Dokonalé spojení

neděle 2. září 2012

Co může být krásnějšího, než čerstvé květiny z babiččiny chaloupky v jednoduchém bílém džbánu či skleněné lahvi a farmářský ovčí sýr s bylinkami při posezení u okna? Tomu říkám dokonalé spojení...spojení krásné medové vůně květin s jemnou a přírodní chutí vynikajícího sýra. Sýr servíruji s párátkem v mističce, kterou jsem si přivezla z krásného finského obchůdku My Country Home, kde jsem se setkala i s jeho kouzelnou majitelkou, paní Virpi. Reportáž z Finska najdete v obsahu- Cestování a výlety, konkrétně je řeč o tomto obchůdku ;-).

Pokud by Vás zajímaly i mé další úlovky z finského města Tampere a tehdejší článek jste třeba přehlédly, odkazuji na něj zde. Lahev s nápisem Farmhouse Cider mám z Marks & Spencer, byla to lahoda ;-) Fialková utěrka je zn. Ib Laursen a zakoupila jsem ji před rokem na Bella Rose. V jednoduchosti je krása, a tak již nebudu déle nic rozvádět a nechám na Vás dýchnout jemnou atmosféru toho krásného momentu, který máme jen a jen pro sebe.






18 komentářů:

  1. Milá Sandro, krásné fotky a tu vůni sýra cítím i přes monitor. Krásný nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, záměr se vyvedl ;-) Balíček byl dnes odeslán, tak se mi ozvi, až bude bezpečně doma! I tobě krásný týden!

      Vymazat
  2. Krásné fotografie, krásný blog, jsem nová čtenářka :).

    Pěkný den!
    oliva

    http://modedeboulangerie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Olivo (miluji olivy ;-), děkuji za krásnou zprávu i za odkaz, který samozřejmě ráda navštívím! Vítej a brzy zase na napsanou! ;-)

      Vymazat
  3. Krasne odpo Sandri,
    jen ty dokazes pozvednout vcelku obycejne v neobycejne,ale tesi me,ze mame podobny vkus,protoze dzban i uterku teze barvy mam take doma,dzban zdobi nas stul na terase a nyni je bez kyticek,tak jsi me opet pripomela,ze by nejaky zaslouzil.No a syr,to musela byt mnamka,jeste by to chtelo sklenicku dobreho lehkeho vinka a bylo by to dokonale.Moc ti preji,aby jsi co nejdriv nemusela vyhlizet jen z okna,ale vychutnavat si okamziky na zahradce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, děkuju, to bych si také moc přála ;-))) No a vínečko k sýru, to já tuze ráda, ale zrovna jsem doma žádné neměla, tak jsem si to vynahradila o den později na oslavě s přáteli :-) Kvalitní Chardonnay, to je moje nejoblíbenější :-)

      Vymazat
  4. Milá Sandro,
    tvoje fotky jsou zase bezkonkurenční jen nevím čím to je...dneska jsou ještě báječnější!!! Bude to asi tou láskou, která je skrytá v kytici od babičky!

    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  5. Sandří z fotek dýchá jemnost a jak říkáš jednoduchost,v které je velká krása!Mám moc ráda polní květinky,zrovinka před chvíli jsme si jednu přinesli z procházky!Přeji ti i další krásné okamžiky!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji...polní kytičky jsou stejnak nejhezčejší :-)

      Vymazat
  6. Sandři, z těch fotek pohoda jen ukapává. Nádherný!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne fotky, ide z nich niečo úžasné...čistota a jemnosť, ani neviem ako to opísať. Pohľad na ne mi urobil deň krajším :) Veľmi sa mi páči tá fľaša, aj kvietky sú prekrásne... Prajem krásny večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak krásná slova mě moc hřejí na srdci...♥ Také přeju krásný večer!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥