☀ Výsledek letní giveaway ☀

úterý 28. srpna 2012

Krásný slunečný den, moje milé!

Losování giveaway natáčím vždy na video, ale z časových důvodů jsem tentokráte stihla pouze fotky. Z celého srdce gratuluji výherkyni...která z Vás to je, zjistíte na fotkách níže!

P.S. Je krásné dělat radost! :-)





Prstýnek z C&A- sedm kusů (různé druhy) za 199 Kč.

Můj oblíbený lak na nehty od Essence- Nude Glam :-)


ANDRSVE@SEZNAM.CZ

Milá Věrko, gratuluji k výhře!






A výherkyně vyhrává tento letní balíček:


14 komentářů:

  1. Škoda, že som to nebola ja :-DDD Moje meno sa tam mihlo na papierikoch hneď zvrchu, no šťastena mi dnes nepriala, možno nabudúce. Vierke gratulujem, nech sa teší aj za nás ostatné :-DDD A Sandre ďakujem, že vôbec niečo takéto "spáchala". Pekný deň, natália

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Naty, třeba to vyjde příště, určitě to nebyla poslední soutěž na mém blogu ;-) Díky moc za účast a přeji krásný den!

      Vymazat
  2. Asi bych lhala, kdybych řekla, že nejsem zklamaná, alespoň jsem díky této giveaway narazila na tvůj skvělý blog! :)Věrce moc gratuluji, ať výhru využije, co nejlépe. A stejně jako Natálie nade mnou Ti děkuji za skvělou giveaway! :) Měj se ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by šlo potěšit všechny :-) Tak snad někdy příště!!! Taky se měj ;-)

      Vymazat
  3. Výherkyni gratuluju a přeji, ať si balíček krásně užije za nás za všechny:-). A já si tu cukřenku asi budu muset koupit sama:-D. Sandři, i to losování máš nádherně nafocené!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, díky MOC, jsem ráda, že se fotky líbí!!! Za chvilku dorazí do ČR zimní kolekce GG, a tam jsou taky překrásné vzory, tak třeba vybereš ještě něco lepčího ;-))) Předpokládám, že v nabídce určitě nový GG bude mít Bella Rose, Aprospos a Dan Design ;-)

      Vymazat
  4. Sandro, supééééér. Mám ohromnou radost. Krásný den ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruš, balíček jsem již zabalila a zítra ho nesu na poštu, dej pak vědět, zda dorazil nepoškozený, naštěstí nic křehkého tam není, ale ČP dokáže zmařit fakt všechno :-D

      Vymazat
    2. Vierka gratulujem k výhre. Pá. Renata

      Vymazat
  5. Sandro, moc hezké fotečky - jak jinak, že ... Blahopřeji výherkyni Věrce! A těším se na novinky! Hezké pozdně letní odpoledne. Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru děkuji za pochvalu a už brzo jsem tu s novým článkem ;-)

      Vymazat
  6. Je,to je super,ze je to alespon Verka,verna ctenarka,moc gratuluji a i kdyz cukrenku nebude hned treba pouzivat,tak ja ji mam jako dekor zatim v kredenci a take ji to slusi.Samozrejme Sandri opet krasne fotky,i z obycejneho losovani dokazes vytvorit neobycejne a ja se moc tesim na prispevek.Mimochodem tyhle odstiny laku jsou nadherne,at zije prirozenost.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně nafoceno Sandři a Věrušce posílám velkou gratulaci. Věruško užívej dárků :-) Alča

    OdpovědětVymazat
  8. Blahopřeji vítězce :) A jinak krásné fotky a moc pěkné, jemné ruce, závidím :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥