dle prani s mym vymyslenim za 20000 a ze to byla poradna kredenc.

      Vymazat
  7. Sandri, tak to Ti fakt zo srdca gratulujem. Koho by všetky Tvoje fotky neuchvátili, rovnako ako tie dnešné. Andrea

    OdpovědětVymazat
  8. Sandruško, krásné fotečky jsi nafotila. Moc se mi líbí ty kvítečky. My je máme na zahrádce v bílé, ale tady v té jemně růžové jsou prostě kouzelné... Asi se taky budu muset příští rok porozhlédnout po jiném odstínu :-)
    Krásný den, Alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali děkuji...já ti nevím, jestli ony nejsou náhodou barvené...:-) To bych se musela zeptat naší paní květinářky, ta to pozná :-) V bílé jsou určitě také dokonalé!

      Vymazat
  9. Ahoj Sandři...dlouho jsem tu nebyla a tady je tolik nádhery...začnu tvými krásnými výrobky-šperky...jsi moc šikovná...
    Úlovky, co jsi získala, jsou jedinečné...fotky moc hezké...medovník s kafíčkem bych si dala hned...
    Máš to všechno krásně sladěné i nafocené...
    Musím ještě prolistovat poslední dvě čísla BL...nebyl čas ani nálada...
    Přeji ti krásné letní dny...Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, to jsem ráda, že jsi se u mě zase stavila!!! Moc ti děkuji a budu se těšit, že budeme zase více ve styku, pa!

      Vymazat
  10. Sandro, nádhera. Naprosto chápu tu úžasnou nabídku a gratuluji. Krásný večer Lucka

    OdpovědětVymazat
  11. jeej,to je uuzasna spravicka ,Sandruska:) starsne moc ti to prajem a uz teraz sa tesim na clanocek z magazinu IKEA :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sandři, fotky jsou krásné, medovník byl určitě mňam. Já ti úplně závidím ty nádherné příbory, ty jsou prostě dokonalé! K vybrání do Ikea Live gratuluju, většinou si jeden výtisk v Ikee ukořistím a obdivuju tamní bydlení. A to tvoje si jednoznačně zaslouží tam být vidět, máš vše neuvěřitelně vychytaný a sladěný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, to je úžasná zpráva! A o to je to lepší, že člověk nemusí fňukat, že nemá na to a na tamto. Ale naopak se toho nebojí a díky nápadům a kreativitě dokáže vytvořit vlastní silou něco originálního! Ať se daří, paa

      Vymazat
  13. Tak to je nádherné! Úžasné fotografie... presne tieto taniere som obdivovala pred pár dňami v Ikei. A ten príbor... Nemám slov :) Nádhera...

    OdpovědětVymazat
  14. Mám óóobrgáánskou radost, vždyť ty víš !!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Sandruška,teším sa spolu s tebou,že si IKEA vybrala práve tvoj byt na fotenie. Oni vedia prečo. Tvoje fotky sú príťažlivé a zaujmú čitateľov.
    Z celého srdca ti prajem úspech. Veď si to zaslúžiš.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥