Krajky po prababičce a pořádně sladká nálož :-)

pátek 9. listopadu 2012

S mírným zpožděním bych vám ráda ukázala, jak přenádherný dárek jsem dostala od svojí nejmilejší tety Haničky. K mému svátku mi darovala stařičké krajkové dečky po své prababičce. Ručně šité, s dokonale shabby odstínem, ale stále v perfektním stavu...totálně mi vzaly dech!

Na psací stůl jsem k nim naaranžovala také Cath Kidston krabičky, které mi dovezla kamarádka Natálka z Anglie, přenádherný shabby džbán Pip Studio, který mám z Bella Rose, perličky jsou z C&A a zápisníčku jsem neodolala ve Flowers & Living- je překrásný! 

V den, kdy jsem se rozhodla fotit, bylo venku krásně, a tak se mi vrátila chuť dodat fotkám veselejší nádech...Posílám vám tedy sladkou nálož, která vám třeba zvedne náladu a pohladí vás na duši!  

Vaše Sandra




















29 komentářů:

  1. Óóó, to je krásy po ránu! Shabby dečky jsou klenotem, úžasné ... Moc krásné fotečky - jako vždy dokonale vyladěné ... a hned je den veselejší! přeji i Tobě, Sandři, nádherný den, Maru

    OdpovědětVymazat
  2. Ty dečky jsou nádherné! Hlavně ta s těmi vyšívanými kytičkami je překrásná... A ten džbán se k nim tak skvěle hodí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nevěřila svým očím, jakoby ten džbán byl k těm dečkám snad stvořený ;-) Děkuji!

      Vymazat
  3. NÁDHERA !!!Moje srdce se raduje z té krásy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladíčku, jsem moc ráda, že se ti shabby příspěvek zamlouvá :-)))

      Vymazat
  4. Kráááásné, také mám takové malé krásné kraječky. Je to dnes vzácnost. Krásné fotečky :-) hezký den přeje Evča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda...někdy jsou moc hezké i na Aukru, ale když jsou v rodině po generace, má to úplně jiný význam...Krásný den!

      Vymazat
  5. Sandri,hned kdyz jsem videla na FB,ze mas novy prispevek,tak jsem povyskocila.Krajky jsou krasne,hlavne ta jedna jemna se me moc libi,ale co je take nadhera,je shabby dzban,po teto znacce jiz delsi dobu pokukuji,tak urcite take neodolam.Jinak vse krasne opet sladeno,perly take miluji,samozrejme prave nemam,ale to neva a zapisnik je presne pro tebe.Kytickou jsi zprijemnila den nam vsem a mozna i vikend.Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, děkuji! Kytička sice není moc podzimního rázu, ale jsem ráda, že splnila svůj účel a rozveselila! Pip Studio má moc hezké věci- já mám od nich tento džbán a pak menší ubrus a na obojí se nemohu vynadívat...je to sice dražší značka, ale zase od nich stačí málo a decentně ;-) Pěkný den!

      Vymazat
  6. Ty máš vždycky takové poklady :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sandri, dečky sú dokonalé! Tak ako všetko a vždy u teba :) A než sa vyjadrím ku všetkým tvojim komentíkom na mojom blogu, tak ti chcem za ne poďakovať, úplne si ma nimi dostala a strašne ma potešili!!! Ešte raz ďakujem a prajem krásny deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač děkovat, tvůj blog jsem si užila a prošla ho od začátku do konce! Byl to krásně strávený čas!

      Vymazat
  8. Sandri opäť všetko jemné a nežné pre potešenie duše. Krásne. Pekný piatkový večer, ľuba

    OdpovědětVymazat
  9. Sandří ani se nedivím tvé radosti-dečky jsou úchvatné a ve spojení s perličkami a něžnými ženskými barvičkami přímo dokonalé!Krásný víkend!!
    P.S.už jsem viděla nové číslo časopisu a adventní kalendářík nemá chybu!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuu, to mám radost!!! Ten kalendářík jsem vymyslela na poslední chvíli, takže jsem ráda, že se líbí :-)))

      Vymazat
  10. Sandro, nádherné věcičky a úžasné fotky ..............Marki

    OdpovědětVymazat
  11. Olalah, tak dnes si u Tebe moje romantická duše silně přišla na své... ty tetiččiny dečky jsou prostě bezkonkurenční, mají duši a jejich životní příběh z nich přímo sálá... piksličky, perličky a zápisníček jsou naprosto vymazlené a úžasnou kousky, já se snad po nich budu muset taky podívat! Mno, abych to shrnula - díky za dnešní notnou dávku sladkého romantična!!! Krásný víkend! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, já mám tak ráda tvoje komentáře, jsou vždy plné emocí a tak strašně milé :-) Děkuji ti za to!

      Vymazat
  12. Sandro miluji staré krajky, přemýšlím na tím, kolik hodin práce za nimi stojí, neb pár jich mám také po svojí babičce a prababičce. Ty tvoje jsou opravdu úžasné a všechno jsi krásně nafotila.
    Hezký večer Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, to je pravda...vůbec si neumím představit tu práci za tím...je to prostě poklad :-) Děkuji za krásný komentář!

      Vymazat
  13. Ahoj Sandri,vytešujem sa krásou šitej krajky,ktorú i ja mám rada,poteší ma pohľad na rozkošný džbánik a úplne som sa zamilovala do zápisníčku ! Je naozaj krásny. "Schvaľujem" tvoj dnešný výber.Takúto romantiku môžem vždy.
    Citát:
    "Krása tkvie v oku pozorovateľa" (.W.Shakespeare)
    Mojko, želám ti pekný víkend.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zápisníček je krásný, že? ♥ A Shakespeare má pravdu...jako vždy! :-)

      Vymazat
  14. Ahoj,
    to je nádherný dárek a Ty jsi ho ještě krásněji využila :-).
    Tvoje dekorování mi bere dech.
    Mohla bys my ale něco vyzradit? Máš spostu krásných dekorací, ale stále je střídáš. Tvé poice a skříňky jsou přitom vzdušné a vkusně naaranžované. :-)
    Kam všechny ty dekorace ukládáš??
    Moc ti předem děkuji, <3
    Hezký víkend,
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světlo, inspirovala jsi mě v napsání trochu více v nejnovějším článku :-) Pokusím se průběžně ukazovat styl, jakým dekoruji, aby to nebylo přeplněné, celkem těžko se to popisuje...já mám prakticky vše vystavené, protože nemám příliš úložného prostoru na sezónní dekorace. Tím, že ale nemám přeplněné police, tak předměty třeba jen jinak přesunu a ono to hned vypadá, že to doma hodně střídám :-) Kouzlo je právě v tom málu, řekla bych. Taky dodržuji jednu věc, a to, že cokoliv jsem přestala úplně používat, ani mě to už příliš netěší, tak prodám nebo daruji dál a dělám tak místo novým věcem- je to neustálý koloběh a díky tomu byt vždy zůstane vzdušný :-) Děkuji za návštěvu a opět skvělý komentář!

      Vymazat
    2. Děkuji! :-)
      A také děkuji za tvůj blog - moc se mi líbí! :-)
      Světla

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥